Nieuwsbrief MeerPensioen

Koersen lopen verder op. U hebt nog enkele dagen…

Mijn Advies:
koop nu BabyBonds!

… met extra kapitaalwinst in het vooruitzicht!

  

 
De S&P500 is in de eerste twee maanden van het jaar 12% gestegen. Dit om aan te geven hoe de beurzen hersteld zijn. Maar dat wist u al.

Dat betekent dus dat aandelen weer duurder worden.

Het is nu een goed moment om de BabyBonds uit mijn portfolio te kopen. Een aantal noteert nog onder de nominale waarde van $25.

Hier ligt een prachtige koopkans!

BabyBonds keren bij aflossing altijd de nominale waarde van $25 uit. Voor die tijd krijgt u elk kwartaal een vaste rente uitgekeerd. De bonds uit mijn portfolio variëren van 5% tot ruim 7%.

Wie onder de nominale waarde koopt, heeft extra kapitaalwinst in het vooruitzicht.

In de volgende tabel zet ik voor u de actuele koersen (per 27-02-19) en aankooplimieten op een rij.

PensioenDividend

U ziet, bijna alle BabyBonds zijn nog koopwaardig, maar dan moet u wel snel zijn.

Ons telecombedrijf steeg dit jaar al met 21%. De verhuurder van treinwagons steeg met 14%. Dit zijn enkele voorbeelden.

De koers nadert nu snel de aankooplimiet en volgende week kan het feest zomaar voorbij zijn.

Slimme beleggers slaan nu een voorraad BabyBonds in.

Kijk eens wat een prachtrendement we krijgen op BabyBonds. En dat tot in lengte van jaren. De aflosdatum heb ik erbij vermeld.

 

Actuele rendementen BabyBonds per 27-02-2019

 PensioenDividend

Zoals u wellicht al weet, betalen we hier GEEN BRONBELASTING en de rendementen zijn inmiddels opgelopen tot tegen de 8%.

U krijgt elk kwartaal uitgekeerd.

Ik heb onlangs de 11e mini-obligatie aan de portfolio van PensioenDividend toegevoegd.

Een prachtig beleggingsinstrument voor wie zijn kapitaal op een veilige manier direct geld op wil laten brengen.
 

Wacht niet tot in lengte van jaren en ontvang gelijk elk kwartaal een vorstelijk rendement op jaarbasis van 5%, 6%, 7% of meer…

 
En zoals gezegd, zonder één cent bronbelasting, zoals u deze wel betaalt over dividend van gewone aandelen.

 

Dit is momenteel de minst risicovolle lucratieve belegging!

Baby Bonds zijn in kleinere stukken geknipte obligaties ($25) die op de gangbare aandelenbeurzen verhandeld worden. Obligaties, vaak in grotere coupures, ($1.000) worden verhandeld op de obligatiemarkten.

U koopt dus in feite gewone aandelen.

Op moment van aflossing krijgt u de nominale waarde terug en tussentijds heeft u geen beleggersstress want deze mini bonds zijn verre van volatiel.

Het risico wordt gespreid over meerdere branches.

U ontvangt elk kwartaal een mooi inkomen uit uw geïnvesteerde vermogen, en uw gegarandeerde kapitaal zal zelfs nog toenemen wanneer de koersen onder de nominale waarde noteren. Op het einde van de rit krijgt u de nominale waarde van $25 terug.

Een prachtige kans die ik niet zou laten liggen!

Het mogelijke risico dat u loopt, is dat de onderneming achter de bond omvalt. Eerlijk gezegd heb ik dat bij PensioenDividend sinds de start in 2009 nog nooit meegemaakt.

Onze bonds voldoen aan strenge criteria. We gaan niet over één nacht ijs.

PensioenDividend

 

Degelijkheid is troef!

Een recente opname is van een onderneming die sinds 1886 elektriciteit en gas levert. En de onderneming achter de vorige opname kent ook zo’n historie…

Die bestaat sinds 1898 en verdient hoofdzakelijk geld met het verhuren van treinwagons.

Hoe degelijk wil je het hebben?

De mini-obligatie zoals in december opgenomen, heeft een maximale looptijd tot 2066 en een recente opname gaat nog een stukje verder… die loopt tot 15 oktober 2078.
 

Eerder aflossen is mogelijk, maar die kans is gering. En wat veel beleggers niet weten: Wordt er vóór de eerst afgesproken datum toch afgelost, dan betaalt de onderneming in veel gevallen een boete in de vorm van een extra 2% rendement. Dit is uniek!

 
De aflosdata vindt u in onze nieuwsbrieven en in de portfolio.

Mijn naam is Paul van den Heuvel, sinds 2008 de Hoog Dividend specialist van Nederland en België. Ik help u graag bij het opbouwen van uw Hoog Dividend inkomensportfolio. Vele duizenden beleggers gingen u voor.

Vandaag verdubbel ik uw eerste abonnementsperiode op mijn kosten en u krijgt de handleiding voor het inkomensgericht beleggen gratis toegestuurd.

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen lage kosten, van in dit geval €49,95 per kwartaal, geven wij u alle informatie die nodig is voor het onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

Inclusief GRATIS handleiding voor het inkomensgericht beleggen!

Wie zich vandaag nog aanmeldt, krijgt er naast de 50% welkomstkorting, gelijk het handboek voor het inkomensgericht beleggen bij.
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wilt met het aanleggen van zijn of haar inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend

Uw voordelen:

 • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
 • Voordelig instapabonnement                        - > €49,95
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


 

abonneer hier

 

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen en/of BabyBonds.
   
 • De actuele fondsen en BabyBonds zijn ALLEMAAL eenvoudig aan te kopen via Binck. De BabyBonds zijn helaas niet verhandelbaar bij DE GIRO.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of vekoop.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, zegt u het abonnement op en krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden. 
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt op het dividend van de beleggingsfondsen, kunt u in Nederland verrekenen in Box 3. Over de ontvangen rente van BabyBonds betaalt u zowel in Nederland als in België GEEN BRONBELASTING!

START hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen?

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!
 

100% Geld Terug Garantie