Nieuwsbrief MeerPensioen

  
Vandaag 50% korting op Pensioen Dividend!

Hoge rendementen met BabyBonds

Let op: u koopt momenteel onder de nominale waarde!

 

 
U kunt vandaag met 50% korting kennismaken met de complete portefeuille van PensioenDividend, de bekende Hoog Dividend inkomensportefeuille.

Vandaag speciale aandacht voor mijn nieuwe BabyBond sectie. U kunt uw portefeuille niet beter beschermen dan met deze mini-obligaties.

Wat een prachtige beleggingsvorm!

Velen zien het als het absolute alternatief voor sparen. De volgende tabel zal zeker indruk op u maken. Let op de rendementen die rotsvast zijn: 

 PensioenDividend

Zoals u wellicht al weet, betalen we hierover GEEN BRONBELASTING en de rendementen zijn inmiddels opgelopen tot boven de 7%.

U krijgt elk kwartaal uitgekeerd.

Ik heb onlangs de 12e mini-obligatie aan de portfolio van PensioenDividend toegevoegd.

Een prachtig beleggingsinstrument voor wie zijn kapitaal op een veilige manier gelijk geld wil laten opbrengen.

Wacht niet tot in lengte van jaren en ontvang gelijk elk kwartaal een vorstelijk rendement op jaarbasis van 5%, 6%, 7% of meer…

En zoals gezegd, zonder één cent bronbelasting te betalen.

 

Dit is momenteel de minst risicovolle lucratieve belegging!

BabyBonds zijn in kleinere stukken geknipte obligaties die op de gangbare aandelenbeurzen verhandelbaar zijn. Obligaties, vaak in grotere coupures van $1.000, worden verhandeld op de obligatiemarkten.

Daar hebben we al een groot voordeel te pakken.

U koopt BabyBonds tegen lagere bedragen (rond de $25) en zijn eenvoudig als gewone aandelen aan te kopen. In ieder geval altijd bij Binck, helaas niet bij De Giro.

 • U krijgt bij aflossing de nominale waarde terug, maar door de lage koersen maakt u hierop nog eens een mooie kapitaalwinst.
 • De jaarlijkse vaste (!) rentevergoeding is opgelopen tot boven de 7%!
 • U betaalt over de rente GEEN BRONBELASTING!
 • Gespreide portefeuille.
 • U blijft baas over uw eigen geld en u koopt tegen de bedragen die u zelf bepaalt. BabyBonds koopt u rond de $25 per stuk.

Let op: De koersen stijgen snel nu. U kunt nu nog onder de nominale waarde kopen!

 

Laag risico

Ik ben super enthousiast over deze mini-obligaties. Ik kan er niet genoeg van kopen momenteel. We kopen ze net zo makkelijk en snel als gewone aandelen.

Geen gedoe op de obligatiemarkten, waar u al snel voor $1.000 per stuk obligaties koopt.

Op moment van aflossing krijgt u de nominale waarde terug en tussentijds heeft u geen beleggersstress, want deze minibonds zijn verre van volatiel.

Het risico, dat al laag is, wordt nog eens gespreid over meerdere branches.

U ontvangt elk kwartaal een prachtig inkomen uit uw geïnvesteerde vermogen en uw gegarandeerde kapitaal zal zelfs nog toenemen omdat de koersen onder de nominale waarde noteren en u altijd de nominale waarde van $25 terugkrijgt.

Een prachtkans die ik niet zou laten liggen!

Het enige risico dat u loopt, is dat de onderneming achter de bond omvalt. Eerlijk gezegd heb ik dat bij PensioenDividend sinds de start in 2009 nog nooit meegemaakt.

Onze selecties voldoen aan strenge criteria. We gaan niet over één nacht ijs.

 

Degelijkheid is troef!

PensioenDividendEen recente opname is van een onderneming die sinds 1886 elektriciteit en gas levert. En de onderneming achter de vorige opname kent ook zo’n historie…

Die bestaat sinds 1898 en verdient hoofdzakelijk geld met het verhuren van treinwagons.

Hoe degelijk wil je het hebben?

De mini-obligatie zoals in december opgenomen, heeft een maximale looptijd tot 2066 en de meest recente opname gaat nog een stukje verder… die loopt tot 15 oktober 2078.
 

Eerder aflossen is mogelijk, maar die kans is gering. En wat veel beleggers niet weten: Wordt er vóór de eerst afgesproken datum toch afgelost, dan betaalt de onderneming een boete in de vorm van een extra 2% rendement. Dit is uniek!

 
De aflosdata vindt u in onze nieuwsbrieven en in de portfolio.

De ondernemingen achter onze bonds noem ik gemakshalve ‘oerdegelijk’. Koop dus geen hippe techno-aandelen met een speculatief karakter. Wat doet APPLE over 10 jaar?

Mijn naam is Paul van den Heuvel, sinds 2008 de Hoog Dividend specialist van Nederland en België. Ik help u graag bij het opbouwen van uw Hoog Dividend portfolio. Vele duizenden beleggers gingen u voor.

Vandaag verdubbel ik uw eerste abonnementsperiode op mijn kosten en u krijgt het nieuwste BabyBond rapport gratis toegestuurd.

 

Alstublieft, u krijgt gelijk 50% korting plus een inspirerend welkomstcadeau

Tegen lage kosten, van in dit geval €49,95 per kwartaal, geven wij u alle informatie die nodig is voor het onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
 

Inclusief het nieuwste BabyBond rapport

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk het actuele BabyBond rapport bij. 

 

Dit rapport is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

 

PensioenDividend

Uw voordelen:

 • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
 • BabyBond rapport                                         - > GRATIS
 • Voordelig instapabonnement                        - > €49,95
   
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


 

abonneer hier

 

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen en/of BabyBonds.
   
 • De actuele fondsen en BabyBonds zijn ALLEMAAL eenvoudig aan te kopen via Binck. De BabyBonds zijn helaas niet verhandelbaar bij DE GIRO.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of vekoop.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, zegt u het abonnement op en krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden. 
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt op het dividend van de beleggingsfondsen, kunt u in Nederland verrekenen in Box 3. Over de ontvangen rente van BabyBonds betaalt u zowel in Nederland als in België GEEN BRONBELASTING!

START hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen?

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!
 

100% Geld Terug Garantie