Nieuwsbrief MeerPensioen

Het nieuwe fonds van PensioenDividend:

9% Dividend en elke maand een uitkering

Ontvang vanaf volgende maand (!) uw eerste dividend

  

 
Vorige maand wees ik u op een fonds van de ’s werelds grootste vermogensmanager BlackRock, die bekend staat om zijn hoge dividend.

Het moederbedrijf strooit met dividend. Ter verduidelijking publiceerde ik de dividendhistorie. Een plaatje zegt meer dan 100 woorden…
 

PensioenDividend
 

Een bedrijf als BlackRock doet het verschrikkelijk goed, maar haalt niet dagelijks het nieuws. Prima, anders krijgen we Tesla achtige toestanden.

BlackRock is een ambachtelijk bedrijf dat wereldwijd de nummer één is in vermogensmanagement.

 

De fondsen van PensioenDividend staan voor een Hoog Dividend en een maandelijkse uitkering

BlackRock is een must voor dividendbeleggers, maar het dividendrendement ligt rond de 2%. Dat is prima, maar ik selecteer voor ons fondsenportfolio enkel fondsen met een dividendrendement van gemiddeld rond de 7% à 8% en vooral…

Het dividend moet MAANDELIJKS uitgekeerd worden. Dat is een gulden regel!

Dus valt een hoofdaandeel als dat van BlackRock buiten mijn vizier, maar niet getreurd: Ook BlackRock heeft fondsen die aan onze norm voldoen. Ik heb er maar liefst 6 van opgenomen.

 

Onze nieuwe positie

Mijn nieuwste positie in de fondsenportfolio is er eentje met een dividendrendement van maar liefst 9%. Kijk, als je belegt met het oog op een extra inkomen, dan hebben we dit soort stoere knapen nodig.

Er wordt al sinds 1988 (!) dividend uitgekeerd en de uitkeringen gaan onverstoord door. Maand na maand, jaar na jaar…

Nog deze maand ontvangt u al uw eerste dividend. 16 februari gaat het fonds ex-dividend en de uitkering is dan op 26 februari. Dat is wat kort op de bal, maar het kan. U moet er alleen wel snel bij zijn.
 

U koopt gewone aandelen van onze fondsen, dus geen verplichtingen, hoge kosten en rompslomp in geval van deelname in een fonds.

 

Kenmerken

De portfolio typeert zich door vastrentende waarden. Hierdoor is een regelmatige stroom aan inkomsten gegarandeerd. De zorgsector staat in de toplijst aan sectoren waarin geïnvesteerd wordt. Deze sector maakt sinds het zorgplan van Obama goede tijden door en de behandeling van met Corona besmette patiënten heeft een grote impact. Steeds meer Amerikanen maken gebruik van hun recht op medische zorg.

De impact van de Coronacrisis heeft de technologie- telecomsector een flinke boost gegeven. Het gebruik van Internet is in korte tijd flink toegenomen. Denk aan online vergaderen, lesgeven en online shopping. Hier gaat een hele industrie achter schuil waar enorm veel geld in omgaat.

Hieronder een tabel met de top-5 aan investeringen:

PensioenDividend

Inkomen

Mijn portfolio telt nu een viertal fondsen van deze beheerder, allen in de Hoge Dividendklasse en ze keren allemaal onverstoord elke maand een vast dividend uit.

Ik kan u geen beter advies geven dan een deel van uw vermogen te beleggen met het oog op een extra dividendinkomen.

Daar heeft u dus wel een dividendrendement voor nodig van zo’n 6%, 8% en meer en de uitkeringen moeten per maand zijn.

Dan bent u bij de fondsen van PensioenDividend aan het juiste adres. Rekent u zelf maar eens uit wat dit u maandelijks kan opleveren.
 

Een abonnee vertelde ons dat met de opbrengst van zijn huis, zo’n drie ton, hij tegen 8% €24.000 aan inkomen genereert. Dat betekent dus €2.000 in de maand.

 
Mijn portfolio bestaat uit een deel Hoog Dividend fondsen in combinatie met mini-obligaties die u ook als gewone aandelen koopt en ook deze realiseren gemiddeld rond de 7% en over het dividend betaalt u hier GEEN BRONBELASTING.

Nieuwsgierig geworden…

 

Wie zich vandaag inschrijft, krijgt gelijk 50% korting

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.

  

Inclusief GRATIS handleiding voor het inkomensgericht beleggen!

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek met het inkomensgericht beleggen bij. 
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille. Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

Uw voordeel:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.   - > €49,95 
     
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!
  • Twee portfolio's voor één prijs

 

 
Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten. 

abonneer hier

 

Geniet van uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? 

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier