Nieuwsbrief DividendRadar

Eurodividend in de hogere klasse

Actie €14,95 voor DividendRadar
loopt vanavond af

Onze nieuwe tip: wie nu investeert, gaat straks oogsten met naar verwachting 9,5% dividend. Maar het kan ook meer zijn

Geachte heer/mevrouw,

 
We zijn weer een juweel tegengekomen op de beurs. Eentje die met een grote kans binnenkort een dividendrendement oplevert van 9,5%, maar dat rendement kan zomaar nog hoger uitkomen…

Het betreft geen nieuwkomer. Het bedrijf is al ruim drie eeuwen actief. Negen generaties hebben de scepter gezwaaid bij dit oerdegelijk bedrijf dat de groei er flink in heeft zitten.

Ook dit bedrijf kreeg het even te verduren tijdens de uitbraak van de wereldwijde pandemie. Het tweede kwartaal werd er weer volop winst gemaakt.

Het bedrijf heeft een solide balans en heeft de afgelopen jaren overtollig kapitaal teruggesluist naar de aandeelhouders. De onlangs gerapporteerde halfjaarcijfers leerden ons dat de kapitaalbasis verder is vergroot.

En dat in Coronatijd!

De nieuwsbrief van deze maand, waarin we deze dividendparel presenteren, zet alle kenmerken van dit bedrijf op een rij en we gaan verder in op de positieve cijfers van het eerste halfjaar.

Daarin valt te lezen dat het verlies over het eerste kwartaal meer dan goedgemaakt werd. Onder aan de streep staat een winst van 9,4 miljoen euro over de eerste zes maanden.

 

Superdividend

De balans laat het toe een superdividend, annex kapitaalteruggave uit te keren.

Toch moeten we daarvoor wat geduld hebben. We leggen dit verder uit in de nieuwsbrief van deze maand.

Het zou zomaar kunnen dat u dan, gerekend met de actuele koers, een dividendrendement krijgt van zomaar 9,5%.

Maar er zit meer in het vat…


Kapitaalwinst

De Coronacrisis heeft de koersen van veel bedrijven negatief beïnvloed. Dat betekent dat valuejagers met een grote buit thuiskomen. Ook dit bedrijf is hiervan een voorbeeld.

Valuejagers zoeken ondergewaardeerde bedrijven, waarvan in betere tijden de koers weer snel zal oplopen.

Onze nieuwe tip levert niet alleen een vet dividendrendement op, maar de kans op ook nog een mooie kapitaalwinst is zeer reëel.

Als je ziet hoe vol de kas is, hoe stevig de balans is en hoe goed de corebusiness presteert, mogen we rustig spreken over een buitenkans.

Deze tip is een uitgelezen kans om te beginnen met het succesvol beleggen in Europese aandelen in de hogere dividendklasse.

Kent u DividendRadar al?

 

Geen Tesla, APPLE of Netflix…

De kracht van DividendRadar zit hem in de vindingrijkheid en de fijne neus voor betrouwbare bedrijven die het waar kunnen maken over een langere periode een bovengemiddeld dividend uit te kunnen keren.

De bedrijven die wij selecteren komen misschien niet zo vaak in het nieuws als Tesla, APPLE of Netflix. Dat zijn ondernemingen die beleggers kiezen voor de naam en het imago. Wij kijken naar de werkelijke waarde van een onderneming.

Het uitgangspunt is een regelmatig inkomen dat we halen uit de frequente dividenduitkeringen. Het dividendrendement loopt momenteel op tot boven de 10%.

Gemiddeld mag u rekenen op momenteel zo’n 7% dividendrendement. Een prachtig rendement als u kiest voor een rustige belegging voor de lange termijn en die u met ijzeren regelmaat van een aantrekkelijk inkomen uit dividend voorziet.

Onze expertise op het gebied van dividendbeleggen is groot. Onze Europese dividendportefeuille groeit hard momenteel.

 

Coronacrisis

Dat veel aandelen hard geraakt zijn, zal u niet verbazen. U heeft wellicht uw eigen portefeuille rood zien kleuren.

Veel aandelen zullen herstellen en dan is de kapitaalwinst groot als u in de dip aandelen kocht.

Een ander voordeel is dat een gedaalde koers, bij gelijkblijvend dividend, een forse toename laat zien van het dividendrendement.

Bij een flink aantal aandelen uit onze portfolio is dat het geval.

We moeten helaas ook wat stakingen van het dividend vaststellen, maar dat is niet vreemd in deze tijd.

We hebben geduld. De koersen zullen weer gaan stijgen.

Al met al hebben we in de afgelopen jaren een stevige dividendportefeuille opgebouwd die gerust uniek genoemd mag worden.

U kunt nu tijdelijk voordelig kennismaken. Onze uitgever is in een gulle bui, maar we krijgen maar korte tijd toestemming om tegen deze wel erg lage prijs een abonnement aan te bieden.

 

DividendRadar

  

Extra voordelig kennismaken

U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio.

U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd. 

U kunt nu tijdelijk abonnee worden voor slechts €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.   
 

DividendRadar

DividendRadar
  

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.  

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft, krijgt DividendRadar voortaan altijd GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om op dit aanbod in te gaan.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.

 

Over DividendRadar  |   Privacy  |   Disclaimer  |   Contact
Let op: Dividendradar.nl publicaties zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De informatie in onze publicaties en adviezen m.b.t. beleggingsposities, worden verstrekt op basis van betrouwbaar geachte bronnen en gegevens, maar zijn niet vrij van risico. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Dividendradar.nl verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden.