Nieuwsbrief MeerPensioen

Babyonds niet geraakt door beurscorrectie

BabyBonds overstijgen
de 7% rendement!

Al onze BabyBonds nu zeer aantrekkelijk geprijsd.
Abonneer u vandaag voor slechts €9,95


Geachte heer/mevrouw,

 
Afgelopen zondag was ik aanwezig bij de bijeenkomst die collega Brecht Arnaert had georganiseerd. Op zo’n dag spreek je veel beleggers en is het altijd interessant om ervaringen te delen. Als rode draad bespeurde ik tijdens de gesprekken de groeiende onzekerheid over een volgende correctie. We konden die dag nog niet weten dat deze week een klapper van jewelste zou laten zien.

Afgelopen woensdag zagen we de grootste daling sinds zeven jaar. De schade was het grootst in de VS.

Vreemd is het allemaal niet. De vraag is alleen of het weer incidenteel zal zijn zoals in augustus 2015 en januari 2016. Feit is wel dat dit voor flinke onrust zorgt met behoorlijk wat volatiliteit tot gevolg.

Dit is het juiste moment om u te wijzen op de kracht van BabyBonds.

Wellicht zijn deze populaire mini-obligaties al bij u bekend. Regelmatig wijs ik onze lezers op de kracht ervan.
 

Voor wie nog niet weet wat BabyBonds zijn: Het gaat om in kleinere stukken geknipte obligaties die op de gangbare aandelenbeurzen verhandelbaar zijn. Obligaties, vaak in grotere coupures, worden enkel verhandeld op de obligatiemarkten en niet op de aandelenbeurzen. U koopt BabyBonds tegen lagere bedragen (rond de $25) en ze gedragen zich bij aan- en verkoop als gewone aandelen. Het is dus net als u gewone aandelen koopt.


De volgende tabel geeft duidelijk aan hoe onze BabyBonds uit de wind blijven wanneer het stormt op de beurzen. Naast de grote Indices vergelijk ik ze met een aantal toonaangevende aandelen. De aangegeven percentages hebben betrekking op de veranderingen op één dag, namelijk 24 oktober jl.

Koersveranderingen per 24-10-2018

PensioenDividend

Dit is het bewijs dat BabyBonds een behoorlijk vaste waarde hebben. Met BabyBonds slaapt u ’s nachts als een roosje en heeft u geen last van beleggersstress.

Over welke rendementen hebben we het als u nu zou kopen. Iets wat ik u overigens zeker aanraad!

 PensioenDividend

Prachtige rendementen! De bonds lopen maximaal tot de aangegeven data. Een onderneming kan vanaf de eerste aflosdatum de bond aflossen (tegen de nominale waarde!), maar hoeft dat niet. Hij kan dit uitstellen tot de afloop- of einddatum, ook wel de maturity date genoemd. In de praktijk lossen de meeste BabyBonds later dan de eerste afloopdatum af. De data staan vermeld in de nieuwsbrieven en in de portfolio op onze website.

U krijgt 4x per jaar een uitkering welke vrij is van bronbelasting!

De beurscorrecties van afgelopen week hebben ervoor gezorgd dat de minibonds nog aantrekkelijker geprijsd zijn. Ze zijn momenteel allemaal koopwaardig en aantrekkelijk geprijsd.

Voor wie interesse heeft in onze BabyBonds en Hoog Dividend fondsen die altijd maandelijks dividend uitkeren, heb ik nu een aantrekkelijk aanbod.

 

U betaalt slechts €9,95 voor een volwaardig instap-abonnement!

U kunt nu voor de periode van drie maanden gebruik maken van al onze services. U krijgt gelijk toegang tot de complete portfolio van PensioenDividend en u ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief met daarin nieuwe tips en alle bijbehorende adviezen om gelijk te kunnen starten. U kunt nu al abonnee worden voor slechts €9,95.

Dat is een korting van maar liefst 80%!

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

Voor nog geen tientje krijgt u toegang tot alle posities van PensioenDividend, inclusief de groeiende lijst BabyBonds.


3 maanden voor €9,95 

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u me aan mag houden.

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks of per kwartaal uitgekeerde dividend of rente. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u met een voordeling instapabonnement van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen en bonds.
   
 • De actuele fondsen en bonds zijn in ieder geval eenvoudig aan te kopen via Binck.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of verkoop.
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, krijgt u bij tussentijdse opzegging het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.  
   

abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page