Nieuwsbrief MeerPensioen

Een verhaal dat iedere belegger op zoek naar een extra
maandelijks inkomen zou moeten lezen

7,2% Dividendfonds keert maandelijks uit

Maak vandaag kennis met ons nieuwe fond.

  

 
Deze week presenteer ik weer een gloednieuwe positie uit de inkomensportfolio van PensioenDividend. Eentje met genoeg dividendrendement om gelijk uw inkomen aan te vullen en die ook nog MAANDELIJKS wordt uitgekeerd.

We spreken over een fonds met 7,2% dividendrendement.

Aandelen met een dergelijk dividend liggen niet voor het oprapen. En zeker niet als je onze strak gehanteerde criteria erop loslaat. Ik ben enthousiast dit aantrekkelijk fonds aan onze abonnees te presenteren.

Vandaag krijgt u een kijkje in onze keuken. Wat houdt een dergelijk fonds nou precies in? Waarom is de keuze juist op dit fonds gevallen…

Het komt allemaal aan bod in deze editie.

De mensen van Eaton Vance staan voor u klaar!

 

PensioenDividend


Eaton Vance

Het fonds wordt beheerd door de bekende Amerikaanse vermogensmanager Eaton Vance.

Het hoofdaandeel EV illustreert het succes van deze vermogensmanager. Het aandeel steeg afgelopen 12 maanden met 23%. De Dow Jones kwam niet verder dan 16%. Maar niet alleen de koers stijgt, ook het dividend wordt jaarlijks verhoogd, wat in de volgende grafiek wordt aangetoond. Ook in 2019 steeg het dividend. 

PensioenDividend

Eaton Vance realiseerde in 2018 een omzet van $1,7 miljard. Het resultaat bedroeg 381 miljoen dollar. Eaton Vance is een van de oudste beleggingsinstellingen in de Verenigde Staten. De historie gaat terug naar 1924.

Een betrouwbare partij!

Er wordt hierboven gesproken over het hoofdaandeel. Vandaag staat een van de vele fondsen van Eaton Vance centraal.

 

Obligaties

Het fonds is van het type closed-end. In tegenstelling tot open-end fondsen, zijn de aandelen van gesloten fondsen tijdens beursuren vrij aan te kopen of te verkopen. Gesloten fondsen zijn enkel op één moment te verhandelen.

Gesloten fondsen hebben ook als kenmerk dat het verschil tussen de netto waarde per aandeel en de werkelijke koers van elkaar kunnen afwijken. Zo ontstaat er een korting wanneer de netto onderliggende waarde hoger is dan de koers. Wanneer de koers hoger uitkomt, spreekt men van een premium.

Bij dit fonds geldt momenteel een korting van 7,4%.

De volgende grafiek laat zien hoe de korting ontstaat. Duidelijk te zien is de netto waarde die hoger noteert dan de koers.

PensioenDividend 

Door de lage, dan wel negatieve rente, is er een run ontstaan op vastrentende waarden, obligaties dus. U moet dan wel een premium betalen omdat de prijs bij het gros hoger noteert dan de nominale waarde. Dit obligatiefonds koopt u met een korting zoals hiervoor is aangetoond.

Een mooie gelegenheid om gelijk te profiteren van een prachtig dividendrendement en het dividend dat maandelijks wordt uitgekeerd. U kunt volgende maand al uw eerste dividend ontvangen. Hoe mooi is dat!

De totale waarde van het fonds bedraagt momenteel $920 miljoen. De portfolio bestaat uit 427 verschillende leningen.

De spreiding is bijzonder groot!

Een bijkomend voordeel is de relatieve veiligheid, aangezien het fonds voor ruim 80% bestaat uit senior loans, de hoogste categorie in de rangorde als het om uitbetalen gaat. De gemiddelde looptijd is 5 jaar.

 

Het dividend

Dit fonds neemt de goede gewoonte van het moederbedrijf over door het dividend jaarlijks op te trekken. Het betreft een zuiver dividend, zonder terugbetaling van kapitaal. In december is er een bonus uitgekeerd ter grootte van 2 maanden dividend. Een 13e en 14e maand dus.

Waarmee het dividend in feite boven de 8% uitsteeg.

Een prachtig fonds dat rust en regelmaat brengt, en vooral een mooie aanvulling vormt op uw maandelijks inkomen uit dividend.

Dit fonds staat niet alleen. Het actieve fondsenportfolio bestaat uit 16 Hoog Dividend fondsen. Gemiddeld halen we rond de 7% à 8% dividendrendement.

En alle deze fondsen keren MAANDELIJKS dividend uit!

 

Elke maand een dividenduitkering

Met passief beleggen in Hoog Dividend fondsen ontvangt u vanaf volgende maand al uw eerste dividenduitkering, de maand daarna weer, en dat vervolgens tot in lengte van jaren. Maand na maand, jaar na jaar.

De door mij geadviseerde fondsen lenen zich prima voor het beleggen met het oog op een extra inkomen.

PensioenDividend beschikt over een team ervaren analisten. En dat is geen groot team dat gehuisvest is in dure kantoorpanden met een wagenpark aan dure leaseauto’s voor de deur.

Dus die kosten kunt u alvast besparen!

Dat kleine, maar zeer ervaren team, is de afgelopen jaren bezig geweest met het verzamelen van tientallen fondsen en vastrentende waarden. Alle (!) fondsen keren maandelijks dividend uit.

Wist u dat het in Amerika heel normaal is om inkomensgericht te beleggen en dat honderden fondsen en ondernemingen hier al jaren het ritme van hun dividenduitkeringen op afstemmen?

Zo’n 30% van de Amerikaanse beleggers vult hun maandelijks inkomen aan met dividendaandelen. In ons land is dat minder dan 1%! Het is dan ook niet vreemd dat de meeste van deze fondsen een oorsprong in Amerika hebben.

Met onze adviezen loodsen wij u door een overzichtelijke selectie van de best presterende, op inkomen gerichte hoog dividend fondsen die allen maandelijks uitkeren.

 

Wat kan ik verwachten van PensioenDividend?

Binnen de portfolio streven wij naar optimale spreiding met het oog op het minimaliseren van de risico’s.

Het blijft immers beleggen, en dat is nooit zonder risico. Maar dat is sparen ook niet meer! U moet tegenwoordig genoegen nemen met 0%, terwijl de inflatie uw spaargeld langzaam opeet.

Zo veilig was beleggen nog nooit!

Wij verstrekken u alle informatie die nodig is om een extra inkomen te genereren.

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om morgen nog te kunnen starten!

Als u zich nu abonneert op PensioenDividend, krijgt u onmiddellijk de complete portfolio in huis.
 

Maar dat is nog niet alles!

 • U krijgt als abonnee toegang tot de speciale secties van onze website, waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe fondsen of bonds.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht.
   
 • Alle onze fondsen en BabyBonds zijn eenvoudig aan te kopen via Binck. Bij DE GIRO zijn de meeste fondsen en BabyBonds helaas niet verhandelbaar.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag!
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. Verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U gaat als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

 

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek bij, boordevol tips en achtergrondinformatie.
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordelen op een rij:

 • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
 • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.    - > €49,95  
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


abonneer hier 

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen. Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. 
 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier