Nieuwsbrief MeerPensioen

Mijn ontdekking op de Amerikaanse beurs…

Fondsbeheerder keerde al 366x keer maandelijks dividend uit…

En zal dat nog jaren blijven doen. Wie nu koopt,
krijgt gelijk meer dan 8% dividend. Ook tijdens de Coronacrisis!
 

 
Bent u geïnteresseerd in een maandelijks dividendinkomen dat gegarandeerd nooit stopt, dan adviseer ik u deze nieuwsbrief aandachtig te lezen.

Miljoenen Amerikanen en inmiddels vele Nederlandse en Belgische beleggers ontvangen elke maand een vorstelijk inkomen uit het dividend dat bepaalde fondsbeheerders onverstoord blijven uitkeren…

Ook tijdens de Coronacrisis blijven de uitkeringen maar komen. Elke maand opnieuw.

Hoe bijzonder is dat! Twintig jaar geleden ontdekte ik deze bijzondere beleggingsstrategie. Elf jaar geleden heb ik besloten deze methode wereldkundig te maken.
 

Ik heb zelf ervaren dat tijdens de grote financiële crisis van 2008 de fondsen uit mijn portfolio onverstoord maandelijks bleven uitkeren. Met dat gegeven moest ik iets doen.

 
Zo ontstond PensioenDividend in december 2009. Ik wilde mijn verhaal kwijt.

Deze Hoog Dividend fondsen (CEF’s) vormen een geheel eigen categorie. Ze hebben de bijzondere eigenschap stoïcijns dividend te blijven uitkeren. Voor ik dieper op deze fondsen inga, laat ik u met eigen ogen zien hoe indrukwekkend de dividendhistorie van zo’n fonds is…

PensioenDividend 

De rode pijlen geven de Dotcom (Internet) crisis aan rond de eeuwwisseling, de kredietcrisis van 2008 en de recente Coronacrisis.

De grafiek illustreert hoe consequent er elke maand dividend uitgekeerd wordt. Deze fondsbeheerder kiest ervoor maandelijks het dividend licht te variëren, maar dat deert me absoluut niet.

De historie bewijst hoe ik maandelijks gemiddeld op een prachtig dividendinkomen kan rekenen.

Tot op heden is er vanaf 1990 al 366x dividend uitgekeerd.

En vele uitkeringen zullen er nog volgen. Hoe indrukwekkend is dat?

Wie nu aandelen van dit fonds koopt, betaalt rond de $8 per aandeel en het dividend dat u krijgt de komende jaren krijgt ligt iets boven de 8%.

Een dergelijk dividendrendement heeft u nodig om een substantieel inkomen uit uw aandelenportefeuille te halen.

De fondsen van PensioenDividend leveren u gemiddeld rond de 8% dividend op en ze keren allemaal maandelijks dividend uit.
 

Het voorbeeld van het fonds dat ik u zojuist gaf, hoort bij een drietal fondsen die onderdeel uitmaken van de grote verzekeraar Sun Life. De historie van de fondsbeheerder gaat terug naar het jaar 1924. U vindt de fondsen op de posities 10, 11 en 12 in mijn fondsenportfolio. Daarin vindt u alle informatie over de samenstelling van deze fondsen. Het dividendrendement loopt van 8% tot boven de 10%.


Mijn fondsenportfolio bestaat uit 13 Hoog Dividend fondsen. U maakt hier zelf een keuze uit. Op de website en in de nieuwsbrieven vindt u alle achtergrondinformatie. Ik wijs u de graag de weg.

 

Garantie

Ik kan u een maandelijks inkomen garanderen, omdat ALLE door ons voorgestelde fondsen maandelijks uitkeren. Wanneer een fondsbeheerder niet meer aan onze normen voldoet, wordt deze vervangen door wederom een maandelijkse betaler. Zo blijven de fondsen altijd maandelijks uitkeren.
 

In de 11 jaar tijd is het nog nooit voorgekomen dat een fonds stopte met betalen. Een geruststellende gedachte.

 

Beleggers hebben veel geld verloren. Wij niet!

De Coronacrisis heeft een diepe krater geslagen op de beurzen. Beleggers hebben massa’s geld verloren.

Met name particuliere beleggers waren de dupe.

Grote fondsbeheerders en institutionele beleggers beschikken over legers analisten en slimme software die een deel van het werk doen.

De kleinere beleggers verloren niet alleen een groot stuk van hun kapitaal, hun extra beloning in de vorm van dividend stopte vaak ook nog eens!

Het staken van het dividend werd grote bedrijven min of meer opgedrongen. Onder bepaalde dwang moesten ze wel het mes in de dividenduitkeringen zetten.

Sterker nog, het dividend stopte gewoon!
 

PensioenDividend

 

De dividendaandelen in mijn portefeuille blijven gewoon uitkeren. Crisis of geen crisis.

De stroom dividenden droogt nooit op. Dat heb ik inmiddels wel geleerd. Ook in 2008 werd de financiële wereld net als nu hard getroffen.

De banken moesten in 2008 aan het infuus van de overheid en ook nu tijdens de Coronacrisis worden de banken hard geraakt. Na eerst tientallen procenten aan beurswaarde verloren te hebben, stopte onlangs ook de dividenduitkeringen.

Het drama is weer compleet!

De ING verloor dit jaar al bijna 40% aan beurswaarde

De ABN Amro verloor in enkele weken 50%!!

En zo zijn er tientallen voorbeelden te geven van dergelijke, ooit zo betrouwbare bankaandelen.

 

PensioenDividend is uw gids bij het inkomensgericht beleggen

In de loop van de jaren heb ik naast het Hoog Dividend fondsenportfolio een tweede categorie ingericht die bestaat uit BabyBonds. Een bijzondere en unieke samenstelling mini-obligaties die u koopt tegen de lage instapprijs van rond de $25.

Gewone obligaties koopt u vaak rond de $1.000 en zijn niet verhandelbaar op de gewone aandelenbeurzen.

Ze hebben een vaste coupon en de looptijd is vaak tientallen jaren. De jaarlijkse rente loopt van 5%, 6%, tot boven de 10%.

U betaalt GEEN BRONBELASTING over de ontvangen rente die 4x per jaar wordt uitgekeerd.

U kunt nu een selectie maken uit onze verzamelingen Hoog Dividend fondsen (13) in combinatie met BabyBonds (22). Van beiden koopt u gewone aandelen. Hiermee bent u 100% flexibel. Een prachtige combinatie.
 

De reden voor deze combinatie is om naast een maandelijks inkomen extra stabiliteit aan te brengen. BabyBonds zijn minder volatiel.

 
PensioenDividend heeft de meest gebalanceerde inkomensportfolio van Nederland! Dat durf ik rustig te stellen. 

 

Alstublieft, u krijgt gelijk 50% korting plus een inspirerend welkomstcadeau

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

 

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek bij, boordevol tips en achtergrondinformatie.
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
U leest ook alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordelen:

 • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
 • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.    - > €49,95 
   
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!
 • Twee portfolio's voor één prijs


abonneer hier

 

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten.
 

Wat kunt u als abonnee van ons verwachten:

 • U krijgt als abonnee toegang tot de complete aandelenportfolio en de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.
   
 • U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe posities.

 • Al onze fondsen en BabyBonds zijn eenvoudig aan te kopen via Binck. Bij DE GIRO zijn ze helaas niet allemaal verhandelbaar.
   
 • Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of verkoop.
   
 • Als het u misschien toch niet zo bevalt en het abonnement opzegt, krijgt u tussentijds het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug. Die service verlenen wij graag! Niet goed, geld terug.
   
 • U gaat profiteren van alle aanwezige kennis die wij binnen onze uitgeverij bundelen. De verschillende teams van experts, met ieder hun eigen specialisme, komen elke maand bijeen om hun ervaringen te delen. U kunt als abonnee gebruik maken van deze kennis, die u terug kunt vinden in de speciale bulletins die wij GRATIS verspreiden.
   
 • U blijft altijd baas over uw eigen geld. Wij adviseren u graag.
   
 • De 15% bronbelasting die u betaalt, kunt u in Nederland verrekenen in Box 3. Over de rente van BabyBonds betaalt u GEEN BRONBELASTING!

 

abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. 
 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier