Nieuwsbrief MeerPensioen

 

Nieuw in Nederland en België:

Vul zelf uw pensioen aan
zonder de kosten van een
dure verzekeraar!

Waarom banken en tussenpersonen u niet wijzen
op hoogrenderende fondsen die maandelijks dividend uitkeren!


Bij ons vindt u die wel!
   

 
Na een leven van hard werken, komt er altijd een moment waarin u gas terugneemt of helemaal niet meer werkzaam bent.

Misschien is dat nu al het geval en geniet u al jaren van het door uzelf opgebouwde kapitaal.

Droomt u ook wel eens over uw pensioen en wat u dan allemaal kunt gaan doen?

Wat is er nog mooier dan te genieten van uw welverdiende vrije tijd?

Voor zowel de werkende onder ons, als de groep die geniet van hun welverdiende rust, heb ik een interessant advies.

In deze speciale editie wijs ik u op een interessante beleggingsmethode waarmee u maandelijks geld kunt verdienen. Zeker nu sparen echt niets meer opbrengt en in feite zelfs geld kost, is dit absoluut een interessante mogelijkheid.

Hetgeen ik u ga vertellen is een heel logisch verhaal, zonder kleine lettertjes en zonder grote risico’s.
 

Het gaat niet om ingewikkelde en risicovolle optiestrategieën, of het werken met turbo’s of andere gekunstelde producten. Het gaat ook niet om traden of beleggen in goudmijnen of vage technologieën die niemand begrijpt. Het risico hierbij is veel te groot.

 

Beleggen is tegenwoordig geen eenvoudige klus

Beleggen anno 2019 is totaal anders dan 10 jaar geleden. De crisis van 2008 klinkt nog door en veel analisten zien opnieuw een crisis aankomen.

Veel sectoren zijn nog in beweging en leggen een wankele basis onder uw beleggingsportefeuille.

 • Ik noem u de energiesector. De overgang naar duurzame energievoorzieningen is volop aan de gang. Olie is nog steeds een speelbal en wat de prijs van een vat olie gaat doen, is absoluut koffiedik kijken.
 • Aandelen Facebook, Apple, Amazon, Netflix en Alphabet hebben record na record gebroken. De verhouding tussen beurswaarde en boekwaarde is zoek. U koopt veel te duur en waar staat Apple over een paar jaar? Bestaat Facebook dan nog?
 • De handelsoorlog met China zal grote gevolgen hebben die nauwelijks te overzien zijn.

Ik heb een belangrijk advies voor u, waarmee u het heft in eigen handen neemt en zich voor jaren kunt beschermen tegen grote correcties op de beurzen.

 

Uw aandelenportefeuille kan er vanaf morgen totaal anders uitzien

In deze nieuwsbrief leest u hoe u eenvoudig een portefeuille kan samenstellen die zowel bij goede als slechte tijden ALTIJD een vast inkomen oplevert.

Ik ga u op heldere wijze uitleggen dat u helemaal zelf, zonder een financieel expert te zijn, voor dat extra maandelijks inkomen kunt zorgen.

Een inkomen om maandelijks gelijk al van te genieten, of een inkomen voor later.

Een abonnee van PensioenDividend uit Leiden krijgt maandelijks €934,55 uitgekeerd en liet me dat met enthousiasme weten. Een groot deel van het jaar zit hij op zijn boot.

Een abonnee uit Ommen schreef me het volgende:

“… Ik kan nu pas echt genieten van mijn nieuwe leven. Ik heb meer tijd, maar de dingen die ik graag wilde doen, zoals reizen, zorgden wel voor extra kosten. Dankzij uw adviezen kan ik nu rekenen op maandelijks ruim 700 dollar extra inkomen”

Dit zijn slechts twee voorbeelden van slimme investeerders die hebben ontdekt hoe eenvoudig het is een maandelijks extra inkomen te krijgen.

 

Sparen of beleggen?

Wie geld over heeft, of bewust apart legt voor later, zal dit geheel of gedeeltelijk uit handen geven en onderbrengen bij een bank of verzekeraar.

In de jaren ’90 zijn er honderden spaar- en beleggingsvarianten ontstaan, die na een reeks van jaren een hoog rendement zouden moeten geven.

Miljoenen brachten hun geld onder bij slimme bankiers en andere financiële ‘experts’.

We weten inmiddels dat de gouden bergen die men destijds beloofde, gewoonweg niet bestaan en ook nooit bestaan hebben.

Al ver voor de crisis sneuvelden bedrijven als Spaarselect en Legio Lease. Tijdens de crisis zijn we allen door schade en schande een stuk wijzer (en armer…) geworden.

Kijk wat er met de achtergestelde deposito’s gebeurde bij de DSB. Die spaarders zijn hun geld kwijt.

Een polis met woekerprovisies brengt u ook niets. Het enige wat ze brengen is ellende.

 

Ik heb goed nieuws voor u!

Het beste alternatief is om uw gereserveerde geld zelf te beheren en hiermee een jaarlijks rendement te halen van gemiddeld zo’n 7% tot 8% per jaar.

En dat is eenvoudiger dan u denkt!

Ik ga u iets vertellen dat we met zijn allen gewoon begrijpen en u eindelijk iets oplevert, zonder hoge kosten hiervoor te moeten maken.

Ik geef u enkel een helder advies en daarvoor betaalt u een bescheiden bedrag. Transparanter kan het niet. Ik wijs u de weg naar aandelen die in Nederland onder de radar vallen maar wel een hoog inkomen generen. En het belangrijkste:

U blijft baas over uw eigen geld!

Kijk, nu wordt het interessant!

Wat ik u nu ga vertellen, zal met een grote waarschijnlijkheid uw financiële huishouding compleet veranderen. En onthoud: één blijft er de baas en dat bent u zelf!

Dat is de belangrijkste regel die u moet onthouden!

 

Wat de banken u niet vertellen!

Als u uw geld uit handen geeft, dan is het vaak niet zo makkelijk weer snel over dat geld te kunnen beschikken als dat nodig mocht zijn. U moet dan vaak ook nog een boete betalen!

De rendementen zijn in de regel laag, u kunt niet vrij over uw geld beschikken en u krijgt slechts één keer per jaar de rente of het dividend uitgekeerd.

Om uw geld te verdubbelen, moet u tientallen jaren geduld hebben...

Ook de banken bieden u nog steeds producten, waarvan u geen idee hebt wat er met uw geld gebeurt en waarvoor u jaarlijks moet betalen.

Dat gaat vanaf nu veranderen!

 

Het beste alternatief ooit!

Dat klinkt wat arrogant wellicht, maar wat ik u ga vertellen, heeft bij veel particuliere beleggers en spaarders de ogen geopend.
 

“… Ik heb mijn beleggingportefeuille voor 50% verkocht en krijg nu elke maand een uitkering. Ongelooflijk!”

 
Ik geef u het voorbeeld van een abonnee die geld uit een erfenis van een familielid kreeg.

Net op het moment dat de beurzen instortten, zette hij een deel op een spaarrekening en van het overgebleven deel kocht hij een paar aandelen. Veel ervaring had hij niet met beleggen, maar het kopen en verkopen van aandelen is nou niet zo’n moeilijke klus. En ook wel een leuke ‘hobby’…

Hij zag het alleen niet zo zitten om dagelijks de koersen te volgen en voortdurend met zijn aandelen in de weer te zijn. U begrijpt dat hij al snel op verlies stond.

Deze abonnee maakte kennis met PensioenDividend.

Hij ontvangt nu maandelijks tien dividenduitkeringen.

Hij volgt voortaan niet dagelijks meer de koersen en slaapt ’s nachts als een roos, zonder zich zorgen te moeten maken om zijn geïnvesteerde geld.
 

Hoe doet hij dat?

Hij maakte een keuze uit de aandelen van de portfolio van PensioenDividend.

Hij kocht in precies een uur tijd deze aandelen en betaalde hiervoor eenmalig de gebruikelijke commissie aan zijn broker.

Maandelijks leest hij de nieuwsbrief van PensioenDividend en dat kost hem slechts zo’n 30 minuten. Op basis van die informatie krijgt hij een update van zijn portfolio en hij weet precies hoe hij ervoor staat.

Deze abonnee is passief gaan beleggen, en dat bevalt hem tot op de dag van vandaag.

 

De kracht van passief beleggen

Beleggen heeft vaak met emotie te maken.

Bij verliezen wordt men zenuwachtig en gaat men overhaast handelen. Bij winst wordt men overmoedig en doet eigenlijk precies hetzelfde.

Per saldo is het echt niet zo eenvoudig een mooie en stabiele winst te maken.

Er zit een hele wereld tussen speculatief beleggen of beleggen met het oog op een maandelijks inkomen.
 

Met passief beleggen in Hoog Dividend fondsen ontvangt u vanaf volgende maand al uw eerste dividenduitkering, de maand daarna weer, en dat vervolgens tot in lengte van jaren. Maand na maand, jaar na jaar.

 
Ik geef u een sprekend voorbeeld.

Vandaag, donderdag 13 juni presenteer ik een gloednieuwe positie in de portefeuille. Een Hoog Dividend fonds dat al sinds 1989 elke maand onverstoord dividend uitkeert. Ik haal er even de dividendhistorie bij…
 

PensioenDividend

 
U ziet met eigen ogen, dat er al bijna 30 jaar dividend wordt uitgekeerd en dat kan makkelijk nog jaren lang doorgaan.

De feiten van het nieuwe fonds:
 

PensioenDividend

 
Dit zijn feiten waar ik blij van word. Met enthousiasme heb ik dit fonds dan ook aan onze Hoog Dividend portfolio toegevoegd.

U koopt zonder problemen dit fonds bijvoorbeeld bij Binck.

PensioenDividendU koopt voor bedragen en hoeveelheid aandelen die u geheel zelf bepaalt.

U neemt dus niet deel in een fonds. Nee, u koopt gewone aandelen. Een belangrijke regel die u moet onthouden.

Volgende maand ontvangt u al uw eerste dividend en op jaarbasis krijgt u een rendement van 8,7%.

Kijk, dat is wat ik precies bedoel met inkomensgericht beleggen.

Leest u rustig verder. Er komt nog veel meer interessant nieuws…
 

Ervaren analisten

PensioenDividend beschikt over een team ervaren analisten. En let op: dat is geen groot team dat gehuisvest is in dure kantoorpanden met een wagenpark aan dure leaseauto’s voor de deur.

Die kosten kunt u alvast besparen!

Dat kleine, maar zeer ervaren team, is de afgelopen jaren bezig geweest met het verzamelen van tientallen fondsen die maandelijks dividend uitkeren.

Wist u dat het in Amerika heel normaal is om inkomensgericht te beleggen en dat honderden fondsen en ondernemingen hier al jaren het ritme van hun dividenduitkeringen op afstemmen?

Banken hebben ook fondsen in hun portefeuille, maar hiervoor moet u eerst uw geld op hun rekening storten en vervolgens gaan ze u hele hoge kosten in rekening brengen voor hun diensten. En dan selecteren ze enkel de fondsen waar ze zelf veel aan kunnen verdienen en die keren maar hoogst zelden met dit ritme uit.

Maar dat kan anders!

Dat kan heel anders! Met onze adviezen loodsen wij u door een overzichtelijke selectie van de best presterende, op inkomen gerichte hoog dividend fondsen die allen maandelijks uitkeren.

Omdat in Amerika 30% van de beleggers hun maandelijks inkomen aanvullen met deze aandelen, is het dan ook niet vreemd dat de meeste van deze fondsen zich in Amerika bevinden.

Wist u dat in Nederland en België slechts 0,3% van de beleggers het gewend is inkomensgericht te beleggen?

Begrijpt u nu wat beter waarom deze vorm van beleggen voor u wellicht nog wat vreemd in de oren klinkt?

Beseft u ook hoe eenvoudig wij Europeanen hiervan kunnen profiteren!

 

Deze fondsen maken elke maand geld aan u over!

Zoals ik u al vertelde, zitten er al heel wat uren aan research in het samenstellen van een uitgebalanceerd portfolio, dat bestaat uit Hoog Dividend fondsen, die het al sinds vele jaren gewend zijn om maandelijks dividend uit te keren.

En met dat maandelijkse dividend kunt u prima uw inkomen of pensioen aanvullen.

Maak vandaag nog kennis met de fondsen uit de portfolio van PensioenDividend.

In Amerika zijn er honderden fondsen die dividend uitkeren, maar ons team heeft enkel de fondsen geselecteerd die een hoog dividend uitkeren en dat ook zeer consequent en regelmatig doen. Daaruit selecteerden we uiteindelijk de fondsen die maandelijks uitkeren.

 PensioenDividend

Ik geef u enkele voorbeelden van onze 15 dividendfondsen. De fondsbeheerders erachter zijn bekende namen. Ook deze fondsen keren maandelijks dividend uit. U ziet het indrukwekkende dividendrendement:

 

BlackRock Income Fund : 8,17%
Guggenheim Fund : 9,44%
First Trust Fund : 10,57%
Calamos Fund : 9,23%

 

Risicospreiding

De spreiding is ongekend groot. Het nieuwe fonds dat ik opgenomen heb, spreidt maar liefst over meer dan 600 posities.

De fondsen kunnen aandelen met obligaties combineren. Er wordt gespreid over branches, valuta’s en regio’s.

Het gaat zo ver, dat zelfs aandelen zich kunnen splitsen in gewone aandelen en preferente aandelen. Obligatieportefeuilles kennen ook de hoogste rangorde senior investment grade obligaties, of zijn van het type convertible obligaties.

Zo loopt u een beperkt en gemiddeld beleggingsrisico.

Maar, het verhaal stopt nog niet hier…

 

Extra sectie belastingvrije bonds voor nog meer stabiliteit

Voor een betonnen fundering onder uw inkomensportefeuille, heb ik een aparte categorie ingericht met BabyBonds, die tot ver in de toekomst verplicht zijn een vooraf vastgestelde rente uit te keren. Dat doen ze trouw elk kwartaal.

Ik heb het even nagekeken. De langslopende heeft een maximale looptijd tot 2079. Ja, u leest het goed.

Onze topper levert u jaarlijks, tot maximaal 15 september 2056, een vaste rente op van 7,5%.

Omdat het rente betreft, betaalt u in tegenstelling tot ontvangen dividend, GEEN BRONBELASTING! Dus u ontvangt hier een netto inkomen.

Wat zijn BabyBonds?

 

Dit is momenteel de minst risicovolle lucratieve belegging!

Baby Bonds zijn in kleinere stukken geknipte obligaties ($25) die op de gangbare aandelenbeurzen verhandeld worden. Obligaties, vaak in grotere coupures, ($1.000) worden verhandeld op de obligatiemarkten.

U koopt ze dus in feite net zo makkelijk als gewone aandelen.

Op moment van aflossing, krijgt u de nominale waarde terug en tussentijds heeft u geen beleggersstress, want deze mini bonds zijn verre van volatiel.

Het risico wordt gespreid over meerdere branches.

U ontvangt elk kwartaal een mooi inkomen uit uw geïnvesteerde vermogen, en uw gegarandeerde kapitaal zal zelfs nog toenemen wanneer de koersen onder de nominale waarde noteren. Op het einde van de rit krijgt u de nominale waarde van $25 terug.

Een prachtige kans die ik niet zou laten liggen!

Het mogelijke risico dat u loopt, is dat de onderneming achter de bond omvalt. Eerlijk gezegd heb ik dat bij PensioenDividend sinds de start in 2009 nog nooit meegemaakt.

Onze bonds voldoen aan strenge criteria. We gaan niet over één nacht ijs.
 

Degelijkheid is troef!

Een recente opname is van een onderneming die sinds 1886 elektriciteit en gas levert. En de onderneming achter de vorige opname kent ook een dergelijke historie.

Die bestaat sinds 1898 en verdient hoofdzakelijk geld met het verhuren van treinwagons.

De portfolio BabyBonds bevat 13 posities. Samen met de Hoog Dividend fondsen kunt u een keuze maken uit maar liefst 28 posities.

 

Wat kan ik verwachten van PensioenDividend?

Binnen de portfolio hebben wij gezocht naar optimale spreiding met het oog op het minimaliseren van de risico’s.

Het blijft immers beleggen, en dat is nooit zonder risico. Maar dat is sparen ook niet meer!

Maar als u zelf ook voldoende spreidt binnen uw eigen selectie van de fondsen, minimaliseert u nog een keer de risico’s.

Zo veilig was beleggen nog nooit!

Nou ja, beleggen… het is zo eenvoudig, dat het woord beleggen u nog wat zou kunnen afschrikken.

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om op deze wijze een extra inkomen te krijgen.

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om morgen nog te kunnen starten!

Als u zich nu abonneert op PensioenDividend, krijgt u onmiddellijk mijn complete portfolio in huis.
 

Maar dat is nog lang niet alles!

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen of bonds.
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht.
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag!
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. Verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U gaat als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
 

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek bij, boordevol tips en achtergrondinformatie.
 

 ‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend 

 

Uw voordelen:

 • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
 • Voordelig instapabonnement voor 6 mnd.    - > €49,95
   
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen?

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!
 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier