Geachte heer/mevrouw,

  
Als Hoog Dividend specialist beheer ik sinds 2008 een aandelenportfolio wat inmiddels duizenden beleggers in Nederland en België maandelijks een fors extra inkomen oplevert.

Om de constante stroom aan dividenden te waarborgen, ben ik in 2009 begonnen met PensioenDividend.

Deze nieuwsbrief ondersteunt een portefeuille die bestaat uit Hoog Dividend fondsen die aan twee belangrijke voorwaarden moeten voldoen:
 

  • Het dividend moet ALTIJD maandelijks uitgekeerd worden
  • Het dividendrendement moet gemiddeld rond de 8% liggen.


Dat zijn de twee belangrijkste variabelen uit mijn dividendformule die ik al vele jaren toepas als onderdeel van mijn eigen inkomen. In 2009 heb ik deze formule beschikbaar gesteld aan de Nederlandse en Belgische beleggers.
 

Het werkt eigenlijk heel simpel: Als uitgeverij bieden wij een abonnement aan dat recht geeft op een maandelijkse nieuwsbrief en een 24 op 7 toegang tot de Hoog Dividend inkomensportfolio die gekoppeld is aan de beurzen.


Fondsen die al 25 jaar ongestoord maandelijks dividend uitkeren zijn geen uitzondering!

Ons MFS-fonds keert al 27 jaar (!) dividend uit. Het actuele dividendrendement is 8,7%. Dit fonds blinkt uit in spreiding. Een uitgekiende mix van internationale aandelen en obligaties gaat u nog jaren een flink inkomen opleveren. 


In mijn portfolio treft u fondsbeheerders van naam:

 PensioenDividend

 

Maakt vermogensbeheer overbodig

Inmiddels heeft de portfolio voor veel abonnees een vermogensbeheerder overbodig gemaakt. Dat betekent een flinke besparing.

Met name de beheer-fee, performance fee en periodieke kosten lopen vaak op tot rond de 1,5% - 2%.

Nu kan ik u zeggen dat ik geen enkele vermogensbeheerder ken die u 8% dividendrendement garandeert en maandelijks aan u uitkeert.

Mocht dat het geval zijn (u mag het me zeker vertellen), dan levert u jaarlijks zo’n 25% in van uw rendement.

Ben ik tegen vermogensbeheer? Neen! Dat is een keuze die gebaseerd is op gemak en comfort. Dat is ieders vrije keuze en daar betaalt u voor. U vindt echter weinig expertise op het inkomensvlak en vreten de kosten aan uw inkomen.

Met een abonnement op PensioenDividend krijgt u van mij alle adviezen om eenvoudig de aandelen te kopen van de 15 Hoog Dividend inkomensfondsen, gecombineerd met een uniek obligatieportfolio.

U hoeft niet deel te nemen in een fonds en u hoeft u niet op de obligatiemarkt te begeven. U koopt van de posities die ik u adviseer gewone aandelen.
 

Daarmee blijft u zelf de baas over uw vermogen en bent u altijd 100% flexibel. Ik wijs u de weg en op basis van uw beleggersprofiel stelt u zelf uw persoonlijke inkomensportefeuille samen.

 
U kunt tijdens beursuren altijd uw aandelen verkopen of kopen. Probeer maar eens zo snel te schakelen als u met een vermogensbeheerder werkt of deelneemt in een fonds. Dit maakt mijn portfolio uniek in Nederland en België.

Wat kost een abonnement op alle services van PensioenDividend?

Daar kan ik kort over zijn: U betaalt €49,95 per kwartaal. U ontvangt mijn maandelijkse nieuwsbrief met daarin een voorstel voor een nieuwe positie en u krijgt daarin een update van uw aandelenportefeuille.

De portfolio op onze website is 24 uur per dag bereikbaar en u vindt er veel handige tips en bruikbare adviezen. Voor acute berichtgeving ontvangt u onmiddellijk een flashbericht.

Dit hele pakket kost een schijntje van wat een vermogensbeheerder kost.

Ik ben uw ‘aandelennavigator’. Ik wijs u de weg naar de beste presterende inkomensaandelen van dit moment. Daar kunt u op vertrouwen.


Een proefabonnement
kost u slechts €9,95

  

En het inkomens handboek
ontvangt u GRATIS


U kunt nu alvast voorproeven en abonnee worden tegen het luttele bedrag van €9,95. Dat is een korting van maar liefst 80%!

Voor dit lage bedrag kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. En bent u niet tevreden, dan is een briefje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen. 
 

-> Let op: De actie loopt alleen dit weekend en loopt zondagavond 14 maart om 23:59 uur af!

 

Inclusief GRATIS handleiding voor het inkomensgericht beleggen!

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt, met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek met het inkomensgericht beleggen bij. 
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille. Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode.

PensioenDividend  

U betaalt alleen dit weekend de lage instapprijs van €9,95 en maakt gelijk kennis met de complete portfolio en al onze services, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief met nieuwe tips die u voor een periode van drie maanden ontvangt.

abonneer hier

 

Veel plezier met uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 


PS:

Vraag: Ik moet nog 12 jaar werken. Is PensioenDividend dan interessant voor mij?

Antwoord: JAZEKER! Het principe is gebaseerd op een maandelijkse stroom aan uitkeringen waarmee u uw huidig pensioen kunt aanvullen. U gebruikt uw eigen geld als inkomensgenerator. Maar als u nu start, bijvoorbeeld in uw geval, dan kunt u de maandelijkse stroom gewoon herinvesteren en volgens het ‘rente op rente principe’ zal uw vermogen in een rap tempo aangroeien. Maar als u even wat krapper bij kas zit, keert u uzelf gewoon het dividend cash uit. Deze vorm van beleggen is hiermee uniek en super flexibel. Het is dus of gelijk profiteren of later profiteren van een extra snel aangegroeid kapitaal. En nogmaals… u heeft alle vrijheid om te stoppen wanneer u wilt of wanneer u uw investeringen gaat opvoeren of tijdelijke onderbreken. Wat u wilt! U blijft de baas over uw eigen geld en het rendement is bijzonder hoog.

-> Let op: De actie loopt alleen dit weekend en loopt zondagavond 14 maart om 23:59 uur af! 

  
START hier