Nieuwsbrief DividendRadar (prospects)
Voortdurend de beste Dividend Aandelen in het vizier

 
Nu extra voordelig kennismaken:

De actie €14,95 voor DividendRadar loopt vanavond af

DividendRadar breidt verder uit met Europese Hoog Dividend aandelen.
 
  

Geachte heer/mevrouw,

 
Vorige week boden we een volledig kennismakingsabonnement op DividendRadar aan voor de wel heel vriendelijke prijs van €14,95. Deze actie loopt vandaag af.

Amerikaans dividend blijft een topic, maar de toenemende vraag naar Europese dividendaandelen heeft ons dit jaar doen besluiten een apart Europa portefeuille aan te leggen, later gevolgd door dividendtoppers buiten Europa.

De wereld ligt voor ons open. Voor u ook?

Om eens voor te proeven, waarbij u gelijk gebruik maakt van al onze services, kunt u alleen vandaag nog een extra voordelig kennismakingsabonnement afsluiten voor €14,95. Na vandaag is het dan echt voorbij.

Dus, wat let u?

Dit is de status van onze portefeuille. In de grafiek zijn de dividendrendementen opgenomen van onze posities.

 

600_dr1.jpg

   

Onze Europese Hoog Dividend portefeuille is inmiddels flink gegroeid. Vorige week presenteerden we alweer de 14e Hoog Dividend parel met 7,4% dividendrendement.

Onze aandelen kenmerken zich door een langdurig houdbaar en bovengemiddeld dividend.
 

600_dr3.jpg


Nog 1 dag profiteren van een extra voordelig instapabonnement

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. U krijgt daarin nieuwe aandelentips en u leest alles over de ontwikkelingen van uw eigen portfolio.

U kunt nu abonnee worden tegen het lage bedrag van €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een briefje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor €14,95.  

DividendRadar 

 

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.


600_dr4.jpg 

START hier

 
Wij heten u van harte welkom bij de nieuwe uitgave van DividendRadar. De wereld ligt voor ons open. De komende periode zullen we u trakteren op de beste dividendaandelen, wereldwijd.


Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan GRATIS


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om in te gaan op dit aanbod.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.

 

Over DividendRadar  |   Privacy  |   Disclaimer  |   Contact
Let op: Dividendradar.nl publicaties zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De informatie in onze publicaties en adviezen m.b.t. beleggingsposities, worden verstrekt op basis van betrouwbaar geachte bronnen en gegevens, maar zijn niet vrij van risico. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Dividendradar.nl verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden.