Nieuwsbrief MeerPensioen

Hoe je $660 per maand aan dividend opstrijkt

Deze kalender levert je
een riant inkomen op!

Vandaag: Unieke verzameling Hoog Dividend fondsen
   
            die ALTIJD maandelijks dividend uitkeren

   

 
Inkomensgerichte beleggers houden vaak een kalender bij en dat maakt het beleggen er een stuk leuker op. Dat kan ik u verzekeren.

Beleggen met het oog op een extra inkomen uit dividend wordt steeds populairder. PensioenDividend houdt al sinds 2009 een Hoog Dividend portefeuille bij, waarvan inmiddels duizenden Nederlandse en Belgische beleggers gebruik maken.

PensioenDividendIk wijs u graag de weg naar deze fondsen, waarvan u gewone aandelen koopt. Ze zijn in ieder geval allemaal via Binck verhandelbaar. Daar zorg ik persoonlijk voor. Maar ook andere brokers kunnen hier vaak in voorzien.

U vult elke maand de uitkeringen in die u altijd maandelijks ontvangt. U kunt deze kalender zelf samenstellen, zodat u precies kunt bijhouden wanneer er dividend op uw rekening wordt bijgschreven.

Ik hou zelf ook zo’n kalender bij. De data waarop er dividend wordt uitgekeerd is afhankelijk van de samenstelling van uw dividendportefeuille.

Voor deze methode heb ik me laten inspireren door de Amerikaanse belegger. In de VS is het heel gebruikelijk om te beleggen met het oog op een extra inkomen.

Nederland heeft nog een weg te gaan als het gaat om inkomensgericht beleggen. PensioenDividend heeft een duidelijk doel:
 

Een vast maandelijks inkomen uit dividend, wat betaald wordt door een portfolio Hoog Dividend fondsen met een gemiddeld dividendrendement van rond de 8%.


Een bijzondere vorm van beleggen die zijn oorsprong vindt in de VS. Om die reden hebben al onze fondsen een notering aan de Amerikaanse beurs. U koopt gewone aandelen van deze fondsen tegen bedragen zo tussen $5 en $25 per aandeel.

De fondsen keren zonder uitzondering ELKE MAAND dividend uit en het gemiddelde dividendrendement ligt rond de 8%.

De spreiding is groot. Er wordt belegd in verschillende sectoren en in verschillende valuta’s via gewone aandelen, preferente aandelen, verschillende type obligaties en combinaties daarvan.

Middels een optiestrategie en leverage worden de inkomsten van de fondsen gemaximeerd waardoor de fondsbeheerders in staat zijn een bovengemiddeld dividend op maandbasis uit te keren.
 

Wie vandaag aandelen van zo’n fonds koopt, krijgt volgende maand al zijn eerste dividenduitkering. Dat is afhankelijk van de registratiedatum van uw aandelen. Daarna ontvangt u de komende jaren, jaar na jaar, maand na maand het dividend.


Veel inkomensgerichte beleggers houden een kalender bij met de momenten waarop ze het dividend ontvangen.

Wie tien fondsen in portfefeuille heeft, krijgt 10x per maand dividend, dus 120x per jaar.

Een bijzondere beleggingsvorm die wij ten zeerste adviseren.

U gaat beleggen voor de lange termijn en ongeacht wat de beurzen doen, de fondsen blijven onverstoord dividend uitkeren. Staakt het fonds het dividend, dan vervangen we eenvoudig het fonds door een passend alternatief. Sinds 2009 vanaf de start is dat nog nooit voorgekomen in mijn portfolio.

Tijdelijk het dividend wat verlagen is geen uitzondering, maar ook daar hebben we zo onze grenzen, dus blijft het dividendrendement altijd rond de 8%.

Ik geef u een voorbeeld. In de volgende grafiek vindt u de dividendhistorie van een van onze fondsen.

PensioenDividend

 

Fonds : Guggenheim
Type : Closed-end - Aandelen en obligaties
Prijs : $16,03 (per 29 augustus)
Dividend : $1,349
Rendement : 8,41% (enkel op basis van het dividend)
Uitkering : Maandelijks - in totaal 176 uitkeringen v.a. start tot heden
Start : juni 2003

 

Dit fonds keert sinds de start in 2003 onverstoord elke maand dividend uit. De pieken vertegenwoordigen extra bonusuitkeringen. Zichtbaar is ook de afname van het dividend vanaf de start van de financiele crisis. Momenteel wordt het dividend weer maandelijks verhoogd.

Al met al een prachtig fonds dat een ware cashmachine is en u een prachtig dividendrendement oplevert van elk jaar 8,4%!

Dit fonds is illustratief voor ons fondsenaanbod.

 

De Dividend Kalender

U kunt de datum waarop een fonds dividend uitkeert in uw dividendkalender zetten. Alle dividenddata vindt u in de nieuwsbrief.

Op deze manier houdt u altijd het overzicht en kunt u uw broker toetsen.

De volgende kalender is een voorbeeld op basis van tien fondsen, waaronder onze top-5 die maandelijks gepublicerd wordt.

Er is in augustus op drie dagen dividend uitgekeerd. Samen gaat het om 10 dividenduitkeringen. Op de aangegeven data zijn de volgende bedragen uitgekeerd:

PensioenDividend 

Het gaat om de volgende stortingen die we van de diverse fondsbeheerders hebben ontvangen:

PensioenDividend 


Volgens dit voorbeeld van tien fondsen ontvangt u elke maand een flink portie dividend. Op jaarbasis betekent dat dus een kleine $8.000 aan dividend.

De hoogte van het dividend hangt uiteraard af van de investering die u doet. Hier een rekenvoorbeeld:
 

$95.040 x  8% dividend = $7.920  :  12  = $660 per maand

 
U kunt uiteraard beleggen tegen de waarde die u zelf bepaalt. Al start u met een paar duizend dollar. Dat is aan u.

Vaak worden kapitalen vergaard met de verkoop van een eigen huis of bedrijf. Wie twee ton onderbrengt bij de Hoog Dividend fondsen, kan eenvoudig zo’n $1.300 dollar per maand bij zijn inkomen tellen.

Rekent u zelf maar eens met de voor u wenselijke bedragen. In feite bouwt u met het geld dat u wegzet een ware cashmachine die maandelijks uitkeert. Zeker nu sparen niets meer opbrengt en in feite alleen maar geld kost, kunt u nu maandelijks in de vorm van dividend uw geld laten renderen.

En dat tegen gemiddeld 8%!

Maak vandaag nog kennis met de complete portfolio van meer dan 50 Hoog Dividend fondsen, afkomstig van bekende fondsbeheerders als BlackRock, Legg Mason, Allianz, UBS en Pimco. Al deze fondsen keren al jaren op maandelijkse basis een vorstelijk dividend uit.

Wie zich abonneert ontvangt elke maand onze nieuwsbrief met nieuwe aandelentips en adviezen voor het onderhoud van uw aandelenportefeuille.

En abonneren kan nu tijdelijk heel voordelig…

 

3 maanden voor €9,95

 

Maak nu gebruik van deze voordelige actie!

U kunt mijn nieuwsbrief nu lezen tegen minimale kosten. U betaalt slechts €9,95 voor een instapabonnement waarmee u recht heeft op al onze services voor een periode van drie maanden. 

Dat is een korting van maar liefst 80%!

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na afloop van de eerste termijn automatisch verlengd. En bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. U kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie waar u me aan mag houden.
 

abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 


 

PS: 

Vraag: Ik moet nog 12 jaar werken. Is pensioen dividend dan interessant voor mij?

Antwoord: JAZEKER! Het principe is gebaseerd op een maandelijkse stroom aan uitkeringen waarmee u uw huidig pensioen kunt aanvullen. U gebruikt uw eigen geld als inkomengenerator. Maar als u nu start, bijvoorbeeld in uw geval, dan kunt u de maandelijkse stroom gewoon herinvesteren en volgens het ‘rente op rente principe’ zal uw vermogen in een rap tempo aangroeien. Maar als u even wat krapper bij kas zit, keert u uzelf gewoon het dividend cash uit. Deze vorm van beleggen is hiermee uniek en super flexibel. Het is dus of gelijk profiteren of later profiteren van een extra snel aangegroeid kapitaal. En nogmaals… u heeft alle vrijheid om te stoppen wanneer u wilt of wanneer u uw investeringen gaat opvoeren of tijdelijke onderbreken. Wat u wilt! U blijft de baas over uw eigen geld en het rendement is bijzonder hoog.

 

 

PensioenDividend

 

START hier