Nieuwsbrief MeerPensioen

Maak vandaag nog kennis met onze unieke
Hoog Dividend Fondsen Portefeuille

De top fondsen van
Pensioen Dividend haalden

37% rendement 

Drie fondsen keerden in 36 maanden al 108 keer dividend uit.
Doet u mee voor de volgende 
108 uitkeringen?
  

 
De top-3 fondsen van PensioenDividend bewijzen dat je met Hoog Dividend fondsen een prachtig rendement kunt maken. Naast de dividendcomponent kunnen we in goede beurstijden er ook een deel kapitaalwinst bij optellen.

Steeds meer beleggers in Nederland en België genieten maandelijks van een flink portie dividend op hun aandelen.

Laten we eerst kijken naar de rendementen (dividend + kapitaal) die we met onze fondsen top-5 over de afgelopen 36 maanden hebben gehaald.

 PensioenDividend

Dat zijn mooie resultaten voor een conservatieve beleggingsvorm, waarbij het dividendrendement het uitgangspunt is. Het dividend vormt een sterke basis voor uw op inkomen gerichte portefeuille.

Maar liefst 108 dividenduitkeringen!

Zoveel uitkeringen krijgt u in drie jaar tijd met drie fondsen.

Ik vertel u wat meer over deze bijzondere selectie Hoog Dividend fondsen:


 

Fonds 1: 35% rendement

Er wordt wereldwijd belegd in zowel aandelen als obligaties. Bovenaan de investeringsportfolio staan internationaal bekende ondernemingen als Apple, General Electric en JPMorgan. Het fonds is van het type closed-end. De portfolio kent 362 onderliggende posities. De spreiding is hierdoor groot. Actueel dividendrendement: 8,26%

 

Fonds 2: 41% rendement

Er wordt wereldwijd belegd in zowel aandelen als obligaties. Boven aan de investeringsportfolio staan internationaal bekende ondernemingen als Nestlé, Apple en Samsung. Met een combinatie van aandelen en obligaties spreidt u de risico’s optimaal. Actueel dividendrendement:  9,32%

 

Fonds 3: 37% rendement

De portfolio van het dit Alpine fonds bestaat uit aandelen, verdeeld over 127 onderliggende investeringen. Het inkomen is opgebouwd uit een combinatie van kapitaal en dividend. Het zwaartepunt ligt op financials, industrials en consumentenproducten. Bijna de helft van de investeringen wordt in de VS gedaan, gevolgd door de UK, Canada en China. Actueel dividendrendement: 7,49%


Let op: U koopt gewone aandelen van deze fondsen, net zo makkelijk als u aandelen van de AEX of BEL20 koopt.
 

Ik heb er persoonlijk voor gezorgd dat al onze fondsen in ieder geval via Binck eenvoudig en snel zijn aan te kopen.

 
Al deze fondsen keren zonder uitzondering ELKE MAAND DIVIDEND uit. Het gemiddelde dividendrendement van mijn fondsenportfolio (meer dan 50!) is momenteel 8,16%. De fondsen realiseren doorgaans dividendrendementen van 7%, 8%, tot zelfs 11%.

Mijn portfolio kent een grote spreiding over sectoren, valuta’s, aandelen en obligaties. En deze fondsen beleggen ook in grote namen als Google, APPLE, Microsoft en McDonald’s.

PensioenDividend 

Als u zich vandaag nog inschrijft, krijgt u gelijk toegang tot alle informatie op onze website, maandelijks ontvangt u voortaan mijn nieuwsbrief met daarin een nieuwe aanbeveling en alle actuele informatie voor het beheer van uw portefeuille.

Een mooie gelegenheid om eindelijk eens kennis te maken met deze inmiddels bekende Hoog Dividend portefeuille.
 

De Hoog Dividend fondsen worden beheerd door grote en bekende fondsbeheerders zoals Legg Mason, BlackRock, Alpine, Wells Fargo, Allianz, Pimco en van Kampen.


U kunt gelijk starten met de top-3 aan Hoog Dividend Fondsen. Ze maken onderdeel uit van de top-5, welke telkens verschijnt in de maandelijkse nieuwsbrief. Alle edities van de afgelopen acht jaar vindt u in het nieuwsbrieven-archief.

De totale portefeuille bestaat uit meer dan 50 Hoog Dividend inkomenfondsen.

 

U koopt gewone aandelen van deze fondsen

U koopt gewone aandelen van deze fondsen in plaats van deel te nemen in een fonds. Probeer daar maar eens uit te stappen… Om maar niet te spreken over alle verborgen kosten.

Al onze fondsen zijn in ieder geval eenvoudig en makkelijk verhandelbaar via Binck.

U beslist zelf voor welke bedragen u aandelen koopt. Ik geef u alle informatie om de juiste fondsen te kopen. Mijn portfolio is uniek in Nederland en België. Geen enkele adviesdienst biedt een dergelijke portefeuille, waarbij een bijzonder Hoog Dividend gerealiseerd wordt en het dividend, zonder uitzondering, maandelijks wordt uitgekeerd.
 

-> En let op: De 15% bronbelasting op het dividend is in Nederland verrekenbaar in BOX 3.

 
Wist u dat wij netto meer overhouden van het dividend dan de Amerikanen zelf! Die betalen inkomstenbelasting over het dividend. 

 

Start vandaag nog voor slechts €49,95

U kunt nu voor slechts €49,95 zelf ervaren hoe de duizenden Nederlandse en Belgische beleggers die u voorgingen elke maand genieten van de dividenduitkeringen die ze maandelijks terugvinden op hun rekening.

Een bijzondere ervaring kan ik u vertellen.

U kunt bijvoorbeeld gelijk starten met de top-5 aan Hoog Dividend Fondsen. Deze vindt u in de maandelijkse nieuwsbrief. Alle edities van de afgelopen acht jaar vindt u in het nieuwsbrievenarchief.

De totale portefeuille bestaat uit meer dan 50 Hoog Dividend inkomensfondsen.

Krijg vandaag nog toegang tot mijn complete Hoog Dividend fondsenportfolio en neem een abonnement op PensioenDividend.


abonneer hier

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen?

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!
 

PensioenDividend 

Geniet van uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS.

U betaalt geen inkomstenbelasting!

U betaalt enkel de gebruikelijke kosten aan uw broker en de kosten voor een abonnement op PensioenDividend.nl. De bronbelasting van 15% verrekent u in Nederland met de vermogensrendementsheffing in BOX3. U betaalt dus in Nederland geen inkomstenbelasting over dit extra inkomen! Alle andere kosten zoals die voor het fondsbeheer zijn bij AL ONZE FONDSEN al betaald vóór er dividend uitgekeerd wordt. Commissies ken ik niet. U betaalt enkel €49,95 voor een kwartaalabonnement.

En niet te vergeten: U koopt gewone aandelen van deze fondsen! Onze nieuwste aanwinst koop u voor $9 per aandeel.

Al onze fondsen zijn in ieder geval snel en eenvoudig verhandelbaar via Binck.

Ontvang vanaf volgende maand al uw eerste dividend!

 

abonneer hier

 

PensioenDividend