Nieuwsbrief MeerPensioen

BELEGGEN VOOR OUDEREN

Onmiddellijk een extra  inkomen met beleggen

Vandaag aandelen kopen, volgende maand al uw eerste rente- of dividenduitkering. Ook voor beleggers zonder ervaring!
 

 
Vandaag heb ik interessant nieuws voor u. Eentje uit de categorie: “Jeetje, had ik dat maar eerder geweten”.

Maar niet getreurd. De beleggingsstrategie waar ik u vandaag op wijs is niet aan tijd gebonden. U kunt meteen beginnen, en het mooiste is: U kunt gelijk de vruchten gaan plukken van hetgeen u op de gewone aandelenmarkten kunt kopen.

Wat is de grote kracht achter deze manier van beleggen?

Vandaag de aandelen gekocht, volgende maand ontvangt u al uw eerste winst, in de vorm van dividend en/of rente. En de maand erop weer, maand na maand, jaar na jaar.

Eenmaal uw portefeuille ingericht, zal deze als een perpetuum mobile het dividend en de rente blijven ‘uitspugen’.

Ik wijs u de weg naar deze aandelen, vervolgens koopt u ze zelf via uw bank of broker en elke maand (en indien nodig ook tussendoor) houd ik u op de hoogte van de ontwikkeling van uw portefeuille.

Ondertussen ziet u met ijzeren regelmaat de inkomsten binnenkomen.

 

Het dividendrendement ligt rond de 8% en de kosten zijn laag

Wilt u gelijk kunnen profiteren van uw belegging, dan moet u wel direct een dividendrendement halen van rond de 8%.

Stelt u zich eens voor; Wie nu zijn zuurverdiende centen op de bank heeft staan, krijgt haast niets en op het einde van het verhaal heeft de inflatie ook nog eens zitten knabbelen aan uw kapitaal. Per saldo komt u zo in de min.

Dat laatste is niet nieuw voor u, maar wat ik u vandaag vertel, is waarschijnlijk wel nieuws. Goed nieuws!

Bent u vijftig, zestig jaar of ouder, dan is de kans groot dat u over wat kapitaal beschikt. De omvang maakt niet uit.

Speciaal voor deze gelukkigen onder ons introduceer ik een zeer interessante beleggingsmethode.

U koopt gewone aandelen die maandelijks of per kwartaal dividend of rente uitkeren. U bepaalt zelf hoeveel.

U hoeft niet te wachten tot uw aandelen voldoende winst hebben opgeleverd om deze dan te verkopen en uw winst te verzilveren.

U heeft lang gewerkt en gespaard om een kapitaal te vergaren. Wat is er dan mooier dan gelijk te kunnen genieten van de winst.

De volgende maand kan de start zijn van een lange reeks uitkeringen van rente en dividend.

Wij wijzen u de weg naar deze aandelen en informeren u maandelijks over de door uzelf samengestelde inkomensportefeuille.
 

U koopt bij uw broker gewone aandelen, u legt ze vervolgens weg als een mooie fles wijn en ondertussen keren ze met een ijzeren regelmaat elke maand dividend of rente uit.

 
Maak snel kennis met de complete portefeuille van PensioenDividend. Ontdek de kracht (en regelmaat!) van deze op inkomen gerichte Hoog Dividend portefeuille.

Ontdek hoe u jarenlang een vooraf vastgestelde rente met een ijzeren regelmaat krijgt uitgekeerd en waarover u GEEN BRONBELASTING hoeft te betalen.

De meeste aandelen keren per maand het dividend uit, aangevuld met vastrentende waarden die elke drie maanden uitkeren. Zo bent u elke maand verzekerd van een inkomen uit dividend en rente.

Nieuwsgierig naar deze interessante beleggingscategorie? Natuurlijk bent u niet per se aan leeftijd gebonden bij deze methode, maar juist voor de wat oudere belegger is dit dé uitkomst. Nú genieten is het credo.

Interesse in een extra inkomen zonder de kosten van een dure verzekeraar?

 

U krijgt gelijk drie maanden GRATIS abonnement op PensioenDividend!

Tegen lage kosten, van in dit geval €49,95 per kwartaal, geven wij u alle informatie die nodig is voor het onderhouden van uw eigen, op inkomen gerichte Hoog Dividend aandelenportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Om vandaag voordelig kennis te kunnen maken, betaalt u de eerste drie maanden helemaal niets!

Wij betalen voor de eerste drie maanden uw abonnementskosten.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

 

Inclusief GRATIS handleiding voor het inkomensgericht beleggen!

Wie zich vandaag nog aanmeldt, inclusief de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk het handboekvoor het inkomensgericht beleggen bij ‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’. Handig voor wie gelijk aan de slag wilt met het aanleggen van zijn of haar inkomensportefeuille. U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

 PensioenDividend

Uw voordelen:

# Drie maanden extra abonnement - > GRATIS
# Handleiding Inkomensgericht Beleggen - > GRATIS
# Voordelig instapabonnement - > €49,95

 

 abonneer hier

 

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks uitgekeerde dividend. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.

  

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of verkoop.
   
 • Als het abonnement u misschien toch niet zo bevalt en na verloop van tijd opzegt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
    
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u alleen.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt bij de closed-end fondsen, kunt u in Nederland verrekenen in box 3! Op de Baby Bonds wordt GEEN bronbelasting ingehouden.
    


abonneer hier

  

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen?

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend.nl biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!
 

100 Geld terug garantie 

   

START hier