Nieuwsbrief MeerPensioen

 

Nieuwe kooptip:

Mijn nieuwe BabyBond betaalt elk jaar 7,7%

 

Geachte heer/mevrouw,

 
Ik heb voor u vandaag een interessante beleggingstip.

De beurzen slaan zowat op hol en de wereld lijdt nog steeds onder het Coronavirus. Denkt u werkelijk dat het feest op de beurzen aanhoudt?

Laten we het hoofd koel houden en ons focussen op verstandige beleggingen en niet meedoen met de gekte op de beurzen. Ik heb voor u een hele mooi tip.

Deze week presenteer ik aan de abonnees van PensioenDividend weer een nieuwe mini-obligatie, ook wel BabyBond genoemd.

Eentje waar de degelijkheid van afdruipt en die doet wat hij moet doen: Elk kwartaal een vaste rente uitkeren op basis van jaarlijks bijna 8%.

Bovendien betaalt u over de ontvangen rente GEEN BRONBELASTING. Het betreft een vastrentende waarde met een hoog rendement.

PensioenDividend  is dé expert op het gebied van het inkomensgericht beleggen. Nergens in Nederland en België vindt u een aandelenportfolio dat zo is afgestemd op de wens van steeds meer beleggers:

Een vast inkomen uit de beleggingsportefeuille.

De gekte op de beurzen houdt aan. Pas daar voor op zoals ik u eerder waarschuwde.

Het is een veelgebruikte strategie om naast de bestaande beleggingsportefeuille een mandje met puur, op inkomen gerichte aandelen samen te stellen. Dat zorgt niet alleen voor een constante stroom aan inkomsten, maar ook voor rust en stabiliteit.

PensioenDividend kan u hierbij helpen.

Maar liefst 15 Hoog Dividend fondsen die ALTIJD maandelijks (!) dividend uitkeren en 25 BabyBonds die elk kwartaal een vaste rente uitkeren, vormen een uitgekiende combinatie van op inkomen gerichte aandelen.

U koopt van beide categorieën gewone aandelen. Er is geen deelnameverplichting, geen verborgen kosten en het bruto dividend komt u in zijn geheel ten goede.

Dat is bij deelname aan een fonds wel anders!

Dus nogmaals: U koopt gewone aandelen van de fondsen en de mini-obligaties. Mini staat voor de kleine coupures van $25.

Als belegger blijft u zelf de beslissingen nemen over uw eigen geld en op elk moment van de dag kunt u de aandelen aan- of verkopen.

Zo blijft u 100% flexibel en baas over uw eigen geld.

Alle aandelen van de fondsen en BabyBonds zijn in ieder geval aan te kopen Binck. Helaas niet via DE GIRO.

Niet voor niets dat PensioenDividend al sinds 2009 toonaangevend is in het segment Hoog Dividend beleggen. Dat is een geheel eigen discipline, waar wij de experts voor in huis hebben.

 

Nieuwe BabyBond

De nieuwe mini-obligatie is afkomstig van een onderneming die meer dan 10.000 mijl aan pijpleidingen bezit voor de doorvoer van olie en gas. Daarnaast worden er faciliteiten geboden voor de opslag van geraffineerde producten.

Het businessmodel is eenvoudig: maandelijks wordt er een fee ontvangen voor het ter beschikking stellen van het netwerk aan meerdere olie- en gasproducenten.

Gerekend met de huidige capaciteit zouden daarvoor dagelijks 11.000 vrachtwagens nodig zijn en 37 geschakelde treinen.

Dat betekent niet alleen een enorme ontlasting van het milieu, maar het vervoer gaat op deze manier stukken sneller en efficiënter.

Juist bedrijven met dit soort verdienmodellen lenen zich bij uitstek voor het inkomensgericht beleggen.

Denk ook aan telecombedrijven die een vaste stroom aan abonnementsgelden hebben.

De portfolio van PensioenDividend is gespreid, zodat u aandelen uit meerdere branches kunt combineren. Dit beperkt het risico.

Wie zich vandaag nog inschrijft, kan gelijk aan de slag met de opbouw van de eigen inkomensportefeuille. Maak kennis met de nieuwe tip van de maand april.

Nieuwe aanmelders krijgen gelijk een forse korting!

 

Alstublieft, u krijgt gelijk 50% korting plus een inspirerend welkomstcadeau

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
  

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek met het inkomensgericht beleggen bij. 
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille. Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode. 

PensioenDividend  

Uw voordeel:

  • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
  • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
  • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.   - > €49,95 
     
  • 100% niet-goed-geld-terug garantie!
  • Twee portfolio's voor één prijs

 
Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten. 

abonneer hier

 

Geniet van uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? 

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier