Nieuwsbrief MeerPensioen

Jaarlijks 8% rendement

Extreem hoge rendementen voor BabyBonds tijdens aandelencrisis

Vaste rendementen lopen nu op tot 45% in 5 jaar tijd! 
 

 
De beurzen zijn flink van slag en niemand weet waar dit toe leidt? Vandaag wijs ik u op een geweldige kans die er in de markt ligt: De markt van BabyBonds.

Er doet zich momenteel een ongelooflijke koopkans voor. In een paar simpele stappen leg ik u uit hoe we in 5 jaar tijd meer dan 45% rendement kunnen halen. Wie verder in de toekomst kijkt, verdubbelt in 10 jaar zowat zijn kapitaal.

Lees het volgende aandachtig. Het is gebaseerd op koele feiten en het is zeker geen sprookje.

Dit is momenteel de minst risicovolle lucratieve belegging!

 • U krijgt bij aflossing de nominale waarde terug, maar door de lage koersen maakt u hierop een gegarandeerde kapitaalwinst tot boven de 16%!
 • De jaarlijkse vaste (!) rentevergoeding is opgelopen tot 7,4%!
 • U betaalt over de rente GEEN BRONBELASTING!
 • Gespreide portefeuille.
 • U blijft baas over uw eigen geld en u koopt tegen de bedragen die u zelf bepaalt. BabyBonds koopt u rond de $25 per stuk. Ik wijs u de weg.

Nogmaals, lees het volgende aandachtig. Start 2019 met een rotsvaste en winstgevende portefeuille. Maak nu gebruik van de lage koersen.

Mijn naam is Paul van den Heuvel, sinds 2008 de Hoog Dividend specialist van Nederland en België. Ik help u graag bij het opbouwen van uw Hoog Dividend inkomensportfolio. Vele duizenden beleggers gingen u voor.

Vandaag verdubbel ik uw abonnementsperiode op mijn kosten en u krijgt de handleiding voor het inkomensgericht beleggen gratis toegestuurd.


Paul van den Heuvel

Veel leesplezier

Paul van den Heuvel

 

In twee stappen naar 45% rendement 

 
Stap 1

Even om uw geheugen op te frissen: 

BabyBonds zijn in kleinere stukken geknipte obligaties die op de gangbare aandelenbeurzen verhandelbaar zijn. Obligaties, vaak in grotere coupures van $1.000, worden verhandeld op de obligatiemarkten. Daar hebben we al een groot voordeel te pakken. U koopt BabyBonds tegen lagere bedragen ($25) en zijn eenvoudig, net als gewone aandelen, aan te kopen. In ieder geval altijd bij Binck.

 
Stap 1 is de kapitaalcomponent. BabyBonds hebben net als obligaties een vaste waarde, de nominale waarde die u terugkrijgt als de bond wordt afgelost. Deze bedraagt $25. De uitgever van deze bond is verplicht u dit bedrag uit te keren als hij aflost.

Nu de koersen laag staan, koopt u BabyBonds ver onder de nominale waarde. Gebaseerd op de koersen van 3 januari. In de tabel is het rendement opgenomen, dat u krijgt als er afgelost wordt.

Die winst heeft u al te pakken!

Maak kennis met de eerste selectie BabyBonds. Dit jaar zullen er zeker nog meer volgen.

600_pd25.jpg 

Wat zien we? U ziet de nominale waarde, de actuele koers en het rendement dat we halen als er afgelost wordt.

Die 8,2% heeft u al te pakken. Die verandert niet meer!

We gaan over naar stap 2…

 

Stap 2

Dus de kapitaalwinst hebben we al in onze zak. Nu kijken we naar de vaste rente die u jaarlijks krijgt. Deze noteert boven de officiële coupon, omdat de koers lager staat, waarmee het rendement hoger is.

Meten we over bijvoorbeeld 5 jaar, dan ziet het plaatje er als volgt uit:

PensioenDividend

Dus, met wat geduld haalt u 8,2% kapitaalwinst en 37,1% rente over vijf jaar. Dat is samen 45,3%.

Een helder verhaal lijkt me. In het volgende deel zet ik voor u nog een paar belangrijke feiten op een rij.


Looptijd

Obligaties hebben een afloopdatum en dat geldt ook voor de BabyBonds. We onderscheiden hier echter twee data: De eerstmogelijke aflosdatum en de einddatum.

Een onderneming kan vanaf de eerstemogelijke aflosdatum de bond aflossen (tegen de nominale waarde!), maar hoeft dat niet. Hij kan dit uitstellen tot de afloop- of einddatum, ook wel de maturity date genoemd. Als er geen einddatum genoemd wordt, dan hebben we te maken met een perpetual. Een zogenaamde ‘eeuwig durende’ lening.

U kunt uw BabyBond jarenlang in bezit houden en zelfs op laten nemen in uw erfenis voor uw nabestaanden.

Let op: Door de lage koersen verankert u uw beleggingen tot jaarlijks meer dan 8%. Die 8% ligt dus keihard vast tot in lengte van jaren.

 

Risico

Zoals u weet, hebben wij geen kleine lettertjes zoals bij veel banken en beleggingsinstellingen het geval is. Die zijn op den duur producten gaan ontwikkelen die ze zelf ook niet meer begrepen. Om nog maar te zwijgen over de torenhoge verborgen kosten en slinkse manieren om rendement te onttrekken. Woekerpolissen werden ze genoemd…

Bij ons betaalt u enkel voor een abonnement (met Niet-Goed-Geld-Terug garantie) plus de gebruikelijke kosten aan uw bank of broker. U belegt voor de lange termijn, dus die kosten zullen minimaal zijn.

Banken e.d. rekenen vaak zo’n 2% kosten. Beseft u wel, dat op een rendement van 4%, u dan al de helft van uw winst kwijt bent.

Dus, de kosten zijn te verwaarlozen. Vandaag betaalt u bijvoorbeeld maar €49,95 voor een halfjaarlijks abonnement. Daarover zo meteen meer.

Het enige risico dat u loopt, is dat de onderneming achter de bond omvalt. Eerlijk gezegd heb ik dat bij PensioenDividend sinds de start in 2009 nog nooit meegemaakt.

Onze selecties voldoen aan strenge criteria. We gaan niet over één nacht ijs. De meest recente opname is van een onderneming die sinds 1898 bestaat en hoofdzakelijk geld verdient met het verhuren van treinwagons. De mini-obligatie van deze onderneming met een maximale looptijd tot 2066 (!) heb ik in december opgenomen.

Hoe degelijk wilt u het hebben…PensioenDividend

De ondernemingen achter onze bonds noem ik gemakshalve ‘oerdegelijk’. Dus geen wilde techno-aandelen met een speculatief karakter. Wat doet APPLE over 10 jaar?

Wie wint: de oerdegelijke treinwagon of de trendy iPhone? Ik weet het wel.

Ik stel voor het gratis handboek te lezen. Hierin zet ik alle feiten op een rij. Maak vandaag nog kennis met PensioenDividend.

 

U krijgt gelijk 50% korting plus een welkomstcadeau

Tegen lage kosten, van in dit geval €49,95 per kwartaal, geven wij u alle informatie die nodig is voor het onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Om vandaag voordelig kennis te kunnen maken, betaalt u drie maanden helemaal niets! Wij betalen voor u drie maanden de abonnementskosten.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

Inclusief GRATIS handleiding voor het inkomensgericht beleggen!

Wie zich vandaag nog aanmeldt, krijgt er naast de 50% welkomstkorting, gelijk het handboek voor het inkomensgericht beleggen bij.
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wilt met het aanleggen van zijn of haar inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend

Uw voordelen:

 • Drie maanden extra abonnement               - > GRATIS
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen     - > GRATIS
 • Voordelig instapabonnement                      - > €49,95
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


Let op: Deze actie loopt alleen in de maand januari!
 

abonneer hier

 
Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks uitgekeerde dividend. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen en/of BabyBonds.
   
 • Alle actuele fondsen en BabyBonds zijn in ieder geval eenvoudig aan te kopen via Binck.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of vekroop.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, zegt u het abonnement op en krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden. 
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt, kunt u in Nederland verrekenen in Box 3. Over de ontvangen rente van BabyBonds betaalt u zowel in Nederland als in België GEEN BRONBELASTING!

START hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen?

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!
 

100% Geld Terug Garantie