Beleggersplaats
 

Eric Poelmann

Over Eric Poelmann

Eric Poelmann

Eric Poelmann heeft na zijn studie aan de Business Universiteit Nyenrode een vervolgstudie gedaan in Amerika aan de University of Oregon. Eric is een instituut op het gebied van Direct Marketing. Diverse postorderbedrijven zijn onder zijn leiding uitgegroeid tot hoofdrolspelers in de markt van het verkopen op afstand. Postorderen staat voor gemakkelijk en comfortabel shoppen. Home Shopping via het Internet is hieruit voortgevloeid. Beleggen is zijn grote passie. Zijn Direct Marketing kennis kwam hem dan ook heel goed van pas toen hij besloot om kennis van beleggen met hetzelfde comfort onder de mensen te brengen. De cirkel was hiermee rond. Als uitgever van financiële nieuwsbrieven heeft hij de afgelopen jaren duizenden beleggers in Nederland en België een stuk slimmer gemaakt. En dat komt goed van pas nu het investeringsklimaat ons niet altijd even gunstig gezind is. Zijn antwoord op het beleggen in crisistijden, is het beleggen met dividend als uitgangspunt. DividendRadar houdt voor u wereldwijd de beste aandelen in het vizier, waarbij de dividendcomponent een antwoord geeft op een sterk groeiende behoefte: Veilig beleggen in no-nonsense aandelen. DividendRadar belicht de verschillende aspecten van het dividendbeleggen, zoals inkomen en kapitaalgroei of juist een combinatie van de twee. Eric is auteur van de DividendRadar nieuwsbrief. Deze wordt GRATIS verspreid in Nederland en België. Ga voor meer informatie naar www.DividendRadar.nl
   

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.