Nieuwsbrief MeerPensioen

Belangrijk advies voor inkomensgerichte beleggers:

Vermijd vanaf 2019 de bronbelasting…

En geniet de komende jaren van een extra hoog
netto dividendinkomen

   

 
Ik heb zeer interessant nieuws voor u: U hoeft vanaf 2019 nooit meer bronbelasting te betalen. Dat zou mooi zijn, maar dit is absoluut geen sprookje!

Na een periode van research is het me gelukt om een aandelenselectie te maken met de volgende bijzondere eigenschappen:
 

 • Lange looptijd (tot 2056)
   
 • Vast en vooraf vastgesteld dividend
   
 • Hoog rendement (tot 8%)
   
 • Vier keer per jaar een uitkering
   
 • Vastgestelde prijs bij aflossen (nominale waarde van $25)
   
 • Voorrang op gewone aandeelhouders
   
 • Makkelijk verhandelbaar
   
 • Uitkeringen zijn ZONDER BRONBELASTING!


Dit zijn de eigenschappen die een op inkomen gerichte portefeuille moet hebben. We willen over een langere periode, meerdere malen per jaar een onbelaste vergoeding ontvangen op basis van een hoog rendement. De koers mag niet fluctueren.

Op het eerste gezicht lijkt dat haast een onmogelijke opgave, maar PensioenDividend heeft een aparte sectie ingericht met aandelen die al deze kenmerken in zich hebben.


De oplossing: BabyBonds

BabyBonds zijn in kleinere stukken ($25) geknipte obligaties welke net als gewone aandelen op de gewone beurzen zijn aan te kopen. Obligaties worden apart verhandeld op de obligatiemarkten.

De mini obligaties hebben van nature een stabiel karakter. De koers schommelt veelal ronde nominale waarde. Deze waarde krijgt u terug als de bonds worden afgelost. Dat is fijn om op voorhand te weten. De uitkeringen bestaan niet uit dividend, maar uit rente en die is niet belast met bronbelasting.

Wat is nu de grote kracht:

BabyBonds zijn de perfecte kruisbestuiving tussen aandelen en obligaties

Ze verenigen het beste van twee werelden. U krijgt bepaalde zekerheden in combinatie met een hoog rendement.

 

PensioenDividend  heeft inmiddels acht BabyBonds in de portfolio

Mijn portfolio bevat momenteel acht BabyBonds, maar dit zal de komende periode verder uitgebreid worden. Het is belangrijk om te spreiden.

 

 PensioenDividend


Prachtige rendementen!

De bonds lopen maximaal tot de aangegeven data. Een onderneming kan vanaf de eerste aflosdatum de bond aflossen (tegen de nominale waarde!), maar hoeft dat niet. Hij kan dit uitstellen tot de afloop- of einddatum. Ook wel de maturity date genoemd. In de praktijk lossen de meeste BabyBonds later dan de eerste afloopdatum af. De data staan vermeld in de nieuwsbrieven en in de portfolio op onze website.

U krijgt 4x per jaar een uitkering welke niet belast is met bronbelasting!


Nu kopen

De beurscorrecties van afgelopen tijd hebben ervoor gezorgd dat de mini bonds nog aantrekkelijker geprijsd zijn. Ze zijn momenteel koopwaardig en aantrekkelijk geprijsd.

Voor wie interesse heeft in onze BabyBonds, in combinatie met de 13 Hoog Dividend fondsen die altijd maandelijks dividend uitkeren, heb ik nu een aantrekkelijk aanbod.

 

U betaalt slechts €9,95 voor een volwaardig instapabonnement!

U kunt nu voor de periode van drie maanden gebruik maken van al onze services. U krijgt gelijk toegang tot de complete portfolio van PensioenDividend en u ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief met daarin nieuwe tips en alle bijbehorende adviezen om gelijk te kunnen starten. U kunt nu al abonnee worden voor slechts €9,95.

Dat is een korting van maar liefst 80%!

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een briefje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

Voor nog geen tientje krijgt u toegang tot alle posities van PensioenDividend, inclusief de groeiende lijst BabyBonds.


3 maanden voor €9,95 

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële nieuwsbrieven in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie waar u me aan mag houden. 

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks uitgekeerde dividend. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u met een voordeling instapabonnement van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen en/of BabyBonds.
   
 • Alle actuele fondsen zijn in ieder geval eenvoudig aan te kopen via Binck.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of vekroop.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, zegt u het abonnement op en krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden. 
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag. 

START hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page