Nieuwsbrief MeerPensioen

Ruim 30 aanbevelingen tot 10% dividend

PensioenDividend nu tijdelijk voor €9,95!

Lees vandaag alles over de fondsen die maandelijks
dividend uitkeren en hoe u de bronbelasting omzeilt

 

 
Zo tegen het einde van het jaar komen we weer met iets bijzonders. Speciaal voor wie een stap verder wil gaan in het inkomensgericht beleggen, moet deze nieuwsbrief beslist lezen.

Wat u gaat lezen, is geen sprookje, er zijn geen kleine lettertjes en bovendien betaalt u tijdens de feestdagen de speciale prijs van €9,95 voor een volledig instap-abonnement. U krijgt het handboek ‘Elke maand iets extra’s op uw rekening’ GRATIS en… u krijgt 100% ‘geld terug garantie’.
  

Speciale eindejaars-actie:

 • U betaalt slechts €9,95 voor een abonnement!
 • Het handboek inkomensgericht beleggen krijgt u GRATIS.
 • U krijgt ‘100% geld-terug-garantie’.

 

En dat voor de rijzende ster in beleggingsland! Het inkomensgericht beleggen is razend populair geworden.

U heeft vast al meerdere edities van deze gratis dividendbrief gelezen. Wellicht vraagt u zich af wat PensioenDividend nu precies inhoudt. Vandaag kunt u super voordelig kennismaken.

 

PensioenDividend is razend populair geworden

Deze speciale dividendnieuwsbrief is de rijzende ster in beleggingsland. Het inkomensgericht beleggen is populair geworden. Zeker nu de rente rond het nulpunt cirkelt.

De fondsen die PensioenDividend adviseert, hebben een dividendrendement van gemiddeld ruim 8%, de fondsen keren altijd (!) maandelijks dividend uit en over de inkomsten uit mini-obligaties betaalt u GEEN BRONBELASTING.

U begrijpt dat dit een grote groep beleggers aanspreekt.

Is voor u nu ook de tijd aangebroken kennis te maken met PensioenDividend?

Wat treft u aan in de portfolio’s:

 • 15 Hoog Dividend fondsen met een dividendrendement van 6% tot ruim 10% dividend. Ze worden beheerd door bekende namen als BlackRock, Guggenheim, First Trust en Brookfield. Ze keren allen MAANDELIJKS DIVIDEND uit.
   
 • 17 mini obligaties (BabyBonds) met een vast rendement. U betaalt over de ontvangen rente GEEN BRONBELASTING en u krijgt de aankoopwaarde (nominale waarde) van $25 terug als ze later afgelost worden. De rendementen variëren van 5% tot 9%. Wat een rendementen!!

Dat maakt u vast nieuwsgierig…

 

Wat de banken u niet vertellen!

Als u uw geld uit handen geeft, dan is het vaak niet zo makkelijk onmiddellijk weer over dat geld te kunnen beschikken als dat nodig mocht zijn. U moet dan vaak ook nog een boete betalen!

De rendementen zijn in de regel laag, u kunt niet vrij over uw geld beschikken en u krijgt slechts één keer per jaar de rente of dividend uitgekeerd.

Om uw geld te verdubbelen moet u tientallen jaren geduld hebben...

Maar de banken bieden u nog steeds producten aan waarvan u geen idee hebt wat er met uw geld gebeurt en waarvoor u wel jaarlijks moet betalen.

Dat gaat vanaf nu veranderen!

 

Al 30 jaar elke maand dividend!

Beleggen heeft vaak met emotie te maken.

Bij verliezen wordt men zenuwachtig en gaat men overhaast handelen. Bij winst wordt men overmoedig en doet eigenlijk precies hetzelfde. Per saldo is het echt niet zo eenvoudig een mooie en stabiele winst te maken.
 

Met het beleggen in Hoog Dividend fondsen ontvangt u vanaf volgende maand al uw eerste dividenduitkering, de maand daarna weer en dat vervolgens tot in lengte van jaren. Maand na maand, jaar na jaar.

 
Ik geef u een sprekend voorbeeld…

Een Hoog Dividend fonds dat al sinds 1989 elke maand onverstoord dividend uitkeert en wie nu koopt krijgt gelijk ruim 8% dividendrendement.

Het dividend wordt maandelijks uitgekeerd!

Ik haal er even de dividendhistorie bij…

 

PensioenDividend 

U ziet met eigen ogen, dat er al 30 jaar dividend wordt uitgekeerd en dat kan makkelijk nog jaren lang doorgaan.

U koopt zonder problemen dit fonds bij bijvoorbeeld Binck. De kostprijs ligt momenteel rond de $6.

U bepaalt zelf hoeveel aandelen u hiervan koopt.

U neemt dus niet deel in een fonds. Nee, u koopt gewone aandelen. Een belangrijke regel die u moet onthouden.

Volgende maand ontvangt u al uw eerste dividend en jaarlijks krijgt u een rendement van ruim 8%.

Kijk, dat is wat ik precies bedoel met inkomensgericht beleggen.

Leest u rustig verder. Er komt nog veel meer interessant nieuws…

Ervaren analisten

PensioenDividend beschikt over een team ervaren analisten. En let op: dat is geen groot team dat gehuisvest is in dure kantoorpanden met een wagenpark aan dure leaseauto’s voor de deur.

Die kosten kunt u alvast besparen!

 

Extra sectie belastingvrije bonds voor nog meer stabiliteit

Voor een betonnen fundering onder uw inkomensportefeuille heb ik een aparte categorie ingericht met BabyBonds, die tot ver in de toekomst verplicht zijn een vooraf vastgestelde rente uit te keren. Dat doen ze trouw elk kwartaal.

Ik heb het even nagekeken, de langstlopende heeft een maximale looptijd tot 2079.

Omdat het rente betreft, betaalt u, in tegenstelling tot dividend, GEEN BRONBELASTING! U ontvangt dus een netto inkomen.

BabyBonds zijn in kleinere stukken geknipte obligaties ($25) die op de gangbare aandelenbeurzen verhandeld worden. Obligaties, vaak in grotere coupures, ($1.000) worden verhandeld op de obligatiemarkten.

U koopt ze dus net zo makkelijk als gewone aandelen.

 

U betaalt slechts €9,95 voor een volwaardig instap-abonnement

Nu tijdelijk met GRATIS handboek inkomensgericht beleggen.

U kunt nu voor de periode van drie maanden gebruik maken van al onze services. U krijgt gelijk toegang tot de complete portfolio van PensioenDividend en u ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief met daarin nieuwe tips en alle bijbehorende adviezen om gelijk te kunnen starten. U kunt nu abonnee worden voor slechts €9,95.
 

3 maanden voor €9,95 
  

Dat is een korting van maar liefst 80%!

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 

Voor nog geen tientje krijgt u toegang tot alle posities van PensioenDividend, inclusief de groeiende lijst BabyBonds. 

PensioenDividend

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te krijgen op basis van het maandelijks of per kwartaal uitgekeerde dividend of rente. Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten. 

 

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de complete aandelenportfolio en de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe posities.

 • Alle onze fondsen en BabyBonds zijn eenvoudig aan te kopen via Binck. Bij DE GIRO zijn ze helaas niet allemaal verhandelbaar.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of verkoop.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt en het abonnement opzegt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt, kunt u in Nederland verrekenen in Box 3. Over de rente van BabyBonds betaalt u GEEN BRONBELASTING!

 

Uw voordelen op een rij:

 • Instapprijs nu tijdelijk:                                  €9,95
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen:    GRATIS
 • 100% geld-terug-garantie!

 

Let op: deze actie loopt 31 december om 23:59 uur af!

 

abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page