Nieuwsbrief MeerPensioen

  

  
Start volgend jaar ook met de nieuwste positie uit de portfolio van PensioenDividend.

De belangrijkste feiten:

PensioenDividend

Deze week introduceer ik een nieuwe mini-obligatie aan mijn abonnees. Zoals u hierboven kunt lezen, gaat het om een zeer aantrekkelijke belegging. Een prima start voor het nieuwe jaar. Wellicht ook voor u.

Mini-obligaties, ook wel BabyBonds genoemd, vormen een vast onderdeel van mijn Hoog Dividend inkomensportefeuille. Kent u het fenomeen BabyBond?

 

Mini-obligatie

Kortgezegd zijn het in kleinere stukken geknipte obligaties die op de gangbare aandelenbeurzen verhandelbaar zijn. Obligaties, vaak in grotere coupures, worden verhandeld op de obligatiemarkten. Daar hebben we al een groot voordeel te pakken. U koopt BabyBonds namelijk als gewone aandelen tegen bedragen rond de nominale waarde van $25.

Dus u geniet de voordelen van een obligatie, terwijl ze als gewone aandelen snel en eenvoudig zijn aan te kopen of te verkopen. Ze keren een vooraf vastgestelde rente uit waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt. Ze hebben in de regel een langere looptijd.

De uitgekeerde rente is elk kwartaal vrij op te nemen, of u kunt via het rente-op-rente principe uw vermogen als een sneeuwbal aan laten groeien. Wat u wilt.

 

40% rendement

Met onze nieuwe mini-obligatie realiseert u op een haar na 8% rendement per jaar. Dus bijvoorbeeld over 5 jaar betekent dat een totaalrendement van 40%, enkel met de rente, waarover u GEEN BRONBELASTING betaalt. De maximale looptijd is tot 2028. Dat zou dus 56% betekenen…

Tussendoor kopen of verkopen gaat heel eenvoudig, want het zijn gewone aandelen met de voordelen van een obligatie.

 

Een pracht van een belegging!

Deze nieuwste positie is de 26e BabyBond in mijn obligatieportfolio. Maar deze staan niet alleen…

Ze vormen samen met de 14 Hoog Dividend fondsen een ware inkomensmachine. Ook van deze fondsen koopt u gewone aandelen. Deze Hoog Dividend fondsen worden geselecteerd op twee harde criteria:
 

  • Gemiddeld moeten deze fondsen rond de 8% dividend opleveren.
  • Ze moeten altijd ELKE MAAND dividend uitkeren.


We leven in een moeilijke tijd. Los van al het humane leed wordt het steeds moeilijker om als belegger voor de langere termijn de juiste beleggingskeuzes te maken.

De aandelen die ik u adviseer, zorgen voor stabiliteit en leveren u altijd een vast inkomen op.

Dat inkomen vormt een vangnet onder uw portefeuille.

Bent u geïnteresseerd, dan wil ik u tegen het einde van het jaar een mooie aanbieding doen…

 

Kennismaken met 50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
  

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek met het inkomensgericht beleggen bij. 
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille.

 
Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordeel:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.   - > €49,95 
     
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!
  • Twee portfolio's voor één prijs

 
U krijgt als abonnee toegang tot de aandelenportfolio’s en de speciale secties van onze website waarin zich alle waardevolle informatie bevindt.


U krijgt maandelijks een update van de portfolio en een voorstel voor nieuwe posities. Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u onmiddellijk een flashbericht voor een mogelijke snelle aan- of verkoop.

Alle aandelen zijn in ieder geval eenvoudig aan te kopen via Binck, helaas niet bij DE GIRO.

 

abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page