Nieuwsbrief VeelDividend

  

Analisten geven voor dit aandeel een “Strong Buy”

10% Dividend met succesvol bedrijf

Straks kapitaalwinst, nu Hoog Dividend!

  

 
Ik kan u geen beter advies geven dan aandelen van succesvolle bedrijven te kopen die momenteel de schijn tegen hebben en ook nog eens Coronaschade hebben opgelopen voor wat betreft de koers.

Het gaat dan om ondergewaardeerde aandelen die het zich zonder moeite kunnen veroorloven een vorstelijk dividend uit te keren.

Dat betekent, als u NU koopt, u een super hoog dividendrendement krijgt (10%+) en u straks ook nog eens een vette kapitaalwinst maakt.

Vandaag maakt u kennis met zo’n aandeel. Mijn beste tip van 2020!

Wat maakt zo’n aandeel nou de beste tip van dit jaar, het zo moeilijke 2020.

Dat kan ik u eenvoudig uitleggen. Het belangrijkste zijn de wortels van de onderneming en een stevige balans. Hiermee zijn we al een eind op weg bij het bepalen van onze keuze. De wortels zitten stevig in de grond en de cijfers zijn meer dan goed.

Daarbij krijgt de onderneming het predicaat “Strong Buy” van analisten. Hiermee voel ik me nog meer gesteund om dit prachtaandeel tegen het licht te houden en aan u te presenteren.

Wie dit leest zal zijn oren spitsen:
 

[…………]  could be a solid choice for investors given its recent upgrade to a Zacks Rank #1 (Strong Buy)

 
Als belegger moet je een fijne neus hebben voor sterke bedrijven die juist in een crisisperiode het hardst geraakt worden. Daarmee maak je de grootste klappers.

Het betreft dan vaak bedrijven die zich in een moeilijk sector begeven, maar daar zelf niets van merken. Het is de schijn die ze tegen hebben.

En daar zit straks onze winst!

Ik ga het u uitleggen. Dit kan wel eens uw beste aankoop van dit jaar zijn. En wie nu koopt, krijgt gelijk ruim 10% dividendrendement.

Dus kopen, wachten, elk kwartaal cashen (dividend) en bij verkoop maakt u met een grote kans een megawinst.

Los van de feiten waarmee ze cum laude de test absoluut doorstaan, zit de sleutel van de winst in de sector waarin de onderneming actief is.

 

Hypotheken en onroerend goed zijn een walhalla voor Hoog Dividend beleggers

De markt van hypotheken en onroerend goed is al sinds de vorige crisis gestigmatiseerd.

Ik vis al 12 jaar in deze vijver en ik kan u zeggen dat me dat heel veel geld heeft opgeleverd, zowel door kapitaalwinst als het dividend dat ik maandelijks of per kwartaal ontvang. Al 12 jaar lang!

Bijvoorbeeld het onroerend goed aandeel van Gladstone, de oudste in mijn onroerend goed sectie, leverde me sinds januari 2010 al 207% rendement op, mede door het dividend slim te herbeleggen. Dat rendement loopt steeds verder op.

Van het aandeel dat vandaag centraal staat, is de koers afgelopen 6 maanden 165% is gestegen…

Van zo ver komt de koers, die nog een weg te gaan heeft.
 

Op 3 april van dit jaar eindigde de koers die dag op $4,36. Momenteel noteert deze $11,55. We hebben nog zo’n 35% te gaan om weer op het niveau van voor de Coronacrisis te komen ($15) en weer in een stijgende trend te gaan. Want dat laatste is wat ik absoluut verwacht.


Dus we komen van $15 (na een stijgende trend), het dieptepunt was $4,36, de actuele koers is $11,55.

De volgende grafiek zal u overtuigen, met daarin het koersverloop over de afgelopen 24 maanden. De paarse lijn is van ons aandeel, de blauwe lijn is van de S&P 500. De stijging kan zomaar weer eens voortgezet worden straks.

 

The Dividend Factory

 

Maar niet alleen het koersverloop spreekt boekdelen, ook het dividend zit in de lift! Ook in 2020 is deze wederom verhoogd.

 

The Dividend Factory

 

“Do I need to say more”? Deze plaatjes zeggen meer dan 1.000 worden.

 

The Dividend Factory

 

Onroerend Goed Trusts

Mijn Hoog Dividend portfolio, van in totaal zo’n 60 posities, bestaat voor bijna 30% uit onroerend goed trusts. In Amerika ook wel REIT’s genoemd.

Ze bestaan er in verschillende vormen. Afhankelijk van de portefeuille kan die bestaan uit fysiek onroerend goed, hypotheken of aanverwante kredietvormen, of een combinatie hiervan.
 

Het aandeel dat vandaag centraal staat is gespecialiseerd in het verstrekken van verschillende soorten leningen voor het aankopen van onroerend goed. De onderneming is sinds 2003 actief. De inkomsten bestaan uit rentevergoedingen, dividend en kapitaalgroei. Een deel van de verstrekte leningen bestaat uit interim leningen. Dit zijn financieringsinstrumenten met een tijdelijk karakter en dienen als overbrugging zolang een kredietnemer nog geen aanspraak kan maken op een definitieve en permanente lening. De financieringen met een permanent karakter hebben een looptijd van twee tot vijf jaar, met een optie voor uitbreiding naar meer termijnen. De portfolio is opgebouwd uit particuliere woningbouw, commercieel onroerend goed, studentenhuisvesting en zorgcentra.

 
In deze nieuwsbrief heb ik u duidelijk willen maken hoe aantrekkelijk deze investering is. U vindt alle feiten en cijfers op onze website, in de portfolio of in de nieuwsbrief die u kunt vinden in het archief.

Het aandeel staat op de eerste positie van de REIT sectie.

Een zeer aantrekkelijk aandeel om vandaag nog te kopen en te starten met ruim 10% dividendrendement en kans op een prachtige kapitaalwinst.

Begin vandaag nog met het samenstellen van uw eigen inkomensportefeuille die maandelijks een prachtig dividendinkomen genereert. Jaar in, jaar uit.

Speciaal wijs ik u op de aandelen vanaf 10% dividendrendement, oplopende tot 17%!

 

Maak nu extra voordelig kennis met
The Dividend Factory 

Alstublieft: U krijgt zomaar 50 euro korting op de bekendste Hoog Dividend nieuwsbrief van Nederland en België. 

The Dividend Factory

U betaalt slechts €99 voor een heel jaar lang The Dividend Factory.

U begrijpt dat een dergelijke korting geen gewoonte is. Om iedereen de kans te geven over te stappen naar een unieke vorm van inkomensgericht beleggen, mag ik tijdens deze Corona beursstorm van mijn uitgever eenmalig deze extreem hoge korting geven. Deze actie is tijdelijk.

U kunt kiezen uit meer dan 60 (!) Hoog Dividend parels.

U ontvangt voortaan maandelijks twee nieuwsbrieven, waarmee u eenvoudig uw portefeuille kunt onderhouden en we houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

U krijgt 24 uur per dag toegang tot de Hoog Dividend portefeuille die gekoppeld is aan de beurzen.
 

SCHRIJF U VANDAAG NOG IN


START HIER  

 
Met vriendelijke groet,Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
The Dividend Factory


PS.  Hier enkele reacties die wij binnenkregen.

600_tdf13.png