Nieuwsbrief MeerPensioen

 Nader uitgelegd:

Altijd Maandelijks Dividend!

Inclusief gloednieuwe tip van BlackRock!


 
Vandaag extra aandacht voor de fondsen van PensioenDividend. We hanteren een voor ons heilig criterium:

De fondsen moeten ALTIJD maandelijks dividend uitkeren.

Daarnaast moet het dividendrendement aan een andere strenge norm voldoen:

Het dividendrendement moet gemiddeld rond de 7% liggen.

En daarnaast moet het dividend vast en stabiel zijn.

Beleggen met het oog op een extra en stabiel inkomen wordt steeds populairder. Als je over inkomen spreekt, dan is het wenselijk dat dat stabiel is en liefst ook nog extra bonussen kent.

Een aantrekkelijk en stabiel extra inkomen dat gegenereerd wordt door het eigen kapitaal is de wens van veel beleggers geworden.

Zeker nu de rente rond het nulpunt ligt. Wie over meer vermogen beschikt, gaat er zelfs al voor betalen om het geld bij de bank te stallen.

PensioenDividend biedt u nu de mogelijkheid om tegen lage kosten een abonnement te nemen op onze nieuwsbrief waarin u alle informatie vindt voor het onderhoud van uw eigen inkomensportefeuille.

 

Hoe werkt PensioenDividend?

De werking is super eenvoudig, transparant en zeer effectief.

Mijn naam is Paul van den Heuvel, als auteur van twee Hoog Dividend nieuwsbrieven verbonden aan uitgeverij BeleggersPlaats.

Naast The Dividend Factory onderhoud ik de PensioenDividend-portefeuille. Deze is puur gericht op een stabiel inkomen uit dividend of rente.

De portefeuille bestaat uit twee delen: Een deel bestaande uit Hoog Dividend fondsen en het andere deel uit (mini) obligaties.

Ze hebben de overeenkomst dat ze een stabiel inkomen genereren. De fondsen keren per maand uit, de bonds per kwartaal. Deze laatste groep behoort tot de groep vastrentende waarden en de rente die u ontvangt is vrij van bronbelasting.

De rendementen lopen uiteen van zo’n 5% tot 8%.

Dat is zeker aantrekkelijk als je een stabiele en rustige belegging zoekt, die relatief veilig is en met de regelmaat van de klok uitkeert.

Ik noem nog één belangrijk voordeel: U koopt gewone aandelen van de fondsen en bonds. U bepaalt zelf de bedragen waartegen u aandelen koopt. Zo bent u 100% flexibel.

PensioenDividend helpt u met aankoopadviezen en het onderhoud van uw eigen portefeuille.

De aandelen koopt u eenmalig en legt ze weg als een mooie fles wijn. Vervolgens gaan ze u uitkeren. Maand na maand, jaar na jaar.

 

Nieuw BlackRock fonds

We nemen inmiddels het zevende fonds op van BlackRock, de grootste vermogensmanager van de wereld.

BlackRock doet het goed en de resultaten zijn niet van de lucht….

Wie bij de uitgifte van de eerste BlackRock-aandelen deze in 1999 kocht, betaalde $14,19. De actuele koers ligt rond de $887. Ter illustratie van het succes, de dividendhistorie sinds 2004 van BlackRock:

 

 PensioenDividend

 

Wij hebben een selectie van de Hoog Dividend inkomensfondsen van BlackRock opgenomen, dus niet het hoofdaandeel.

Deze week heb ik een Hoog Dividend fonds opgenomen dat investeert in de biotechnologie, farmacie en medische apparatuur. Een sector die toekomstbestendig is en zich alleen maar ontwikkelt.

 

De feiten:

 • De portfolio vertegenwoordigt een waarde van $3 miljard en bestaat uit 215 onderliggende investeringen. De spreiding is dus groot.
 • De management fee is 1,25%.
 • Wie nu koopt, koopt aandelen met een korting van 2,16%. Dat betekent dat de netto onderliggende waarde per aandeel iets hoger ligt dan de koers. Dat is dus gunstig en u koopt zeker niet te duur.
 • Het dividendrendement ligt iets boven de 6% en het dividend wordt maandelijks uitgekeerd.
 • Tweederde van de investeringen wordt in de VS gedaan.

Mijn portfolio telt momenteel 16 Hoog Dividend fondsen en 24 hoogrenderende obligaties (type BabyBond met een nominale waarde van $25 en op de gewone aandelenmarkten aan te kopen).
 

Nieuwsgierig geworden?

 

Alstublieft, u krijgt gelijk 50% korting plus een inspirerend welkomstcadeau

Tegen de lage kosten van €49,95 per kwartaal, krijgt u alle informatie die nodig is voor het opbouwen en onderhouden van uw eigen inkomensportfolio. Dat komt neer op nog geen 17 euro per maand.

Maar ik heb vandaag een mooie aanbieding voor u…

Als u nu een abonnement neemt van €49,95 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Uw eerstvolgende betaling zal dan pas over zes maanden plaatsvinden.

Dat is een welkomstkorting van 50%!

Bevalt het u niet, dan hoeft u enkel een berichtje te sturen aan onze administratie om uw abonnement te stoppen. Makkelijker en veiliger kan haast niet.
  

Inclusief de handleiding voor het inkomensgericht beleggen

 
Wie zich vandaag nog aanmeldt met de 50% welkomstkorting, krijgt er gelijk een handboek met het inkomensgericht beleggen bij. 
 

‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wil met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensportefeuille. Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode. 

PensioenDividend  

Uw voordeel:

 • Drie maanden extra abonnement                 - > GRATIS
 • Handleiding Inkomensgericht Beleggen       - > GRATIS
 • Voordelig instap-abonnement voor 6 mnd.   - > €49,95 
   
 • 100% niet-goed-geld-terug garantie!
 • Twee portfolio's voor één prijs

 
Op onze website vindt u alle aanvullende informatie om vandaag nog te kunnen starten. 

abonneer hier

 

Geniet van uw extra inkomen! Paul van den Heuvel

 

600_handtekening_paul_van_den_heuvel.jpg

Paul van den Heuvel

 
Share this page

 

PS:  

100% Geld Terug Garantie!

Wat is nog het risico als u ook nog eens uw geld terug kunt krijgen, indien een abonnement u niet zou bevallen? 

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van mijn nieuwsbrief.

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

100% Geld Terug Garantie

 

START hier