Nieuwsbrief DividendRadar (prospects)
Voortdurend de beste Dividend Aandelen in het vizier

Eenmalige actie: €14,95 voor DividendRadar.
Maak gelijk kennis met onze meest recente aandelentip:

 
Na 3 weken in onze portfolio al +9% koerswinst

Ondergewaardeerd aandeel met 7,6% dividend

Wie nu koopt krijgt gelijk een veilige 7,6% dividend
en mogelijk een flinke kapitaalwinst

  

Geachte heer/mevrouw,

 
Drie weken geleden maakten we al wat ophef over onze nieuwe Europese dividendparel.

Eentje van de hoogste klasse!

Wie nu koopt, krijgt gelijk een dikke 7% dividend, elk kwartaal gaat u de komende jaren een fors dividend ontvangen, maar er is meer…

Het aandeel is afkomstig van een onderneming met een sterke balans en diepe wortels. Buiten Corona als veroorzaker van veel ellende, ook op de beurs, is er geen gegronde reden waarom de kuddedieren dit juweel links laten liggen.

Hoe stom kunnen beleggers zijn!

Ja, dat is even klare taal. We willen u even wakker schudden. Met alle goede bedoelingen natuurlijk.

Zelden doet zich zo’n buitenkans voor.

Sinds de presentatie, drie weken geleden, is de weg omhoog al ingezet. Met trots maakte we toen melding van 9,5% dividendrendement.

Ter illustratie het koersverloop (paarse lijn) sinds 22 oktober, vergeleken met de toonaangevende S&P500: 

DividendRadar

Dus de kudde is in beweging gekomen. Dat betekent wel dat het dividendrendement nu gedaald is naar 7,6% (gemeten op 12 november).

Is dat erg: NEE!

Een dividend van bijna 8% is ongekend. We kunnen u op dit moment geen beter advies geven. Wat een juweel!

Als analisten spreken en hun geloof uitspreken zoals nu het geval is, dan kunnen we ook hun advies volgen. Dit haalden we van Yahoo en SeekingAlpha: 

DividendRadar

DividendRadar  

DividendRadar 

Rijke historie

Het betreft geen nieuwkomer. Het bedrijf is al bijna 120 jaar actief en na die jaren heeft dit oerdegelijk bedrijf de groei er nog flink inzitten.

Ook dit bedrijf kreeg het te verduren tijdens de uitbraak van de wereldwijde pandemie, maar het tweede kwartaal werd er weer volop winst gemaakt.

Het bedrijf heeft een solide balans en heeft de afgelopen jaren overtollig kapitaal teruggesluisd naar de aandeelhouders. De onlangs gerapporteerde halfjaarcijfers leerden ons dat de kapitaalbasis verder is vergroot.

En dat in Coronatijd!

De nieuwsbrief van de maand oktober, waarin we deze dividendparel presenteerden, zet alle kenmerken van dit bedrijf op een rij en we gaan verder in op de positieve cijfers van het eerste halfjaar.

Daarin valt te lezen dat het verlies over het eerste kwartaal meer dan goedgemaakt werd. Onderaan de streep staat een winst van 9,4 miljoen euro over de eerste zes maanden.

 

Superdividend

De balans laat het toe een superdividend, annex kapitaalteruggave uit te keren. Maar er zit meer in het vat…


Kapitaalwinst

De Coronacrisis heeft de koersen van veel bedrijven negatief beïnvloed. Dat betekent dat de echte valuejagers met een grote buit thuiskomen. Ook dit bedrijf is hiervan een voorbeeld.

Valuejagers zoeken ondergewaardeerde bedrijven, waarvan in betere tijden de koers weer snel zal oplopen.

Onze nieuwe tip levert niet alleen een vet dividendrendement op, maar de kans op ook nog eens een mooie kapitaalwinst is zeker reëel.

Als je ziet hoe vol de kas is, hoe stevig de balans is en hoe goed de corebusiness presteert, mogen we rustig spreken over een buitenkans.

Deze tip is een uitgelezen kans om te beginnen met het succesvol beleggen in Europese aandelen in de hogere dividendklasse.

 

DividendRadar

 

Alleen vandaag betaalt u €14,95 voor DividendRadar

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. Met het laaggeprijsde instapabonnement heeft u recht op ALLE services:

-> U krijgt interessante aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief

-> U krijgt regelmatig een update van uw portfolio. Zo mist u niets.

-> Bij snel handelen krijgt u onmiddellijk een flashbericht!

-> Alle informatie en handige tips vindt u achter uw persoonlijke inlogcode.

-> De aandelenportfolio is gekoppeld aan de beurzen.


U kunt nu ALLEEN VANDAAG extra voordelig abonnee worden voor slechts €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Hoog Dividend Portfolio. U ontvangt vanaf vandaag alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor €14,95.

DividendRadar
  

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.  

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

PS:

Wie een combinatie-abonnement heeft,
krijgt DividendRadar voortaan altijd GRATIS!


Als extra service voor onze abonnees bieden we al enige tijd een combinatie-abonnement aan. U ontvangt voor een vast bedrag al onze nieuwsbrieven en u hebt inzage in al onze portfolio’s. De korting die u hiermee krijgt is ruim 1.000 euro per jaar. Geen kleinigheid!

Spreiden blijft het credo in beleggersland. Zeker in deze tijd. Met een combinatie-abonnement krijgt u toegang tot uiteenlopende beleggingsstrategieën. Hiermee bent u in staat een brede spreiding aan te brengen. Uiteraard is iedereen vrij om op dit aanbod in te gaan.  

Klik hier voor meer informatie over het combinatie-abonnement. Wij voegen DividendRadar dan geheel gratis toe aan uw abonnement.

 

Over DividendRadar  |   Privacy  |   Disclaimer  |   Contact
Let op: Dividendradar.nl publicaties zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De informatie in onze publicaties en adviezen m.b.t. beleggingsposities, worden verstrekt op basis van betrouwbaar geachte bronnen en gegevens, maar zijn niet vrij van risico. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Dividendradar.nl verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden.