Nieuwsbrief MeerPensioen

Hét bewijs dat deze mini-bonds een verstandige belegging zijn

BabyBonds houden goed stand tijdens correctie

De meest verstandige belegging van dit moment!

  

 
De BabyBonds in de portfolio van PensioenDividend hebben zich kranig gedragen tijdens de bloedstollende correctie als gevolg van de Corona pandemie.

Ik ben dolgelukkig met mijn mini-obligaties, ook wel BabyBonds genaamd.

De rendementen zijn hoog, de uitkeringen van de belastingvrije rente zijn rotsvast en worden 4x per jaar op mijn rekening gestort.

Kijkt u even mee tot wanneer we zo’n beetje op de uitkeringen rekenen…

  • Onze mini obligatie van NextEra Energy loopt maximaal tot maart 2079…. Dan volgen er nog heel wat kwartalen waarin de rentevergoeding wordt uitgekeerd. De actuele koers ligt nu al bijna 10% boven de nominale waarde. Een juweel van een BabyBond!
  • De mini bond van National General Holdings (verzekeringen) loopt tot 15 september 2055. Het rendement: 7,63%. Tot 2055 dus! Ook hier ligt de koers al boven de nominale waarde. Nog zo’n juweel.

En zo volgen er nog 18 aantrekkelijke mini obligaties.

Het echte bewijs wordt nu geleverd, omdat blijkt dat BabyBonds veel minder hard geraakt worden tijdens de huidige stormen op de beurzen.

Er worden vergelijkingen gemaakt met de crisis van de jaren dertig. De werkelijke effecten zijn nog niet echt voelbaar, maar reken maar dat de impact ongekend groot gaat zijn.

De vraag is of alle ellende al is in geprijsd, of dat er nog een tweede grote klap komt.

Mijn selectie BabyBonds (20 inmiddels!) levert het bewijs behoorlijk stormvast te zijn tijdens grote crises, zoals eentje waar we nu middenin zitten.
 

Een absolute aanrader voor wie zijn portefeuille wil beschermen tegen grote verliezen, uiteraard met behoud van een stabiel en vast inkomen op basis van een jaarlijks gemiddeld rendement van zo’n 7% netto. U betaalt namelijk geen bronbelasting omdat er rente wordt uitgekeerd en geen dividend.

  

De verliezen zijn beperkt gebleven en de rente wordt onverstoord uitgekeerd

De in kleine coupures geknipte bedrijfsobligaties noteren doorgaans rond de nominale waarde van $25.

De helft van mijn selectie BabyBonds noteert, ondanks de correctie, alweer boven de nominale waarde. En dat terwijl de verliezen op de beurs niet van de lucht zijn.

De nominale waarde krijgt u altijd uitgekeerd als de bond afgelost wordt. Maar dat kan soms tientallen jaren duren…

Ondertussen krijgt u elke drie maanden de rente bijgeschreven op uw rekening.

 

Grote variëteit aan mini bonds

Mijn selectie, bestaande uit 20 BabyBonds, kent een grote spreiding. Hiermee worden risico’s verkleind en de kansen vergroot.

Spreiden blijft toch het credo als het om beleggen gaat.

U treft er aandelen uit o.a. de telecommunicatie, de energiesector, de vervoerssector en de financiële sector.
 

Wat dacht u van een spoorwegmaatschappij die treinwagons, locomotieven en vrachtschepen verhuurt. De onderneming heeft 147.000 wagons en 665 locomotieven in bezit. Daarnaast bezit de onderneming een 12-tal vrachtschepen. De onderneming bestaat al sinds 1898. De uitgegeven mini-obligatie loopt maximaal tot 30 mei 2066…

 
Hoe degelijk wil je het hebben! Wat een heerlijke belegging. Dat blijkt ook wel uit de koers, die al bijna weer 1 dollar boven de nominale waarde noteert.

En dat midden in de Coronacrisis!

Ik zet voor u de belangrijkste de voordelen van BabyBonds op een rij:

  • De rendementen lopen uiteen van rond de 6% tot tegen de 11%.
  • De vaste rente wordt 4x per jaar uitgekeerd en is vrij van bronbelasting.
  • Bij aflossing krijgt u de nominale waarde uitgekeerd.
  • U koopt ze als gewone aandelen tegen een stuksprijs van +/- $25.

Obligaties koopt u in de regel in eenheden van $1.000 en worden op de obligatiemarkten verhandeld. BabyBonds niet. BabyBonds zijn bedrijfsobligaties die u voor +/- $25 als gewone aandelen kunt kopen.

BabyBonds raken hier steeds beter bekend. Het is oppassen voor overkill! Dat drijft de prijs alleen maar op. Wie nu koopt, profiteert van de nog steeds aantrekkelijke prijzen.

Nu kopen dus is mijn advies!

Vandaag 14 mei is de presentatie van weer een zeer aantrekkelijk geprijsde gloednieuwe BabyBond. Wie zich vandaag nog inschrijft, kan gelijk deze bond kopen. U betaalt nu rond de $23,50. Een koopje! Maar, dat zal snel veranderen. Dat betekent dus straks kapitaalwinst én de komende jaren elk kwartaal een uitkering.

 

PensioenDividend is uw gids bij het inkomensgericht beleggen

Onze fondsen keren ALTIJD maandelijks dividend uit, realiseren een dividendrendement van gemiddeld rond de 8%. Onze BabyBonds liggen daar iets onder, maar zijn daartegenover beter bestand tegen grote schommelingen (en verliezen!) op de beurzen.

U kunt een selectie maken uit onze verzamelingen Hoog Dividend fondsen en BabyBonds. Van beiden koopt u gewone aandelen. Hiermee bent u 100% flexibel. Een prachtige combinatie.

PensioenDividend heeft de meest gebalanceerde inkomensportfolio van Nederland en België! Dat durf ik rustig te stellen. 

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

 

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek bij, boordevol tips en achtergrondinformatie.
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordelen op een rij:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.    - > €49,95  
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!


abonneer hier 

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen. Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. 
 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier