Nieuwsbrief PensioenDividend

  
Institutionele beleggers sluiten hun ogen

Het geheim van de Amerikaanse beurs werkt
in ons voordeel

Lees vandaag in deze mail wat miljoenen
particuliere beleggers niet weten, maar wij wel

 

Geachte heer/mevrouw,

 
Omdat de beurskoersen maar blijven stijgen, raken veel beleggers verblind.

Ze hebben geen oog meer voor de parels van de beurs. Ik heb het dan over Amerikaanse aandelen waar iedere slimme belegger er op zijn mist een paar van in zijn portefeuille moet hebben. Vandaag maakt u kennis met ze.

Ze vormen een stevige basis onder de aandelenportefeuille, maar beleggers hebben er geen oog voor. Ze weten amper van het bestaan af. Ze zijn (nog!) niet bekend bij het grote publiek.

Vandaag wijs ik u de weg naar deze bijzondere aandelen, maar ik houd het liever onder ons…

Ja, u moet daarvoor wel naar de Amerikaanse beurs, maar mijn portefeuilles bestaan zowat volledig uit Amerikaanse aandelen.

En daar is een goede reden voor!

Laten we eerst even kijken wat de situatie op dit moment is.

Terwijl de meeste aandelen schreeuwend duur zijn geworden, neemt de onzekerheid met de dag toe. De bubbel staat op knappen en de klap zal hard aankomen als het mis gaat.

Correcties hebben zich al meerdere malen aangediend. Afgelopen week nog.

Verplaatsen we ons naar 8 augustus 2008, dus precies 11 jaar geleden op moment van schrijven van dit bericht.

In twee maanden tijd verloren de beurzen destijds zo’n 30% (!) aan waarde!

Dus zeg niet dat zoiets nooit meer zal gebeuren. De crisis van 2008 en 2009 heeft geschiedenis geschreven. We moeten hiervan leren! Sluit uw ogen niet.

Aan angsthazerij hebben we niets en pas vooral op met de sfeer die de media creëert.

Blijf kritisch en houd uw ogen altijd open voor de echte kansen in de markt waarmee u uw blik op de toekomst richt. Koop niet meer de helden van de afgelopen jaren, want de grote jongens zijn nu al op hun retour.

Richt uw pijlen op aandelen die u de komende jaren zonder zorgen kan parkeren in uw portefeuille.

Ze loodsen u door de zwaarste crisis en ze blijven altijd onverstoord uitkeren. Dat zijn ze namelijk bij wet verplicht.

Kunt u zich voorstellen wanneer er straks grote paniek uitbreekt, u zich geen zorgen hoeft te maken en u gewoon geld blijft ontvangen. Elke maand of kwartaal opnieuw.

Zie het als een inkomensmachine die als een perpetuum mobile blijft uitkeren.

Vandaag maakt u kennis met dit fenomeen!

En dan te weten dat nog maar weinig beleggers hiervan kennis hebben. Prima. Laten we dat zo houden. Onze abonnees profiteren al langer van dit geheim van de beurs.

Wilt u zich bij ons aansluiten? Ik zou u adviseren dat zeker te doen, maar ik begrijp ook dat u meer zou willen weten van dit geheim van de beurs.

In het volgende deel van deze mailing meer over de vergeten aandelen van de Amerikaanse beurs. Een absolute aanrader!

 

Waarom ik dit verhaal liever onder ons houd

Wat ik u ga vertellen is geen staatsgeheim. Het gaat over aandelen die gewoonweg vergeten worden, niet gezien worden of niet gezien willen worden…

Deze aandelen sieren al langere tijd de Hoog Dividend portfolio van PensioenDividend.

Ik leg u uit waarom ik liever heb dat dit verhaal niet in de media komt.

Wanneer deze aandelen plots in het vizier komen van hongerige beleggers, dan zal de koers gaan stijgen en daar zitten we niet op te wachten. De markt zit al vol dure aandelen. Ik richt mijn pijlen op betaalbare aandelen die een mooi inkomen opleveren uit dividend en rente. Ik heb ze voor mijn abonnees gevonden.

Dus ik houd het liever onder ons. Mijn abonnees zijn enthousiast en zelfs dat doet de koers al bewegen. Maar geen nood, met grote regelmaat presenteer ik nieuwe ‘vergeten’ aandelen en die zijn dan aantrekkelijk geprijsd.

U mag weten dat het me steeds meer tijd en moeite kost om betaalbare dividendparels te vinden. Juist de vergeten aandelen die vandaag centraal staan, kunnen we nog aantrekkelijk geprijsd kopen. Dat is het resultaat van een lange zoektocht.

Profiteer van het feit dat ze (nog) niet bij het grote publiek bekend zijn!

Het is haast niet voor te stellen, maar u kunt de komende jaren achterover leunen en zonder stress deze aandelen volgen. Nou ja, volgen… U hoeft eigenlijk niets te doen. Wanneer er actie vereist is, laat ik u dat onmiddellijk weten.

Kopen met een limiet

Dat deze aandelen nog niet echt ontdekt zijn, blijkt uit de lage volumes. Dat vergt wel enige actie van ons. Leg altijd een limiet in om te voorkomen dat u ze te duur koopt. Een order wordt niet altijd direct uitgevoerd. Ik adviseer u altijd tegen welke prijs u ze het beste kunt kopen.

Want zoals bij al onze nieuwsbrieven geldt, dat u zelf de beslissingen neemt. Wij wijzen u de weg, geven alle detailinformatie en onderhouden de voorbeeld-aandelenportfolio voor u.

In feite geven wij alle instructies voor vermogensbeheer in uw eigen beheer. Dat scheelt een berg kosten en de meeste van onze abonnees vinden het prettig zelf de touwtjes in handen te houden. Wellicht u ook.

 

Prachtige rendementen en rotsvaste uitkeringen

Mijn Hoog Dividend portfolio’s zijn gericht op een vast inkomen uit aandelen. Daarvoor zijn wel rendementen nodig van gemiddeld zo’n 7% a 8% en de uitkeringen moeten constant zijn en frequent worden uitgekeerd (per maand of kwartaal).

Om aandelen te selecteren die aan deze eisen voldoen, moeten we wel naar de Amerikaanse beurs. Maar juist daar ligt onze expertise. Wij weten daar blindelings de weg. Om die reden vertoeven we ook regelmatig in de VS en praten met partijen die dicht bij het vuur staan.

Op een onbewaakt moment ontdekten we een spoor dat leidde naar aandelen die bij het grote publiek niet bekend zijn, maar razend populair zijn onder een kleine groep beleggers. Vreemd eigenlijk, maar wij vinden het prima.

Tot op de dag van vandaag lukt het me, met hulp van mijn team om de ‘vergeten portfolio’ regelmatig aan te vullen met nieuwe posities.

U kunt daar vanaf vandaag van mee profiteren. En nogmaals, het verzoek om dit onder ons te houden. Puur om koersuitbraken te voorkomen. Het is ook in uw belang wanneer u besluit samen met ons deze aandelen te gaan kopen.

 

We vinden ze in meerdere sectoren

Je zou verwachten dat deze aandelen uit een bepaalde sector komen. Gelukkig zijn we in staat met deze aandelen een gediversifieerd portfolio aan te leggen om zodoende de risico’s breed te kunnen spreiden.

Ik noem een Amerikaans onderneming die actief is in de transportwereld en waarvan de wortels teruggaan tot 1898. Destijds gestart als verhuurder van 28 treinwagons. Tegenwoordig nog steeds actief met 147.000 wagons in bezit met vestigingen in Noord-Amerika, Canada, Mexico, Rusland, Europa en Azië.

Een oerdegelijke onderneming waar ik liever in beleg dan Apple, Tesla of andere mastodonten van de beurs.

We kiezen voor een stabiel inkomen uit een mini-obligatie die loopt tot 30 mei 2066. Dat is waar het hier om gaat.

Een onderneming die treinwagons verhuurt valt sowieso al buiten het gezichtsveld van veel beleggers, laat staan de minibond die ze uitgegeven hebben. Deze worden ook wel BabyBonds genoemd.
 

BabyBonds

Baby Bonds zijn in kleinere stukken geknipte obligaties ($25) die op de gangbare aandelenbeurzen verhandeld worden. Obligaties, vaak in grotere coupures, ($1.000) worden verhandeld op de obligatiemarkten.

U koopt dus in feite gewone aandelen.

Op moment van aflossen krijgt u de nominale waarde terug en tussentijds heeft u geen beleggersstress want deze minibonds zijn verre van volatiel.

Het risico wordt gespreid over meerdere branches. 

U ontvangt elk kwartaal een mooi inkomen uit uw geïnvesteerde vermogen, en uw gegarandeerde kapitaal zal zelfs nog toenemen wanneer de koersen onder de nominale waarde noteren op moment van aankoop. Op het einde van de rit krijgt u de nominale waarde van $25 terug.

Een prachtkans die ik niet zou laten liggen!

Het mogelijke risico dat u loopt, is dat de onderneming achter de bond omvalt. Eerlijk gezegd heb ik dat bij PensioenDividend sinds de start in 2009 nog nooit meegemaakt.

Onze bonds voldoen aan strenge criteria. We gaan niet over één nacht ijs.

Deze mini-obligaties vallen buiten de radar van de beleggers. Wat de boer niet kent…

 

Uitgebreid portfolio BabyBonds

De BabyBond portfolio van PensioenDividend bestaat momenteel uit 14 posities. De bonds zijn afkomstig van ondernemingen die actief zijn in branches zoals de telecom, onroerend goed, vermogensbeheer en verzekeringen. Daarnaast vindt u energieleveranciers en een investeringsmaatschappij.

En de portfolio groeit nog steeds.

De diversiteit is groot, waarmee u de risico’s optimaal kunt spreiden.

De rendementen lopen van zo’n 5,5% tot 7,5%. Een prachtige basis voor het opbouwen van een op inkomen gerichte aandelenportefeuille.

De uitkeringen worden vooraf in de prospectus vastgelegd en daar mag niet van worden afgeweken. U betaalt over de uitkeringen GEEN BRONBELASTING! Het betreft hier rente en geen dividend.

Het gaat om een investeringsvehikel waarmee ik ondertussen al vele beleggers heb geholpen. Persoonlijk raak ik er ook steeds enthousiaster over.

Avontuurlijke beleggers, op zoek naar het grote geld komen hier niet aan hun trekken. Wel voor wie op zoek is naar rust, vertrouwen, een prachtig rendement en zekerheid van inkomen.

Zeg nou eerlijk, een rendement van gemiddeld zo’n 6% a 7% per jaar voor de komende jaren of decennia, is toch een prachtig resultaat. En dat rendement is op voorhand vastgelegd…

En dan te weten dat het gros van de beleggers hier niet mee bekend is.....

Ik heb deze aandelen gevonden en met veel plezier presenteer ik ze aan onze lezers en abonnees.
 

Maar er is nog meer…

De portfolio van PensioenDividend richt zich op een hoog en stabiel inkomen. Vanaf de start in 2009 heb ik een apart portfolio samengesteld met Hoog Dividend fondsen die ALTIJD maandelijks (!) dividend uitkeren en een gemiddeld dividendrendement halen van zo’n 8%.

De combinatie van fondsen en BabyBonds vormt een uitgebalanceerde combinatie voor wie de komende jaren verzekerd wil zijn van een prachtig inkomen uit de aandelenportefeuille.

Ook van deze fondsen koopt u gewone aandelen. Dat heeft als grote voordeel dat u volledig vrij bent om op elk moment tijdens beursuren de aandelen te kopen en te verkopen.

Belangrijk om te weten: Bij Binck zijn alle posities uit mijn portefeuille eenvoudig aan te kopen.

Maar… we houden het onder ons. Laat de speculanten elders hun geluk maar beproeven. Wij laten onze pareltjes van de beurs niet opdrijven.

Ik geef toe dat, ondanks de schaduw waarin ze opereren, de koersen her en der toch al oplopen. Leuk voor onze abonnees met de aandelen reeds in bezit.

Toch slaag ik er telkens in een nieuwe positie te presenteren die nog aantrekkelijk geprijsd is. Bent u er volgende keer ook bij?

Lees in het volgende deel hoe u extra voordelig abonnee kunt worden en hoe u het handboek gratis in bezit krijgt.

 

Kennismaken met  50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
 

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek bij, boordevol tips en achtergrondinformatie.
 

 ‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordelen:

 • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
 • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.    - > €49,95 
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


abonneer hier

 

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de complete aandelenportfolio en de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe posities.
   
 • Alle aandelen zijn in ieder geval eenvoudig aan te kopen via Binck.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flash bericht voor een mogelijke snelle aan- of verkoop.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt, kunt u in Nederland verrekenen in Box 3. Over de rente van BabyBonds betaalt u GEEN BRONBELASTING! 
    

abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. 
 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier