Beleggersplaats
 

Betaling van het abonnement

 

Als u in Nederland of België woont, kunt u gewoon gebruik maken van de betaalmogelijkheden die geboden worden in het online betaalblok, zie http://www.beleggersplaats.nl/totaalabonnement/. Indien u liever niet online wilt of kunt betalen of in het buitenland woont, maar toch abonnee wenst te worden van BeleggersPlaats, gelieve dan het abonnements-geld rechtstreeks over te boeken naar: 
   

Nederland: België:
Bankrekeningnummer: 10.84.72.531 Bankrekeningnummer: 737-0235992-34
T.n.v. BeleggersPlaats bij de Rabobank te Hulst, NL     T.n.v. BeleggersPlaats bij de KBC Bank te Sint-Gillis-Waas, BE
IBAN: NL38 RABO 0108 4725 31 IBAN: BE68 7370 2359 9234
BIC: RABONL2U

BIC: KREDBEBB

 
==> Onder vermelding van uw voor- en achternaam  +  e-mail adres. 
 

Als u gebruik wilt maken van het automatisch doorlopende maandabonnement, dan kunt u dat enkel doen via de online betaalmogelijkheid, zie http://www.beleggersplaats.nl/totaalabonnement/. Het jaarabonnement en het Life Time abonnement kunt u eventueel wel rechtstreeks overmaken op een van bovenstaande bankrekening nummers.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij de login gegevens naar uw e-mail adres.

Om te voorkomen dat de mail met login gegevens in uw spamfilter terecht komt, vragen wij u om ons afzendadres te markeren als "veilige afzender". Deze mail wordt, zodra u zich aanmeldt, toegezonden door nieuwsbrieven@BeleggersPlaats.nl. Mocht de e-mail toch in uw map "ongewenst" terecht komen, wilt u de afzender dan in uw adreslijst van "veilige afzenders" opnemen?