Nieuwsbrief DividendRadar (prospects)
Voortdurend de beste Dividend Aandelen in het vizier

 
Nieuwe positie: 7,4% dividend zonder bronbelasting

Betaal nu tijdelijk €14,95 voor Dividend Radar

Maak vandaag nog kennis met onze Europese Hoog Dividend Toppers

 

Geachte heer/mevrouw,

 
Onze Europese Hoog Dividend portefeuille is inmiddels flink gegroeid. Vandaag presenteren we alweer de 14e Hoog Dividend parel.

We hebben hiermee voldaan aan het verzoek van onze abonnees om een Europese dividendportfolio samen te stellen.

Na een periode van gedegen voorbereiding hebben we DividendRadar omgebouwd tot een internationale dividendportefeuille, startende met Europese dividendaandelen.

Inmiddels is deze uitgegroeid tot een gevarieerde lijst met stuk voor stuk ware dividendparels.

De watchlist bevat een flink aantal potentiele kandidaten voor onze Europa portfolio. Er zit dus nog genoeg in het vat.

Dat op de internationale markten de dividenduitkeringen gemiddeld toenemen, is voor ons geen bepalende factor. Onze aandelen kenmerken zich door een langdurig houdbaar en bovengemiddeld dividend, en deze is niet afhankelijk van de waan van de dag.

 

Nieuwe positie

Onze recente opname is een telecombedrijf. Een goed voorbeeld van een onderneming met een businessmodel (abonnementen) dat het toelaat om op frequente basis langdurig hoog dividend uit te keren. Dat geldt ook voor energiebedrijven, die op frequente basis de inkomsten zien binnenkomen.

Net als bij de Amerikaanse dividendportefeuille kunt u rekenen op een regelmatige stroom aan dividenden, alleen niet in dollars maar in euro’s. In een enkel geval horen daar ook Engelse of Noorse aandelen bij, dus uitkeringen in Ponden of Kronen.

Een blik op de actuele portfolio:
 

600_dr1.jpg

   

Nieuwe positie: 7,4% dividend zonder bronbelasting

De concurrentie op de telecommarkt is groot, maar het zullen de grote telecombedrijven zijn die als winnaars uit de bus zullen komen. Zij beschikken over voldoende slagkracht om hun marktpositie te versterken.

U koopt nu aandelen tegen een aantrekkelijke koers en u krijgt gelijk een fors dividendrendement.

We zijn op zoek gegaan naar een belangrijke speler op de markt van de telecommunicatie. En met succes!

De onderneming die we aan onze lijst toevoegen is een wereldspeler, actief in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de regio Asia Pacific. Het bedrijf biedt het totale gamma aan telecomdiensten aan, inclusief mobiele telefonie, vaste telefonie, data, breedband, televisie en een mobiel betaalsysteem.

Momenteel staat de teller op 536 miljoen telefoonabonnementen!


Internet of thingsDividendRadar

Daarnaast heeft het bedrijf een voorsprong op de meeste concurrenten, doordat Internet of Things verbindingen reeds in het aanbod zijn opgenomen.

Het gaat hier om huis-tuin-en-keuken apparaten die via het Internet kunnen communiceren. Denk aan fototoestellen, wasmachines, kopieerapparaten, wasmachines, robots en auto's.


The Cloud

Ook in de markt van de Cloud, één van de toepassingen met een grote toekomst, heeft de onderneming al grote investeringen gedaan. The cloud staat voor een externe opslag van gegevens, in plaats van alles lokaal op de computer of mainframe op te slaan. De gegevens zijn via het Internet te benaderen.

Deze revolutionaire methode biedt talrijke mogelijkheden voor telecombedrijven. Ons bedrijf is er in een vroeg stadium bij!

 

Dividendhistorie 

In de afgelopen jaren is het bedrijf sterk gegroeid en die groei werd mogelijk gemaakt door de opbrengst van 130 miljard dollar uit de verkoop van een belang van 45% in een Amerikaanse branchegenoot. 

Het bedrijf keert sinds 1998 onafgebroken dividend uit. Bovendien wordt het dividend elk jaar opgetrokken. 

Over de afgelopen 10 jaar was er sprake van een groei met gemiddeld 5,5%. Uw dividendrendement als u nu koopt: 7,4%. U betaalt GEEN BRONBELASTING!

Overweegt u een Europese dividendportefeuille te gaan samenstellen, dan kunt u nu extra voordelig een abonnement afsluiten op DividendRadar.

 

NIEUW: 

DividendRadar  

Maak nu gebruik van een extra voordelig instapabonnement

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. U krijgt daarin nieuwe aandelentips en u leest alles over de ontwikkelingen van uw eigen portfolio.

U kunt nu abonnee worden tegen het lage bedrag van €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. En bent u niet tevreden, dan is een e-mailtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen!

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van drie maanden ontvangt.
 

START hier

 
Wij heten u van harte welkom bij de nieuwe uitgave van DividendRadar. De wereld ligt voor ons open. De komende periode zullen we u trakteren op de beste dividendaandelen, wereldwijd.


Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.

 

Over DividendRadar  |   Privacy  |   Disclaimer  |   Contact
Let op: Dividendradar.nl publicaties zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De informatie in onze publicaties en adviezen m.b.t. beleggingsposities, worden verstrekt op basis van betrouwbaar geachte bronnen en gegevens, maar zijn niet vrij van risico. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Dividendradar.nl verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden.