Nieuwsbrief MeerPensioen

De lijst BabyBonds groeit en groeit
 

Nieuwe BabyBond:
7,7% rente
tot maximaal 2033

BabyBonds voor jarenlang een super en stabiel rendement!

 

Geachte heer/mevrouw,

 
BabyBonds worden nu echt populair. Onze abonnees raken steeds meer overtuigd van de kracht van BabyBonds.

Deze week presenteerde ik een nieuwe BabyBond met een prachtig rendement van jaarlijks 7,7%!

De rente die u ontvangt is aantrekkelijk, de uitkeringen (per kwartaal) zijn rotsvast, u betaalt GEEN BRONBELASTING en op het einde van de rit krijgt u de nominale waarde ($25) terug.

Ook voor de Belgische beleggers zijn BabyBonds interessant. Wanneer u geen buitenlandse belasting betaalt en enkel de roerende voorheffing, houdt u van 7,7% nog altijd een mooi rendement van 5,4% over. En dat tot in lengte van jaren!

Deze bonds zijn nu aantrekkelijk geprijsd, dus is het een uitgelezen moment uw portefeuille te verstevigen, terwijl u de komende jaren elke drie maanden de rente op uw rekening krijgt bijgeschreven.

De afgelopen weken heb ik onze lezers gewezen op de kracht van deze mini obligaties.

Even ter herinnering:

Kortgezegd gaat het om in kleinere stukken geknipte obligaties die op de gangbare aandelenbeurzen verhandeld worden. Obligaties, vaak in grotere coupures, worden verhandeld op de obligatiemarkten. U koopt Baby Bonds tegen lagere bedragen (rond de $25) en ze gedragen zich bij aan- en verkoop als gewone aandelen.

Het is dus net als u gewone aandelen koopt. Daar hebben we al een belangrijk voordeel te pakken t.o.v. reguliere bonds, obligaties dus.

BabyBonds bestaan al langer. Ik zie het als een goudader waar we op gestuit zijn, en dat willen we uiteraard delen met onze abonnees.

Ik nemen even de stand op van de actuele bond portfolio:

 600_pd22.jpg

Absoluut een prachtig middel om uw pensioenpot exponentieel hard te laten groeien, maar het biedt ook de mogelijkheid om uw kapitaal elk kwartaal rente te laten uitkeren. Dus dan niet wachten, maar gelijk de vruchten plukken van uw beleggingen.

Er zullen de komende periode nog genoeg bonds volgen. Maar, dit lijkt me een mooie start van uw nieuwe, op inkomen gerichte portefeuille, die rust en rendement zal brengen.

 

Een grote kracht: De lange looptijd

Naast de voordelen van BabyBonds, noem ik expliciet de lange looptijd.

Obligaties hebben een afloopdatum en dat geldt ook voor de BabyBonds. We onderscheiden hier echter twee data: De eerstmogelijke aflosdatum en de einddatum.

Een onderneming kan vanaf de eerstmogelijke aflosdatum de bond aflossen (tegen de nominale waarde!), maar hoeft dat niet. Hij kan dit uitstellen tot de afloop- of einddatum, ook wel de maturity date genoemd. In de praktijk lossen de meeste BabyBonds later dan de eerste afloopdatum af. De data staan vermeld in de nieuwsbrieven en in portfolio op onze website.

We moeten wel rekening houden met de koers op het moment dat u de bonds koopt. Ook hier geldt dat hoe populairder de bond, des te hoger de prijs zal zijn.

Als we kopen boven de nominale waarde, in de meeste gevallen $25, dan betalen we in feite meer dan we later terugkrijgen. Stel, we zijn bereid $26 te betalen, dan betalen we 4% meer. Die zijn we in feite kwijt als er tegen $25 wordt afgelost. Maar, als de eerste mogelijke aflosdatum verder in de toekomst ligt, dan kunnen we die 4% verlies ruimschoots compenseren.

Ik zet de actuele koersen van onze bonds op een rij:

600_pd23.jpg

 

abonneer hier

 

U betaalt slechts €9,95!

U kunt nu voor een periode van drie maanden gebruik maken van al mijn adviezen. Krijg gelijk toegang tot de complete portfolio van PensioenDividend en lees mijn nieuwsbrief tegen minimale kosten. Ook u kunt abonnee worden en wel voor het luttele bedrag van €9,95.

Dat is een korting van maar liefst 80%!

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch met een kwartaal verlengd. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

Voor nog geen tientje krijgt u toegang tot alle fondsen en BabyBonds van PensioenDividend!

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u me aan mag houden. 

3 maanden voor €9,95 

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks uitgekeerde dividend. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen en/of BabyBonds.
   
 • Alle actuele fondsen zijn in ieder geval eenvoudig aan te kopen via Binck.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of vekroop.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, zegt u het abonnement op en krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden. 
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag. 

START hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page