Nieuwsbrief MeerPensioen

De beste aandelentip sinds jaren:

BabyBonds dikke winnaar!

De bevestiging dat dit de beste belegging is voor de
  
komende jaren. Mis de gratis tips niet!

  

 
Super enthousiast ben ik over het meest interessante beleggingsinstrument van dit moment! In deze editie vertel ik u over welke aandelen het gaat.

De vreselijke Coronacrisis heeft veel leed veroorzaakt, en doet dat in feite nog steeds.

Maar wat hebben we als belegger weer veel geleerd.

Ik stap niet over het menselijk leed heen, maar u moet uw kapitaal te allen tijde blijven beheren. Het leven gaat toch door.

In maart stortten wereldwijd de beurzen in en zowat alle aandelen kregen een flinke dreun.

De S&P500 aandelen verloren gemiddeld ruim 30% van hun waarde.

De aandelen waar u vandaag kennis mee maakt, hebben het bewijs geleverd super veerkrachtig te zijn en dat ze u in de toekomst zullen beschermen tegen meer financieel leed.

De klap in maart was immens groot, maar wat hebben we een hoop geleerd en hoe blij ben ik dat mijn financiële toekomst is zeker gesteld.

Gelijk erbij gezegd: Het is en blijft beleggen en 100% zekerheden krijgen we niet, maar zolang we geen spaarrente krijgen, is dit echt het enige interessante alternatief.

Ik wijs u op aandelen die varen onder de obligatievlag. U krijgt jaarlijks een vaste vergoeding die keihard vastgelegd is in de prospectus.

Vier keer per jaar (!) wordt er een flinke rente op uw rekening bijgeschreven en u betaalt hierover geen cent bronbelasting.

Ik heb het dan over gewone aandelen die zich gedragen als good old obligaties.

Lekker vertrouwd en veilig!

Vandaag gaat het om mini-obligaties, ook wel BabyBonds genoemd.
 

Gewone obligaties koopt u vaak rond de $1.000 en zijn niet verhandelbaar op de gewone aandelenbeurzen. BabyBonds zijn mini-obligaties met een nominale waarde van $25 en u koopt ze op de gewone aandelenbeurzen.


Sinds twee jaar adviseer ik mijn abonnees met klem deze te kopen.

En daar hebben ze geen spijt van!

We werden onverwachts getroffen door een levensbedreigend virus en ook op de beurzen ontstond paniek. Juist onze mini-obligaties leken met wortel en al de grond uit te gaan.

Maar het bewijs is geleverd dat die wortels meterslang zijn. Sterker nog, ze zijn beter dan ooit uit de strijd gekomen.

Dat hebben slimme beleggers snel gezien en massaal werden deze obligaties gekocht toen het ergste beursleed voorbij was.


De volgende voorbeelden spreken voor zich

Ik noem u enkele voorbeelden. Dat is wel zo makkelijk, want zo krijg je het beste beeld.

Even een paar zaken vooraf:

  • BabyBonds gedragen zich als obligaties, vastrentende waarden dus.
  • Ze hebben een nominale waarde van in dit geval $25 met een vaste coupon.
  • Gemiddeld krijgen we zo’n 6 à 7% rente en de uitkeringen zijn altijd per kwartaal.

De obligaties die ik u noem, hebben in maart een flinke dreun gehad, maar inmiddels zijn ze de nominale waarde ver overstegen. Het zijn populaire jongens dus.

De voorbeelden:

CMS Energy Corp., 5.875% Junior Subordinated Notes due 10/15/2078

 
PensioenDividendCMS, gevestigd in Jackson, Michigan, is een onderneming met een lange historie, een traditioneel verdienmodel en een gezonde balans. CMS opereert in een sector die producen en diensten levert waar altijd behoefte aan is. CMS is een nutsbedrijf en levert gas en elektriciteit aan bedrijven, overheden en consumenten. De onderneming zag het levenslicht in 1886.

Geen spannend APPLE of Tesla aandeel dus, maar een oer- en oerdegelijk nutsbedrijf waarvan de geschiedenis tot twee eeuwen teruggaat. De obligatie loopt maximaal tot oktober 2078, u krijgt bijna 6% rente.

Maar, zoals gezegd veroorzaakte Corona een kortlopend drama op de beurzen. De CMS-obligatie noteerde $19 in maart, maar momenteel noteert deze $28,67. Ver boven de nominale waarde dus. Een teken van het volste vertrouwen! Helaas nu te duur om te kopen vind ik.

Maar er is meer…

 

Cowen, Inc., 7.75% Senior Notes due 6/15/2033

 
PensioenDividendCowen is in 1918 opgericht als handelaar in obligaties. Na diverse fusies en overnames is in 2009 Cowen Inc. ontstaan. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in vermogensmanagement, investment banking en treedt op als aandelenbroker voor grote partijen. Ze hebben een portfolio met ondernemingen, o.a. afkomstig uit de gezondheidszorg, technologie, consumentengoederen en de energiebranche. 

Weer zo’n oudje, waarvan de degelijk afdruipt. U snapt nu wel waarom het dieptepunt in maart op $10,74, snel weer overtroffen werd. Momenteel noteert de Cowen mini obligatie $27,67… !!!!

Ja, ook weer te duur geworden, maar oh oh, wat zijn we in onze nopjes met Cowen. De komende jaren krijgen we elk jaar bijna 8% rente die we 4x per jaar krijgen uitgekeerd. Dat is dus bijna 2% per kwartaal.

Dit waren twee sprekende voorbeelden. Helaas zijn ze nu te duur om te kopen vind ik persoonlijk, maar mijn complete BabyBond-portfolio telt momenteel 23 posities. Een aantal daarvan is nog koopwaardig, maar belangrijk voor u om te weten:

Er zullen nog meer BabyBonds volgen en die zijn dan wel koopwaardig. Het is onze expertise om altijd de meest aantrekkelijke mini-bonds uit de markt te vissen. Dat hebben de eerste 23 uit mijn portfolio wel bewezen.

 

Maak snel kennis met PensioenDividend

Wat let u om vandaag nog kennis te maken met het grootste inkomensportfolio van Nederland en België?

Naast de 23 mini-obligaties, kunt u een keuze maken uit 13 hoog dividend fondsen die ALTIJD maandelijks dividend uitkeren, tegen rendementen van gemiddeld boven de 8%.

Nergens treft u zo’n rijk aanbod aan hoog dividend aandelen aan. Want het zijn gewone aandelen die u koopt van deze fondsen en obligaties. U koopt ze eenvoudig via uw broker. In ieder geval zijn ze allemaal aan te kopen via Binck. Daar heb ik persoonlijk voor gezorgd. Bij DE GIRO zijn deze BabyBonds niet verhandelbaar.

 

Alstublieft, u krijgt gelijk 50% korting plus een inspirerend welkomstcadeau

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
  

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek met het inkomensgericht beleggen bij. 
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille. Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode. 

PensioenDividend  

Uw voordeel:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.   - > €49,95 
     
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!
  • Twee portfolio's voor één prijs


abonneer hier

 

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten. 

Geniet van uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? 

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier