Nieuwsbrief MeerPensioen

Kapitaalbescherming is een actueel thema. Onderstaande stuurde ik aan onze lezers. We verlengen de actie één dag, omdat ik iedereen de kans gun om eenvoudig zijn kapitaal te beschermen. Hieronder het alternatief…

 

Maak vandaag voor €9,95 kennis
met PensioenDividend

  


De laatste weken hebben veel beleggers behoorlijk wat stress gehad. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft effect gehad op ieder zijn portefeuille.

Vandaag wil ik u wijzen op iets wat mij afgelopen december aan het denken  heeft gezet.

De situatie waarin we ons momenteel bevinden, maakt zaken als ‘de bom’ ineens weer actueel. Maar er is meer reden tot zorg.

Ook onder banken wordt stilaan een bom gelegd. Het volgende was amper drie maanden geleden in het nieuws…

 
PensioenDividend

Triodos is een bank met een groen en integer imago. Ik denk dat de bank het beste voor heeft gehad met haar klanten. Dat kun je niet zeggen van de boeven uit het woekerpolis tijdperk. Daar zet ik me wel tegen af!

Triodos bedoelt het goed, maar heeft zich totaal verslikt in de grote sommen geld die men in korte tijd terug wilde toen Corona paniek zaaide. Goed bedoeld of niet, velen kunnen een hoop van hun (spaar) centen kwijtraken. Dat is dus keiharde realiteit.

Nu is het niet Corona maar in een oogwenk baart de oorlog, die een internationaal karakter krijgt, veel meer zorgen.

In diezelfde oogwenk kunnen mensen van de ene op de andere dag hun geld opvragen bij hun bank(en).

Dat kan in amper 24 uur tijd zomaar gebeuren!

U bent als u wat meer kapitaal heeft maar deels beschermd door de zogenaamde depositogarantie.

 

PensioenDividend

Er kleven nogal wat onzekerheden rond uw kapitaal. Het maakt niet uit welke bank of instantie, u zult er zelf voor moeten zorgen dat u beschermd bent. Wij bieden een oplossing voor dit probleem.

Wie voldoende spreidt over beleggingen geniet extra bescherming, dat is geen nieuws, maar hoe kun je je juist optimaal beschermen…

 

PensioenDividend gaat u daarbij helpen!

Wie het heft in eigen handen neemt, heeft de meeste kans op bescherming en daarbij krijgt u een prachtig rendement.

Mijn portefeuille biedt een oplossing. Welke dat is en hoe dat werkt, leest u in het volgende deel. De kern van mijn betoog is hieronder verwerkt en juist dát advies heb ik op verzoek van onze redactie opnieuw gepubliceerd.

 

Wat wij u adviseren

Wat u zo gaat lezen is van een kinderlijke eenvoud, voor de hand liggend en misschien wel één grote open deur…

Ik kom gelijk tot de kern van mijn verhaal: (scheelt u een hoop leeswerk)

 

Gewone aandelen

PensioenDividend wijst u de weg naar een uniek portfolio dat bestaat uit gewone aandelen, die u net zo snel en makkelijk aankoopt als aandelen Ahold, PostNL, Shell, AB InBev, Proximus of andere gevestigde namen.

 

Geen verborgen kosten

Banken, fondsbeheerders en vermogensbeheerders rekenen een flinke fee voor hun diensten. Dat mag natuurlijk, alleen vreet dat een aanzienlijk deel van uw rendement op. Wat doen ze met het dividend? Zijn er verborgen kosten?

Ook hier geldt het verhaal dat er zeker integere financiële dienstverleners zijn, maar de meeste pijn zit vaak bij de grote gevestigde namen waar we blind op vertrouwen. Daar gaat het vaak fout.

Een vermogensmanager heeft zijn prijs, maar wie zijn vermogen liever zelf beheert, hoeft bijna niets te betalen.

 

Juist hier komt PensioenDividend
om de hoek kijken

Ik wijs u de weg naar een uniek aandelenportfolio dat bestaat uit de combinatie van Hoog Dividend fondsen en vastrentende waarden.

Van beiden koopt u zoals gezegd gewone aandelen zonder bijkomende kosten.

 

De kern van mijn verhaal:

Wat het gros van de beleggers niet weet, is dat je zowel van fondsen als obligaties gewone aandelen kunt kopen. Ik kreeg deze aandelen in 2009 in het vizier.

Alsof ik op een goudader stuitte.

Fonsbeleggen vereist een (kostbare) deelname met weinig flexibiliteit en u zit niet zelf aan de knoppen. Voor obligaties moet u naar de obligatiemarkt en koopt u veelal tegen coupures van 1.000 euro (of dollar).

 

De belangrijkste voordelen

Het beleggen met hulp van PensioenDividend biedt een aantal aantrekkelijke voordelen:

 • U koopt eenvoudigweg zelf de aandelen. Daarmee blijft u baas over uw eigen geld. Aan- en verkoop kan op elk moment tijdens beursuren. Wij wijzen u de weg naar deze aandelen en staan u bij in het onderhoud van uw portefeuille. Hiervoor ontvangt u maandelijks een uitgebreide nieuwsbrief.
   
 • U bent 100% flexibel en u koopt en verkoopt wanneer u wilt, tegen de hoeveelheden en bedragen die u zelf bepaalt.
   
 • U betaalt enkel de gebruikelijke vergoeding aan uw broker en PensioenDividend kost u nog geen €17 per maand.
   
 • U ontvangt gegarandeerd ALTIJD maandelijks dividend en de vaste rente wordt elke drie maanden uitgekeerd. Over de rente betaalt u GEEN BRONBELASTING.
   
 • Onze expertise is groot. In de afgelopen jaren hebben duizenden Nederlandse en Belgische beleggers zich bij ons aangesloten. Wij wijzen u de weg naar aandelen die in de lage landen onder de radar van de media vallen.
   
 • De rendementen liggen doorgaans tussen de 6% en 8% op jaarbasis.

 

Lees de voorgaande punten nog maar eens rustig door…

 

PensioenDividendU koopt dus zelf de aandelen die wij aan u presenteren. De kosten zijn minimaal en een jaarlijks rendement tot 8% is natuurlijk aantrekkelijk.

Zo bouwt u uw aandelenportefeuille om tot een ware cashmachine die elke maand dividend uitkeert en een betonnen fundering legt met de vastrentende waarden.

We gaan niet traden. Deze aandelen legt u weg als een mooie fles wijn.

 

 

Welke aandelen?

Ja, u weet inmiddels dat het gewone aandelen betreft die onder de radar vallen van de media.

Niet voor niets sprak ik over een goudader toen ik in het najaar van 2009 stuitte op een unieke selectie aandelen die onverminderd altijd MAANDELIJKS dividend uitkeren.

Er was weinig voor nodig om deze categorie aandelen te doorgronden. Ik zei het u al dat hier geen hogere wiskunde voor nodig is. Ik sprak over kinderlijke eenvoud.

 

Closed-end fondsen

Het gaat om closed-end fondsen die decennia terug in het leven geroepen zijn om Amerikanen van een extra inkomen te voorzien in tijden van pensioen of werkloosheid. U weet dat Amerika geen verzorgingsstaat is. De regering heeft deze beleggingswijze juist gestimuleerd en het bedrijfsleven hiertoe aangezet. Met succes!

 • Deze fondsen zijn enorm breed gespreid met vaak honderden posities in de portfolio en er wordt belegd in een veelvoud aan sectoren. Daar zitten ook grote namen bij als Apple, Facebook, Microsoft en Tesla.
   
 • De portfolio’s bestaan uit de combinatie van aandelen, preferente aandelen, staats- en bedrijfsobligaties.
   
 • Er wordt extra inkomen gegenereerd uit dividenden en kapitaalwinst. Dit in combinatie met leverage door te beleggen in veelal preferente aandelen. Zo ontstaat een extra hoog dividend.
   
 • Dit type fondsen kent een lange historie. Onze oudste BlackRock fondsen keren al vanaf begin jaren negentig dividend uit en dat geldt ook voor de MFS fondsen uit mijn portfolio.
   
 • Gemiddeld dividendrendement: 7% - 8%.
   
 • Dividend uitkeringen: Altijd maandelijks.
   
 • Aantal fondsen in de actuele portfolio van PensioenDividend: 17.
   
 • Fondsbeheerders: Guggenheim, BlackRock, MFS, Gamco, John Hancock, Principal Real Estate Investors.
   
 • Normaal beleggingsrisico.

 

BabyBonds

De tweede categorie vormt een perfecte combinatie met de closed-end fondsen.

BabyBonds zijn mini-obligaties, want u koopt ze als een gewoon aandeel in coupures van $25. Obligaties worden aangeboden op de obligatiemarkt tegen vaak eenheden van $1000. De nominale waarde en de rente staan vast. U krijgt dus altijd $25 terug bij aflossing.

Ze hebben vaak lange looptijden van tientallen jaren. Eerder aflossen kan, maar de eerstmogelijke aflosdatum wordt altijd vermeld.

Ik noem u één van de 24 (!) bonds uit mijn portfolio:
 

Een voorbeeld uit mijn portfolio is NuStar. Er loopt een mini-obligatie tot maximaal januari 2043 en levert jaarlijks een rendement op van 7,54%. De actuele prijs is $24.

NuStar Energy L.P. heeft sinds 2001 een notering aan de beurs van New York. De onderneming bezit een pijplijn netwerk van 10.000 mijl en heeft 73 opslagterminals voor olie en andere geraffineerde producten in de US en deels in Mexico. NuStar heeft een relatief eenvoudig businessmodel. Ze vangen een fee voor de doorvoer van olie en andere geraffineerde producten. Hierdoor hoeven er minder vervuilende transportmiddelen worden gebruikt zoals vrachtwagens en treinen. 


Een typisch voorbeeld van een no-nonsense aandeel (lees: obligatie) van een klassieke onderneming die als een poortwachter met grote regelmaat een fee krijgt voor de doorvoer van gas en olie.

Zo kinderlijk eenvoudig is het dus om maandelijks een extra inkomen uit uw beleggingsportefeuille te genereren. Typisch toch dat veel beleggers dit niet weten, terwijl het zo voor de hand liggend is.

PensioenDividend is de ambassadeur van het inkomensgericht beleggen in Nederland en België.

 

Let op:

De actie geldt alleen vandaag (20 maart) nog


Flinke korting

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lezen tegen minimale kosten. Ook u kunt nu abonnee worden tegen het luttele bedrag van €9,95.

Dat is een korting van maar liefst 80%!

En voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. En bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen.
 

Start vandaag nog voor slechts €9,95

Zo makkelijk gaat dat:

 • U neemt een abonnement op de nieuwsbrief PensioenDividend en dat kost u slechts €9,95 voor het eerste kwartaal. Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.
   
 • Ik informeer u over de ontwikkelingen en achtergronden van de Hoog Dividend fondsen en BabyBonds in mijn portfolio en ik presenteer elke maand een nieuwe positie. Bij belangrijke nieuwsfeiten krijgt u van mij onmiddellijk een flashbericht.
   
 • Op de website krijgt u toegang tot speciale secties die alleen voor abonnees toegankelijk zijn.
   
 • U hoeft in Nederland of België alleen maar een rekening te openen bij een lokale broker en de rest gaat vanzelf.
   

U krijgt bij LYNX tijdelijk €250,- transactietegoed

 

 • LYNXTip van de redactie: Wij hebben ervoor gezorgd dat aandelenbroker LYNX bijna al onze posities op de lijst heeft staan en dus eenvoudig bij deze broker zijn aan te kopen. Ook de teruggave van bronbelasting wordt voor u afgehandeld. De website is bovendien 100% in het Nederlands en de klantenservice vind ik stukken beter dan bij de meeste grote banken of brokers. Informeer naar de voorwaarden.
    

Klik hier om een rekening te openen bij LYNX Nederland

of

Klik hier om een rekening te openen bij LYNX België

 

 • U gaat zelf beleggen. U blijft baas over uw eigen geld! Wij geven u een helder advies en bruikbare tips. U bent en blijft 100% flexibel.

 • Ons advies is 100% objectief en wij hebben geen enkele verbintenis met een andere partij en ontvangen geen commissies. Dit geldt ook voor LYNX en fondsbeheerders of bedrijven achter onze posities. BelegggersPlaats is een uitgeverij en de inkomsten bestaan enkel uit ontvangen abonnementsgelden.

 

U krijgt 100% geld terug garantie

Deze service vindt u haast nergens. Als u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant of tijdschrift, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. PensioenDividend biedt een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

abonneer hier

 

Geniet van uw extra inkomen!

Paul van den Heuvel

 

PensioenDividendPS: 

U kunt vandaag €290,- besparen! 1. €9,95 voor een proefabonnement i.p.v. €49,95 Klik hier

 2. Tijdelijk €250 transactietegoed van LYNX. Klik hier voor LYNX Nederland 
  of 
  Klik hier voor LYNX BELGIE.

 3. Wie zich vandaag nog aanmeldt, krijgt er gelijk het handboek voor het inkomensgericht beleggen GRATIS bij.


‘Elke Maand iets Extra’s op uw Rekening’ is een makkelijk leesbare handleiding voor wie gelijk aan de slag wilt met het aanleggen van zijn of haar persoonlijke inkomensortefeuille. Hierin leest u alles over de achtergrond van deze bijzondere beleggingsmethode. Ik ga ook uitgebreid in op het fenomeen BabyBonds en Closed-end fondsen. Een must-have voor de verstandige belegger.

 

abonneer hier