Nieuwsbrief MeerPensioen

Drie van onze topfondsen stijgen in koers en hebben
een fantastisch dividendrendement…

Fonds 1

:

8,6%

dividend

Fonds 2

:

9,1%

dividend

Fonds 3

:

8,7%

dividend

  
En ze keren elke maand uit!
  

 
Mijn mooiste dividendverhaal. Ga er maar eens rustig voor zitten, want ik heb  u iets bijzonders te vertellen.

Sinds 2009 beheer ik naast The Dividend Factory een fondsenportfolio onder de naam ‘PensioenDividend’. U koopt gewone aandelen van deze fondsen.

Het uitgangspunt is simpel: De fondsen die ik opneem, moeten elke maand dividend uitkeren en het dividendrendement moet gemiddeld rond de 8% liggen.

Geen eenvoudig criterium om het tien jaar vol te houden.

Maar… ik kan u melden dat ik tot op de dag van vandaag in mijn missie slaag om een portfolio te beheren (en regelmatig uit te breiden) met enkel fondsen die ALTIJD maandelijks een hoog dividend uitkeren en dividendrendementen realiseren van 7%, 8%, tot ruim 10%.

In deze editie ligt ik er drie uit met uitzonderlijke kenmerken.

Het lijkt een gegeven dat de hoogte van het dividendrendement samenhangt met de mate van risico. Op zich is dat niet vreemd, maar ik bewijs dat dit niet per se waar is.

U maakt vandaag kennis met drie topfondsen die model staan voor mijn portfolio.

Laten we van deze drie fondsen eens naar de dividendhistorie kijken. Twee betalen sinds 1989 elke maand trouw het dividend uit.

Dat betekent dus al 30 jaar dividend!

Ik haal er even de grafiek bij…

 

PensioenDividend

 

U ziet, de uitkeringen zijn in oktober dertig jaar geleden gestart.

Dit fonds heeft een dividendrendement van 8,7% gerekend met de actuele koers van $5,88.

Maar het fonds heeft nog meer te bieden: Een korting van 7,3%. De netto onderliggende waarde per aandeel noteert namelijk hoger dan de koers.

Om dit te verduidelijken, haal ik er even de grafiek erbij met daarin de ontwikkeling van de netto waarde per aandeel (blauwe lijn) en de koers.

 

PensioenDividend


Naast het verschil in onderliggende waarde, wijst de grafiek ook uit dat de koers dit jaar is gestegen, en wel met 15%.

Ik zet de feiten even op een rij:

 • Het fonds keert maandelijks dividend uit
 • Het dividendrendement is 8,7%
 • Er wordt al 30 jaar dividend uitgekeerd
 • U koopt met een korting van 7,3%
 • De koers is dit jaar met 15% gestegen.


Dit fonds is na 30 jaar nog springlevend!

Dit prachtfonds is afkomstig van een bekende Amerikaanse vermogensmanager waarvan de wortels teruggaan tot 1924. Momenteel heeft de onderneming vestigingen in Boston, Londen, Mexico City, Singapore, Sydney en Tokyo. Naast een scala aan adviesdiensten heeft het 80 fondsen onder beheer. Er wordt gewerkt voor pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en grote vermogensbeheerders. Er werken meer dan 200 financiële experts, met in totaal 1.900 medewerkers wereldwijd.

Momenteel heb ik drie van dergelijke dividendkanonnen in mijn portfolio en ze zijn alle drie afkomstig van deze vermogensmanager. In de volgende tabel de belangrijkste kenmerken op een rij.
  

Drie van mijn topfondsen op een rij

PensioenDividend 

Deze drie fondsen vindt u onderaan in de portfolio.

Met passief beleggen in Hoog Dividend fondsen ontvangt u vanaf volgende maand al uw eerste dividenduitkering, de maand daarna weer, en dat vervolgens tot in lengte van jaren. Maand na maand, jaar na jaar.

De door mij geadviseerde fondsen lenen zich prima voor het beleggen met het oog op een extra inkomen.

PensioenDividend beschikt over een team ervaren analisten. En dat is geen groot team dat gehuisvest is in dure kantoorpanden met een wagenpark aan dure leaseauto’s voor de deur.

Die kosten kunt u alvast besparen!

Dat kleine, maar zeer ervaren team, is de afgelopen jaren bezig geweest met het verzamelen van tientallen fondsen die maandelijks dividend uitkeren.

Wist u dat het in Amerika heel normaal is om inkomensgericht te beleggen en dat honderden fondsen en ondernemingen hier al jaren het ritme van hun dividenduitkeringen op afstemmen?

Banken hebben ook fondsen in hun portefeuille, maar hiervoor moet u eerst uw geld op hun rekening storten om deel te nemen en vervolgens gaan ze u hoge kosten in rekening brengen voor hun diensten. En dan selecteren ze enkel de fondsen waar ze zelf veel aan kunnen verdienen en die keren maar hoogst zelden met dit ritme uit.

Dat kan anders!

Dat kan heel anders! Met onze adviezen loodsen wij u door een overzichtelijke selectie van de best presterende, op inkomen gerichte hoog dividend fondsen die allen maandelijks dividend uitkeren.

Omdat in Amerika 30% van de beleggers hun maandelijks inkomen aanvullen met deze aandelen, is het dan ook niet vreemd dat de meeste van deze fondsen zich in Amerika bevinden. In ons land is dat 0,3%.

Naast de hiervoor genoemde Hoog Dividend fondsen heb ik een aparte sectie ingericht met mini obligaties.

 

Extra sectie belastingvrije bonds voor nog meer stabiliteit

Voor een betonnen fundering onder uw inkomensportefeuille heb ik een aparte categorie ingericht met BabyBonds, die tot ver in de toekomst verplicht zijn een vooraf vastgestelde rente uit te keren. Dat doen ze trouw elk kwartaal. Ook hier staat het inkomensgerichte beleggen centraal.

Ik heb het even nagekeken, de langstlopende bond heeft een maximale looptijd tot 2079.

Onze topper levert u jaarlijks tot maximaal 15 september 2055 een vaste rente op van 7,4%.

Omdat het rente betreft, betaalt u in tegenstelling tot het ontvangen dividend GEEN BRONBELASTING

Wat zijn BabyBonds?

Baby Bonds zijn in kleinere stukken geknipte obligaties ($25) die op de gangbare aandelenbeurzen verhandeld worden. Obligaties, vaak in grotere coupures, ($1.000) worden verhandeld op de obligatiemarkten.

U koopt ze dus net zo makkelijk als gewone aandelen.

Op moment van aflossing, krijgt u de nominale waarde terug en tussentijds heeft u geen beleggersstress, want deze minibonds zijn verre van volatiel.

Het risico wordt gespreid over meerdere branches.

U ontvangt elk kwartaal een mooi inkomen uit uw geïnvesteerde vermogen en uw gegarandeerde kapitaal zal zelfs nog toenemen wanneer de koersen onder de nominale waarde noteren. Op het einde van de rit krijgt u de nominale waarde van $25 terug.

Deze minibonds gaan prima samen met mijn selectie Hoog Dividend fondsen. Zo krijgt u in feite twee portfolio’s die ik in één abonnement gebundeld heb.

 

Wat kan ik verwachten van PensioenDividend?

Binnen de portfolio hebben wij gezocht naar optimale spreiding met het oog op het minimaliseren van de risico’s.

Het blijft immers beleggen en dat is nooit zonder risico echter, dat is sparen ook niet meer!

Maar als u zelf ook voldoende spreidt binnen uw eigen selectie van de fondsen, minimaliseert u nog een keer de risico’s.

Zo veilig was beleggen nog nooit!

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om op deze wijze een extra inkomen te genereren.

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om morgen nog te kunnen starten!

Als u zich nu abonneert op PensioenDividend, krijgt u onmiddellijk mijn complete portfolio in huis.
 

Maar dat is nog niet alles!

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen of bonds.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, krijgt u bij tussentijdse opzegging het niet verbruikte deel van uw abonnementsgeld volledig terug. Die service verlenen wij graag, (alhoewel daar maar weinig gebruik van wordt gemaakt!)
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. Verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U gaat als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er bovendien 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk het handboek bij, boordevol tips en achtergrondinformatie.
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordelen:

 • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
 • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.    - > €49,95 
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


abonneer hier 

 

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel 

 
PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. 
 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier