Nieuwsbrief MeerPensioen

 
Mijn nieuwste BabyBond:

Bijna 7% rendement!

Juist in Coronatijd worden er goede resultaten geboekt

  

 
Vorige week was de presentatie van deze hoog renderende mini-obligatie. We zijn een week verder, maar de aankooplimiet is bijna bereikt, of wellicht is de koers de limiet overstegen inmiddels.

Kijk snel of hij nog binnen uw bereik is. Een echte aanrader. Ik mag zeggen, de mooiste tip van dit jaar. 6,8% rente, zonder bronbelasting. WAUW!

Haast u!

Dit schreef ik u vorige week… 

Ongelooflijk, terwijl de onrustige aandelenmarkten kolken en bruisen, kom ik weer met inmiddels de 24e super rustgevende BabyBond.

En deze keer een hele bijzondere!

Het gaat maar door. Crisis of geen crisis, de voorraad BabyBonds (mini-obligaties) lijkt onuitputtelijk.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: BabyBonds zijn de beste verzekering voor uw kapitaal: elk kwartaal ontvangt u een prachtige rente, dus zonder bronbelasting en het inkomen is rotsvast. Trouwens, de koers beweegt het merendeel van de tijd rond de $25. Dus ook dat geeft heel wat rust.

Alle reden eens kennis te maken met mijn 24 mini-obligaties met een maxi-rendement. Een groot voordeel: U koopt gewone aandelen van deze obligaties. Wel zo makkelijk en snel. De prijs ligt rond de $25.

De onderneming achter de nieuwe BabyBond opereert in een sector die tijdens de Coronatijd goede zaken doet, maar daarna zeker succesvol zal blijven.

De garantie voor een langdurig inkomen.

De looptijd is maximaal tot 15 november 2059!

Eerder aflossen mag, maar die kans acht ik niet groot. Zo, dit aandeel verkoop ik dus nooit meer!

 

De sector voor de toekomst

Wie actief is in digitale communicatie kan vooruitzien op een prachtige toekomst, die in feite nu al begonnen is.

Er wordt steeds meer op afstand gewerkt en er wordt steeds meer online gekocht. De Coronaperiode heeft een boost gegeven aan bedrijven die digitale communicatie-oplossingen bieden.

Ook cloud oplossingen nemen nu een vlucht. Het bedrijf achter de nieuwe BabyBond vaart er wel bij.
 

Of het nou een telefoonverbinding is, een internetverbinding of een verbinding voor het ontvangen van televisie en video. Ons nieuwe telecom-aandeel voorziet in zowat alle digitale oplossingen. De laatste jaren is er intensief gewerkt aan het faciliteren van cloud oplossingen, waar data-opslag niet meer op de eigen computer gebeurt, maar via een Internetverbinding op externe systemen.

 
De onderneming heeft een prachtige balans en betaalt al 25 jaar dividend en is in staat dit jaarlijks te verhogen. Dat wil nogal wat zeggen.

Beter kun je ze niet hebben! Nogmaals, de garantie voor jarenlang een prachtig extra inkomen, tot wellicht in 2059…. (die verkoop ik dus NOOIT)

Wilt u weten welke BabyBond ik deze maand heb toegevoegd aan mijn portfolio?

Dat kan nu nog tijdelijk met een superkorting van 50% op de eerste periode.

 

Maak snel kennis met PensioenDividend

Wat let u om vandaag nog kennis te maken met het grootste inkomensportfolio van Nederland en België?

Naast de 24 mini-obligaties kunt u een keuze maken uit 13 hoog dividend fondsen die ALTIJD maandelijks (!) uitkeren, tegen rendementen van gemiddeld ruim 8%.

Nergens treft u zo’n rijk aanbod aan hoog dividend aandelen aan. Want het zijn gewone aandelen die u koopt van deze fondsen en obligaties. U koopt ze eenvoudig via uw broker. In ieder geval zijn ze allemaal aan te kopen via Binck. Daar heb ik persoonlijk voor gezorgd. Bij DE GIRO zijn deze BabyBonds niet verhandelbaar.

 

Alstublieft, u krijgt gelijk 50% korting plus een inspirerend welkomstcadeau

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
  

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek met het inkomensgericht beleggen bij. 
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille. Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode. 

PensioenDividend  

Uw voordeel:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.   - > €49,95 
     
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!
  • Twee portfolio's voor één prijs


abonneer hier

 

Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten. 

Geniet van uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? 

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier