Beleggersplaats

Wijziging van mijn persoonlijke gegevens

Geachte heer/mevrouw,

Om wijzigingen aan te brengen in uw naam, adres, woonplaats, e-mail adres of wachtwoord, dient u zich eerst in te loggen op de website waarop u geabonneerd bent met uw bestaande login gegevens. Nadat u op de homepage bent aangekomen, klikt u vervolgens op “mijn account” dat u links- of rechtsboven ziet staan.

Nu kunt u wijzigingen aanbrengen of gegevens toevoegen. Vergeet niet uw wijzigingen of toevoegingen op te slaan d.m.v. een klik op de button “Wijzigingen opslaan >>” onderaan het formulier.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice
BeleggersPlaats.nl