Beleggersplaats
 

Abonneren

Direct een betaald abonnement afsluiten

 • Beursmagazine

  Beurs Magazine

  Beurs Magazine speurt naar aandelen met een goed verhaal en een aantrekkelijke risk/reward. We willen verhalen ontdekken vooraleer anderen dat doen en vroeg in belangrijke trends participeren.

  € 199,-
  per jaar

  Abonneer op
  Beursmagazine
 • Dividend Radar

  Internationaal Dividend Portfolio

  Om buiten de dollar een volwaardige dividendportefeuille te kunnen opbouwen, is DividendRadar dat gaan doen waar het uiteindelijk ooit voor bedoeld is: Het in het vizier krijgen van wereldwijd de beste dividendaandelen. Hét bewijs dat buiten het dividendland Amerika er ook dividendparels te vinden zijn.

  € 49,-
  per kwartaal

  Abonneer op
  Dividend Radar
 • The Dividend Factory

  De beste Hoog Dividend aandelen

  Met een abonnement op The Dividend Factory krijgt u toegang tot de parels onder de Hoog Dividend aandelen. De nieuwsbrief heeft 7% als onderkant gekozen. Maar er zijn ook aandelen bij, die u meer dan 10% per jaar brengen. De meeste aandelen keren elk kwartaal of zelfs elke maand uit.

  € 37,50
  per kwartaal

  Abonneer op
  The Dividend Factory
 • GroeiDividend

  Winstverdubbelaar met de Dividend Component

  Deze nieuwsbrief concentreert zich op Blue Chip aandelen zoals Coca-Cola en McDonald’s. Deze aandelen presteren het om elk jaar het dividend te verhogen en daarom worden ze ook wel Alsmaar Meer Dividend Betalers genoemd (AMDB's). Leg uw aandelen van Coca-Cola en tientallen andere mastodonten van de beurzen niet op zolder, want door deze op het juiste moment te kopen en te verkopen, verhoogt u uw rendement aanzienlijk.

  € 49,90
  per kwartaal

  Abonneer op
  GroeiDividend
 • PensioenDividend

  Inkomen uit Hoog Dividend fondsen

  PensioenDividend.nl speurt voor u de aandelenmarkten af naar beleggingsfondsen, die zonder uitzondering elke maand met een uitkering komen en een dividendrendement realiseren van 8% of meer. Deze nieuwsbrief is ideaal als aanvulling op uw pensioen of gewoon als extra inkomen. Deze passieve vorm van beleggen is misschien minder spannend, maar u heeft er dan ook nagenoeg geen omkijken naar.

  € 49,95
  per kwartaal

  Abonneer op
  PensioenDividend
 • SMARTCapital

  Beleggen in Kwaliteit en Waarde

  SMART Capital is een nieuwsbrief waarin de aandelen worden geselecteerd volgens de principes van uitstekende beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fischer, Warren Buffett en Joel Greenblatt. Kortom de principes van het waardebeleggen. We zouden dit zeer kort kunnen omschrijven als het kopen van euro’s voor 50 cent. Dat is de essentie van waardebeleggen, en zo makkelijk kan het inderdaad zijn. De juiste aandelen vinden is een ander paar mouwen, maar daarvoor hebt u ons. 

  € 62,50
  per kwartaal

  Abonneer op
  SMARTCapital
 • MACRO Trends

  Bescherm uw kapitaal!

  Het vermogen van onze lezers beschermen is altijd onze éérste zorg. MACRO Trends investeert voornamelijk in fysiek goud, zilver, (buitenlandse) valuta, maar ook cryptocurrencies zoals Bitcoins komen aan bod. De portefeuille van MACRO Trends is opgebouwd volgens de filosofie van een beleggings-piramide, waarbij het minst risicovolle de basis vormt en het meest risicovolle (aandelen) de top. Hoe hoger, hoe minder er van die activaklasse in zit. Als abonnee zit u verder ook nog eens op de eerste rij om bij te leren over het onderzoek van de hoofdredacteur inzake inflatie en deflatie, en de relatie met de geopolitieke gebeurtenissen in Europa. Kortom: een blad met een focus op beleggen, in het bredere macro-economische kader.

  € 89,-
  per kwartaal

  Abonneer op
  MACRO Trends
Beleggersplaats

Bespaar meer dan 1.000 euro per jaar met een Combi Abonnement!

Voor de slimme beleggers onder ons hebben we een extra voordelig combinatie abonnement. Tegen een vast bedrag van €100,- per maand kunt u een abonnement nemen op al onze nieuwsbrieven. En dat geldt ook voor alle toekomstig uit te brengen nieuwsbrieven waarvoor u niets extra’s betaalt! Verbreed uw kennis als belegger.

€100,-
per maand

Extra voordelig Combi-abonnement