Nieuwsbrief MeerPensioen

WEEKEND SPECIAL:

Olie en Dividend
voor een dubbel rendement

Profiteer de komende jaren van een
extra maandelijks dividendinkomen

  

 
Het is nu niet ontgaan, olie zit weer flink in de lift. Het was wachten op het moment dat olie weer ging uitbreken. De stijging ging echter vrij geleidelijk, dus gaat de tam-tam wat minder hard.

De media maken er wel steeds vaker melding van. Brent Olie tikt de 74 dollar aan op moment van schrijven. WTI Olie gaat richting de 70 dollar.

Laten we hier als beleggers nu gebruik van maken!

Wereldwijd zitten de economieën in de lift. Meer productie betekent meer energie en dus meer olie. We besteden meer en verbruiken meer, dus gaan de vaten olie er hard doorheen.

Het vraag-aanbod principe werkte nog nauwelijks door de pesterijen op de oliemarkt. De prijs moest omlaag en werd als wapen ingezet door de grootste olieproducerende landen. Het creëren van grote voorraden zorgde voor een drastische prijsdaling. En dat hebben we gemerkt!

Maar de tijden zijn veranderd en de oliemaatschappijen gloren weer.

De olieprijzen staan weer op het hoogste niveau sinds december 2014!

PensioenDividendOp de eerste plaats is er veel vraag naar olie. Het International Energy Agency (IEA) rekent voor dit jaar op een groei van de vraag met 1,5 miljoen vaten per dag, tot een gemiddelde van 99,3 miljoen vaten op dagbasis. Een toegenomen vraag ondersteunt de olieprijs.

De fundamenten onder de markt zijn en blijven bijzonder stevig.

Er zijn meerdere factoren die de olieprijs beïnvloeden. De OPEC, het kartel van olie- exporterende landen, heeft aangekondigd dat de productiebeperkingen langer dan verwacht geldig zullen blijven. Zeker tot eind van dit jaar, met de mogelijkheid van een verlenging in 2019.

Dan is er ook nog de factor Venezuela. Dit land staat aan de rand van een economische afgrond, met een olieproductie die sinds 2005 met 50% is gedaald. Venezuela produceert op basis van de afspraken die gemaakt zijn binnen de OPEC minder olie dan is toegestaan.

Met andere woorden: Het aanbod loopt terug en de vraag neemt toe. Alle reden voor flinke prijsstijgingen.

   

Hier valt als dividendbelegger een dubbele winst te halen

Uit strategisch oogpunt heb ik recent een tweede energiefonds van BlackRock toegevoegd aan de portfolio van PensioenDividend.

Een pracht van een fonds dat maandelijks (!) dividend uitkeert met een dividendrendement van rond de 7%, even afhankelijk van de beweeglijke olieprijs.

Beide fondsen kunnen u op dubbele winst zetten.

Enerzijds profiteert u van een volle kas van de grote oliemaatschappijen als Shell, Chevron, ExxonMobil, BP, ConocoPhilips en andere grote spelers op de oliemarkt. Even een inkijkje in de portfolio van het recent opgenomen fonds:

 

PensioenDividend

 

De koersen van de grote oliemaatschappijen stijgen nu flink!

Wie nu aandelen van een Hoog Dividend fonds koopt dat actief is in de olie-business, krijgt met onmiddellijke ingang een prachtig maandelijks dividend en daarnaast kunt u met een behoorlijke kans rekenen op een prachtige kapitaalgroei.

De fondsen zijn nog ondergewaardeerd. U koopt nu met kortingen van tegen de 7%.
 

U koopt gewone aandelen van deze BlackRock fondsen. Ze keren, net als de andere fondsen uit mijn portfolio, maandelijks dividend uit, dat tegen de actuele koers zich richting de 7% (!) beweegt.

 
Nieuwsgierig naar de complete Hoog Dividend fondsenportfolio van PensioenDividend die momenteel gemiddeld 8% dividendrendement oplevert?

U kunt mijn maandelijkse nieuwsbrief tijdelijk lezen tegen lage kosten. U krijgt nieuwe aandelentips en u leest alles over de ontwikkelingen van uw aandelenportfolio.

 

U krijgt gelijk drie maanden GRATIS abonnement op PensioenDividend!

Tegen lage kosten, van in dit geval €49,95 per kwartaal, geven wij u alle informatie die nodig is voor het onderhouden van uw eigen, op inkomen gericht aandelenportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Om vandaag voordelig kennis te kunnen maken, betaalt u de eerste drie maanden helemaal niets!

Wij betalen voor u de eerste drie maanden uw abonnementskosten.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontdek vandaag nog welke fondsen u met grote kans een prachtig rendement op gaan leveren. En maandelijks dividend!

 
START hier
 

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks uitgekeerde dividend. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of verkoop.
   
 • Als het abonnement u misschien toch niet zo bevalt en na verloop van tijd opzegt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
    
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u alleen.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt, kunt u in Nederland verrekenen in box 3!
    


abonneer hier

  

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen?

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend.nl biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

100 Geld terug garantie 

 

  
START hier