Nieuwsbrief MeerPensioen

 
Hét bewijs dat deze mini bonds een verstandige,
op inkomen gerichte belegging zijn.

BabyBonds houden goed stand tijdens correctie

De beurzen maken zware verliezen. Onze BabyBonds niet en de belastingvrije uitkeringen zijn rotsvast!

  

 
De BabyBonds in de portfolio van PensioenDividend houden zich kranig tijdens de bloedstollende correctie van afgelopen dagen. En het einde van de correctie is nog niet in zicht!

Ik ben dolgelukkig met mijn mini-obligaties, ook wel BabyBonds genaamd.

De rendementen zijn hoog, de vaste uitkeringen van de belastingvrije rente zijn rotsvast en worden 4x per jaar op mijn rekening gestort. Eentje met een looptijd tot 2077 (!) spant de kroon.

Het echte bewijs wordt nu geleverd, omdat blijkt dat ze veel minder hard geraakt worden tijdens de huidige stormen op de beurzen.

Met orkaankracht storten de koersen naar beneden. BabyBonds niet!

Van nieuw aangekondigde stimuleringsmaatregelen en een renteverlaging door de FED worden beleggers niet meer opgewonden. De koersen blijven maar dalen.

Naast de Corona-angst geeft de lage olieprijs de koersen nog een extra nekslag.

Beleggers rennen massaal naar de uitgang en veel portefeuilles kleuren bloedrood.

Die van mij niet, dus ik koop dagelijks wat bij!

Roekeloos verkopen is niet verstandig, maar roekeloos kopen ook niet. Ik koop voorzichtig bij en kijk dagelijks hoe de vlag erbij hangt.

Mijn selectie BabyBonds (19!) levert het bewijs behoorlijk stormvast te zijn tijdens grote correcties, of mogen we het al een nieuwe financiële crisis noemen…

 

Onze verliezen zijn beperkt gebleven en leveren nu een extra koopkans op

De in kleine coupures geknipte bedrijfsobligaties noteren doorgaans rond de nominale waarde van $25.

Meer dan 50% van mijn selectie BabyBonds noteert, ondanks de correctie, nog steeds rond de nominale waarde. En dat terwijl tientallen procenten verlies op de beurs al geen uitzondering meer is.

De Dow Jones verloor in korte tijd bijna 20%. Onze BabyBonds werden veel minder hard geraakt.

Ik voeg een lijstje bij van onze Bonds die het minst geraakt zijn:

 600_pd1.jpg

Dat zijn minimale verliezen die binnen no-time weer in plussen kunnen veranderen. Hét bewijs van de standvastigheid van vastrentende waarden. De vergoedingen staan vast en nu blijkt maar weer eens dat ook de koers wel tegen een stootje kan.

De rest van onze selectie tekent verliezen op van gemiddeld rond de 7%.

 

Grote variëteit aan mini bonds

De selectie van bijna 20 BabyBonds kent een grote spreiding. Dat betekent dus een spreiding van risico’s en we kunnen zo de kansen, die er in de markt liggen, optimaal benutten.

U treft er bonds uit o.a. de telecommunicatie, de energiesector, de vervoersector en de financiële sector.
 

Wat dacht u van een spoorwegmaatschappij die treinwagons, locomotieven en vrachtschepen verhuurt. De onderneming heeft 147.000 wagons en 665 locomotieven in bezit. Daarnaast bezit de onderneming een 12-tal vrachtschepen. De onderneming bestaat al sinds 1898. De uitgegeven mini-obligatie loopt maximaal tot 30 mei 2066…

 
Hoe degelijk wil je het hebben! Wat een heerlijke belegging.

De voordelen van BabyBonds op een rij:
 

  • De rendementen lopen uiteen van rond de 5% tot tegen de 8%.
  • De vaste rente wordt 4x per jaar uitgekeerd en is vrij van bronbelasting.
  • Bij aflossing krijgt u de nominale waarde uitgekeerd.
  • U koopt ze als gewone aandelen, vaak rond de $25.

 
Obligaties koopt u in de regel in eenheden van $1.000 en worden op de obligatiemarkten verhandeld. BabyBonds niet. BabyBonds zijn bedrijfsobligaties die u voor $25 als gewone aandelen kunt kopen.

BabyBonds raken hier steeds meer bekend, maar oppassen voor overkill! Dat drijft de prijs alleen maar op. Wie nu koopt, profiteert van de huidige structureel lage prijzen, waarbij de correctie van afgelopen dagen ze nóg aantrekkelijker maakt.

Nu kopen is mijn advies!

Donderdag 12 maart is de presentatie van een zeer aantrekkelijk geprijsde gloednieuwe BabyBond. Mis het niet.

 

PensioenDividend is uw gids bij het inkomensgericht beleggen

Onze fondsen keren ALTIJD maandelijks dividend uit, realiseren een dividendrendement van gemiddeld rond de 8%. Onze BabyBonds liggen daar iets onder, maar zijn daartegenover bestendig tegen grote schommelingen (en verliezen!) op de beurzen.

U kunt een selectie maken uit 15 Hoog Dividend fondsen met een maandelijkse uitkering en 19 BabyBonds die dat per kwartaal doen.

De meest gebalanceerde inkomensportfolio van Nederland! Dat durf ik rustig te stellen. 

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

 

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek bij, boordevol tips en achtergrondinformatie.
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordelen op een rij:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.    - > €49,95  
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


abonneer hier 

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen. Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. 
 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier