Beleggersplaats
 

Niet Goed Geld Terug garantie


 

Met de Niet Goed Geld Terug garantie kunt u onze nieuwsbrieven 7 dagen gratis uitproberen. Bent u niet tevreden, betalen wij u het volledige abonnementsgeld binnen 30 dagen terug. Als u daaraan twijfelt, kunt u de betaling doen middels de bankmachtiging. Dat geeft u namelijk het recht om het bedrag van de abonnementskosten kosteloos door uw bank te laten storneren. U koopt dus nooit een kat in de zak, omdat uzelf bepaalt of u het abonnementsgeld laat storneren als u niet tevreden bent.

Hebt u op een andere manier betaald en wenst u niet langer abonnee te blijven, dan gelieve schriftelijk uw abonnement te annuleren. Wij zullen het niet verbruikte saldo terug overboeken op uw rekening waarvan u oorspronkelijk betaald hebt. U kunt uw annulering per post of per e-mail (KlantenService@BeleggersPlaats.nl) sturen naar:

BeleggersPlaats
T.a.v. (naam nieuwsbrief die u wilt opzeggen)
Janseniuslaan 64-A
4561 NN  HULST
NEDERLAND

Zodra wij uw annulering ontvangen hebben, sturen wij u een bevestiging.

Onze publicaties zijn uitsluitend bestemd voor abonnees. Abonnementen zijn verkrijgbaar in doorlopende kwartaalabonnementen, eenmalige jaarabonnementen of een Life Time abonnement. Het abonnement gaat in na ontvangst van de betaling op onze bankrekening. Betaling kan plaatsvinden via iDEAL, credit card, bankmachtiging of door directe overschrijving op ons rekeningnummer.

Opzeggen van uw abonnement is kosteloos echter, om misbruik te voorkomen, berekenen wij bij een 2e opzegging 10 euro administratiekosten. Bij een 3e opzegging en meer, 25 euro per opzegging. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Gedurende de gehele looptijd van het abonnement heeft u een Niet Goed Geld Terug garantie. Mocht u om wat voor reden niet tevreden zijn, dan garanderen wij u dat u bij opzegging het resterende abonnementsgeld van ons terugkrijgt.

Ook op het LifeTime abonnement heeft u de NIET GOED GELD TERUG garantie. Als u binnen 5 jaar het abonnement opzegt, krijgt u het niet verbruikte bedrag teruggestort. Hierbij zal iedere maand €49,95 op uw tegoed in mindering worden gebracht, zodat na 5 jaar uw saldo 0 is en de Niet Goed Geld Terug garantie komt te vervallen.

 
Met vriendelijke groet,

Klantenservice 
BeleggersPlaats.nl