Beleggersplaats
 

Peter Havik

Over Peter Havik

Peter Havik

Peter Havik is werkzaam als beleggingsanalist bij Vimco Luxembourg.
In zijn functie onderzoekt hij de zogeheten waarde-aandelen die zijn opgenomen in de beleggingsportefeuilles van Vimco. Daarnaast bezoekt Peter wereldwijd financiële congressen gericht op value investing en het beleggen in goud en zilver. Het overgrote deel van deze bijeenkomsten vindt plaats in de VS.
Als onderdeel van zijn analyse activiteiten publiceert Peter maandelijks een uitgebreide bedrijfsanalyse van één van de nieuwkomers binnen de beleggingsfondsen van Vimco. Deze publicaties worden gebruikt om bestaande vermogensbeheerklanten te informeren, en zijn de basis van het Slimme Aandelen portfolio.
Naast zijn werkzaamheden voor Vimco Luxembourg en Slimme Aandelen.nl schrijft Peter eveneens columns voor internetbroker Alex.nl, alsmede Dohmen & Otten Vermogensbeheer te Maastricht. De bedrijfsanalyses die abonnees van Slimme Aandelen.nl ontvangen, zijn stuk voor stuk ╩╗gouden aandelentips╩╝ die op het moment van publicatie actief zijn opgenomen in de professionele beleggingsportefeuilles van Vimco Luxembourg.
Dankzij deze baanbrekende financiële website kunnen particuliere beleggers met de hulp van een professionele vermogensbeheerder hun eigen winstgevende portefeuille samenstellen.