Beleggersplaats
 

Waar aandelen rekening openen?

 

Inzake uw vraag betreffende de keuze van een bank/broker voor de aan- en verkoop van onze aandelen die veelal genoteerd staan aan de Amerikaanse effectenbeurzen, adviseren wij u het volgende.

De meeste aandelen die wij in onze nieuwsbrieven behandelen, staan genoteerd aan de Amerikaanse en Canadese effectenbeurzen en kunt u waarschijnlijk via uw eigen bank kopen. Indien dat niet het geval is, dan kunt u besluiten om een rekening te openen bij internetbroker Binck.

Tip van de redactie: vaak zijn de aan- en verkooptarieven van internetbrokers aanzienlijk goedkoper dan die van uw eigen bank. Binck is reeds diverse keren uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Alle aandelen uit onze portfolio's zijn via Binck verhandelbaar en heel gemakkelijk te vinden m.b.v. de ISIN-code en/ of tickersymbool. De website en de klantenservice zijn bovendien 100% in het Nederlands. Klik hier om een rekening te openen bij Binck. Deze link geldt ook voor Belgische abonnees.

 
Met vriendelijke groet,

Klantenservice
BeleggersPlaats.nl