Nieuwsbrief DividendRadar (prospects)
Voortdurend de beste Dividend Aandelen in het vizier

 

Eenmalige actie: €14,95 voor DividendRadar
Maak gelijk kennis met onze recente aandelentip

Oerdegelijke ETF met
een aantrekkelijk dividend

Crisisbestendig beleggen met een prachtig dividendrendement

  

Geachte heer/mevrouw,

  
De toverformule van het beleggen in techno aandelen is aan het uitwerken. De bubbel staat op klappen. Maar dat is niet het enige dat beleggers in de weg zit.

De rente gaat stijgen, de inflatie loopt flink op en de steunprogramma’s worden afgebouwd. We keren terug naar een normale situatie, wat betekent dat aandelen terugkeren naar een normaal niveau. Maar, de weg hier naartoe zal gepaard gaan met behoorlijk wat volatiliteit!

Juist in deze periode is het raadzaam u te bezinnen. Tijden veranderen. Zeker als gevolg van de pandemie. DividendRadar kan u hierbij helpen. Met name onze nieuwe positie blinkt uit in betrouwbaarheid in combinatie met een prachtig dividendrendement.

Onze Europese dividendportfolio is met meer dan 30 posities in topconditie.

Crisis of geen crisis, wij hebben vastgehouden aan onze eigen strategie, waarbij de dividendcomponent altijd het uitgangspunt is geweest en we enkel betrouwbare dividendbetalers uit Europa hebben geselecteerd.

Een betrouwbaar dividend legt een stevige fundering onder uw portefeuille. Een constante factor die uw kapitaal beschermt, maar daarnaast ook een leuk inkomen kan opleveren voor wie het dividend gaat consumeren.

Niet voor niets heeft BeleggersPLaats in de loop van de jaren een naam opgebouwd als het om dividendbeleggen gaat. In deze editie leest u wat onze Europese dividendaandelen voor u kunnen betekenen.

 

Een aantrekkelijk Dividend Rendement met de top van de Europese dividendaandelen

We mogen rustig spreken over een Europees Hoog Dividend portfolio.

We bereiken dit bovengemiddelde rendement door een uitgebalanceerde mix van diverse aandelenklassen.

We noemen de top-5 als het om dividendrendement gaat:

 DividendRadar

Stuk voor stuk betrouwbare bedrijven, die het waar kunnen maken een flink portie dividend te betalen. Ze doen dat veelal meerdere keren per jaar.

Deze dividendkanonnen combineren we met bedrijven waarvan het dividendrendement zich doorgaans rond de 5% beweegt, maar deze zorgen voor een stalen constructie die uw portefeuille nog stabieler maakt.

De uitgebalanceerde mix van dividendaandelen heeft DividendRadar tot een begrip gemaakt onder de Nederlandse en Belgische beleggers die bij voorkeur beleggen in euro’s.

 

Nieuwe positie zorgt voor extra stabiliteit

Het nieuwe aandeel voor onze portfolio betreft een ETF die bestaat uit 58 toonaangevende bedrijven, verdeeld over diverse branches.
 

DividendRadar

 
Het management streeft ernaar de prestaties te volgen van een index die bestaat uit Europese large- en mid-capbedrijven met een bovengemiddelde dividendopbrengst.

Een prachtige aanvulling, omdat we hiermee onze portfolio extra mee verstevigen en ondertussen een prachtig dividendrendement krijgen van ruim 4%.
 

Het beleggen in ETF’s is de laatste jaren steeds populairder geworden. Warren Buffett, de wereldberoemde meesterbelegger, brengt zijn nalatenschap grotendeels onder in ETF’s. Hiermee ontzorgt hij zijn erfgenamen en toont hiermee de betrouwbaarheid van deze beleggingsklasse aan.

 
Deze tip is een uitgelezen kans om te beginnen met het succesvol beleggen in Europese aandelen in de hogere dividendklasse.

Vandaag kunt u extra voordelig kennismaken.

 

DividendRadar

 

Alleen vandaag betaalt u €14,95 voor DividendRadar

U kunt onze maandelijkse nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. Met het laaggeprijsde instapabonnement heeft u recht op ALLE services:

- > U krijgt interessante aandelentips in de maandelijkse nieuwsbrief

- > U krijgt regelmatig een update van uw portfolio. Zo mist u niets.

- > Bij snel handelen krijgt u onmiddellijk een flashbericht!

- > Alle informatie en handige tips vindt u achter uw persoonlijke inlogcode.

- > De aandelenportfolio is gekoppeld aan de beurzen.


U kunt nu VANDAAG extra voordelig abonnee worden voor slechts €14,95.

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Is het toch niet wat u dacht, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

U maakt gelijk gebruik van al onze services en u krijgt vandaag nog toegang tot de complete Europese Hoog Dividend Portfolio. U ontvangt vanaf vandaag alle nieuwsbrieven met tips, informatie en nieuwe aanbevelingen! En dat voor €14,95.

DividendRadar
  

Niet goed, geld terug!

Ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u ons aan mag houden.

U betaalt tijdelijk de lage instapprijs van €14,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van 90 dagen ontvangt.  

START hier

Succes met beleggen!

Team DividendRadar

 

Over DividendRadar  |   Privacy  |   Disclaimer  |   Contact
Let op: Dividendradar.nl publicaties zijn uitsluitend bedoeld ter informatie. De informatie in onze publicaties en adviezen m.b.t. beleggingsposities, worden verstrekt op basis van betrouwbaar geachte bronnen en gegevens, maar zijn niet vrij van risico. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Uw gegevens vallen onder de Wet Persoonsregistratie. Dividendradar.nl verplicht zich uw persoonsgegevens uitsluitend voor eigen doeleinden te gebruiken en niet door te geven aan derden.