Nieuwsbrief MeerPensioen

 

Speciale zomeractie van BeleggersPlaats:

Het succes van Pensioen-Dividend verklaard!

Sinds 2009 is deze speciale Hoog Dividend nieuwsbrief steeds populairder geworden. Leer vandaag het geheim van Pensioen Dividend kennen.
   

Geachte heer/mevrouw,

 
Wat is er mooier dan aandelen te kopen die maandelijks of per kwartaal een vorstelijk dividend uitkeren. Deze aandelen doen dat vaak al decennia lang en hebben de gewoonte een vast dividend uit te keren.

Het dividendrendement uit mijn portfolio loopt van ruim 5% op tot boven de 10%.

U kunt zelf een selectie maken uit bijna 30 gekwalificeerde Hoog Dividend aandelen die u in eigen land niet zult vinden. Ik help u daarbij en wijs u de weg naar de aandelen die bij u passen.

PensioenDividend heeft de bijzondere eigenschap om al bijna 10 jaar lang toonaangevend te zijn op het gebied van het inkomensgericht beleggen.

Wie gelijk van een mooi inkomen wil gaan genieten dat gegenereerd wordt met deze speciale aandelen, doet er goed aan eens kennis te maken met deze voor Nederland en België unieke aandelenportefeuille.

Om een mooi inkomen te bereiken, moet u wel gemiddeld zo’n 7% a 8% dividendrendement halen, de uitkeringen moeten gelijkmatig zijn en het dividend moet duurzaam zijn.

In de lijst komt u posities tegen die tot in 2079 dividend uitkeren en waarover u GEEN bronbelasting betaalt.

Dat klinkt misschien wat ongeloofwaardig, maar geloof me, het is gewoon 100% waar. In de VS beleggen miljoenen Amerikanen in deze, op inkomen gerichte aandelen.

 

Obligaties of aandelen?

Ik gebruik met opzet de term ‘aandelen’. Het gaat hier om een uitgekiende combinatie van een Hoog Dividend fondsenportfolio met mini-obligaties.

Het grote voordeel is dat u al deze posities gewoon op de aandelenmarkten kunt kopen.

Kortgezegd gaat het om het volgende:

 

De fondsen

De Hoog Dividend fondsen zijn van het type closed-end. U koopt ze gemiddeld zo tussen de $10 en $25. Ze keren ALTIJD maandelijks het dividend uit en de spreiding is bijzonder groot. Vaak vallen de fondsen uiteen in honderden onderliggende investeringen in een groot aantal branches, regio’s en valuta’s.


De mini-obligaties

Het gaat hier om de zogenaamde BabyBonds. Dat zijn in kleine coupures geknipte obligaties van $25 per stuk. Het grote verschil met reguliere obligaties is dat ze op de gewone aandelenmarkten aangeboden worden en niet in gangbare coupures van $1.000. De looptijden zijn vaak tientallen jaren (!) en het rendement ligt jaarlijks zo tussen de 5,5% en 7,5%. U betaalt bij deze BabyBonds GEEN bronbelasting!

De kracht zit hem in de combinatie van fondsen en BabyBonds. De spreiding is ongekend groot, het inkomen is stabiel en de rendementen zijn hoog.

 

Wapen u tegen de volgende crisis!

De portfolio die u met de posities van PensioenDividend kunt gaan inrichten, is een uitstekend wapen tegen een volgende crisis, die er zeker zal komen. Ik kan u alleen niet vertellen wanneer, maar de media rept er al langere tijd over.

Neem het zekere voor het onzekere!

Het stabiele karakter, met behoud van een constante stroom aan dividenden, zijn wapenfeiten die iedere slimme belegger zou moeten respecteren.

Om iedereen de kans te geven kennis te kunnen maken met deze bijzondere inkomensportfolio, hebben wij een aantrekkelijke actie gemaakt.

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
 

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek bij, boordevol tips en achtergrondinformatie.
 

 ‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordelen:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.    - > €49,95
     
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. 
 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier