Nieuwsbrief DividendRadar (prospects)
Voortdurend de beste Dividend Aandelen in het vizier

Na jarenlang research is hij nu gereed:

Dit is de ultieme
Dividend Portefeuille

Uitgebalanceerde Hoog Dividend portefeuille verzekert u van
een vorstelijk dividendinkomen voor de komende jaren

Dividend: 7,7% * 8,4% * 9,8% * 14,1% * 15,6%

  

Geachte heer/mevrouw,

 
Naast de onzekerheid rond de Coronapandemie zal Amerika nog een tijd nodig hebben om de nieuwe richting te bepalen.

Voor de komende vier jaar worden de beleidslijnen straks uitgestippeld en zullen bepaalde sectoren er wel bij varen, andere zullen in moeten leveren en het misschien niet eens redden.

Tel daar de huidige Coronacrisis bij op en je hebt het recept voor flink wat volatiliteit en onzekerheid.

Denk aan thema’s als olie, grondstoffen, de keihard geraakte horeca en de reisbranche en het onder staande druk staande bankwezen.

Van de andere kant blijven technologiebedrijven maar stijgen…

Probeer daar maar eens een uitgebalanceerde portefeuille van te maken. Haast onmogelijk zou je zeggen.

 

DividendRadar heeft de oplossing

Wie slim is, breidt zijn of haar portefeuille uit met Europese Hoog Dividend aandelen.

Ze vormen een vangnet, want de dividenduitkeringen werken als een vliegwiel. Als u eenmaal uw persoonlijke Hoog Dividend sectie heeft ingericht, dan blijven de uitkeringen maar komen. Elke maand opnieuw. Jaar, na jaar, na jaar….

DividendRadar heeft een unieke Europese uitgebalanceerde Hoog Dividend portefeuille samengesteld.

De perfecte bescherming tegen de dollar.

Amerika is het dividendland bij uitstek, maar wij zijn erin geslaagd een perfecte tegenhanger te maken. Dit om de spreiding te maximeren en de risico’s te minimaliseren.

Wanneer u rotsvast Amerikaans Hoog Dividend combineert met de crème de la crème van de Europese Hoog Dividend aandelen, bent u voor de komende jaren verzekerd van een torenhoog dividendinkomen.

Heeft u de voorbeelden boven aan deze nieuwsbrief gezien…

Dividend: 7,7% * 8,4% * 9,8% * 14,1% * 15,6%

Zoals gezegd is Amerika het dividendland bij uitstek, maar na veel, heel veel research, zijn we erin geslaagd een volwassen Europees Hoog Dividend portfolio samen te stellen.

Vorige week presenteerden we een gloednieuwe dividendparel. Een juweel om morgen nog mee te starten...

We willen u nogmaals wijzen op dit rasecht Hoog Dividend aandeel uit Europa.

De highlights hebben we voor u nog even op een rij gezet:

  • Op basis van een aantal ratio’s mag het als een aantrekkelijk value-aandeel worden beschouwd. Het aandeel kan zodoende profiteren van een terugkeer van de voorliefde van de beleggers voor value. De afgelopen jaren kreeg vooral groei op de beurs van Wall Street de voorkeur boven value, maar daar kan zeker verandering in komen als de rookwolken rond Corona zijn opgetrokken.
  • De CEO merkte op dat de resultaten over de eerste helft van het boekjaar slechts in beperkte mate afgeremd werden door Covid-19. De omzet steeg over de eerste zes maanden van 2020.
  • Onderaan de streep was er een winst die 22,7% hoger lag dan de vergelijkbare periode vorig jaar.

Het bedrijf heeft zich snel kunnen aanpassen aan de gewijzigde marktomstandigheden. De CEO gaat voor het volledige boekjaar dan ook uit van goede resultaten. Op basis van de stand van zaken op 30 juni is het bedrijf volgens hem in staat om de verwachtingen voor het volledige boekjaar 2020 in te lossen.

Deze 8% dividendtip is een uitgelezen kans om te beginnen met het succesvol beleggen in Europese aandelen in de hogere dividendklasse.

De Dividend Eredivisie!

 

Waarom DividendRadar?

De kracht van DividendRadar zit hem in de vindingrijkheid en de fijne neus voor betrouwbare bedrijven die het waar kunnen maken over een langere periode een bovengemiddeld dividend uit te kunnen keren.

De bedrijven die wij selecteren komen misschien niet zo vaak in het nieuws als Tesla, APPLE of Netflix. Dat zijn ondernemingen die beleggers kiezen voor de naam en het imago. Wij kijken naar de werkelijke waarde van een onderneming.
 

Het uitgangspunt is een regelmatig inkomen dat we halen uit de frequente dividenduitkeringen. Het dividendrendement loopt momenteel op tot boven de 10%.

 
Gemiddeld mag u rekenen op momenteel zo’n 8% dividendrendement. Een prachtig rendement als je kiest voor een rustige belegging voor de lange termijn en die u met ijzeren regelmaat van een aantrekkelijk inkomen uit dividend voorziet.

Onze expertise op het gebied van dividendbeleggen is groot. Onze Europese dividendportefeuille groeit hard momenteel. En dat is niet voor niets.

 

DividendRadar

  

Extra voordelig kennismaken

U kunt nu onze maandelijkse nieuwsbrieven lezen tegen minimale kosten. 

Met het instap-abonnement heeft u recht op ALLE services: u krijgt nieuwe aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief en u krijgt telkens een nieuwe update van uw portfolio.

U krijgt tevens toegang tot alle speciale secties op onze website. De aandelenportfolio wordt voor onze abonnees dagelijks geactualiseerd. 

U kunt nu tijdelijk abonnee worden voor slechts €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Dividend Portfolio. U ontvangt tevens alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat de eerste 3 maanden voor slechts €14,95.   
 

DividendRadar
  

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.  

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft,
krijgt DividendRadar voortaan altijd GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om op dit aanbod in te gaan.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.

 

Over DividendRadar  |   Privacy  |   Disclaimer  |   Contact
Let op: Dividendradar.nl publicaties zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De informatie in onze publicaties en adviezen m.b.t. beleggingsposities, worden verstrekt op basis van betrouwbaar geachte bronnen en gegevens, maar zijn niet vrij van risico. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Dividendradar.nl verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden.