Nieuwsbrief VeelDividend

 

Ons 13% dividend kroonjuweel

 

 
Speciaal voor de echte dividendliefhebbers ligt er een gouden tip klaar. Eentje in de hoogste categorie.

Ons kroonjuweel!

Ik spreek steeds meer beleggers die voor de hoogste dividendklasse gaan. Hoort u daarbij, dan zou ik het onderstaande beter even lezen.

The Dividend Factory is de enige in zijn soort die de crème de la crème onder de dividendaandelen weet te lokaliseren. Al ruim 13 jaar speuren we de markten af.

Is een dividend van zo’n 8% en meer je doel, dan kom je bijna altijd in de VS terecht. Daar zijn de hoog dividend aandelen te vinden die het waar kunnen maken om voor langere tijd op frequente basis (per maand of kwartaal!) een houdbaar dividend uit te keren.

Zo kun je de komende jaren rekenen op een vast inkomen uit dividend. Kun je dan 13% realiseren, dan zit je natuurlijk op rozen.

Ik heb er zo eentje voor u geselecteerd. Als we naar het resultaat kijken over een periode van vijf jaar, dan kunt u zich voorstellen dat veel van onze abonnees me dankbaar zijn. Kijkt u even mee…

 

151% rendement met onze 13% dividendtip

The Dividend Factory

 
Kijk, dat zijn de kaskoeien van de echte dividendbeleggers. De combinatie van een vorstelijk dividend en kapitaalwinst zette de teller afgelopen dinsdag 3 mei op 151% rendement. Ik vergelijk het aandeel in de bovenstaande grafiek met de S&P500 index. Die haalde 85% rendement inclusief dividenden in dezelfde periode.

Het dividend is herbelegd in dit voorbeeld, maar wie het dividend liever elk kwartaal opneemt, realiseert enkel met de kapitaalwinst nog eens een prachtig rendement van 116%.

 

Technologie

De onderneming achter het aandeel is actief in de technologie-sector en heeft een breed bedrijfsmodel. Onderstaande diagram maakt duidelijk hoe veelzijdig de onderneming is. Klaar voor de toekomst! Op onze website vindt u alle informatie over het bedrijf.
 

The Dividend Factory

  

Even samenvatten:

# U koopt nu een aandeel waarmee u gelijk 13% dividendrendement krijgt.

# De onderneming in de bloeiende technologiesector heeft een breed opgezet businessmodel en is klaar voor de toekomst.

# Het aandeel boekte afgelopen vijf jaar 50,4% kapitaalwinst

# Het uitgekeerde dividend in die periode bedroeg $11,08.

# Dividend + kapitaal leverde ons 151% rendement bij herbeleggen van het dividend.

# Velen kiezen voor cash inkomen uit dividend, maar de kapitaalcomponent levert nog eens een extra rendement op. Zo is het aandeel geschikt voor meerdere beleggingsstrategieën.

 

Een vorstelijk inkomen uit dividend

De bovenstaande feiten maken haarfijn duidelijk hoe je een prachtig inkomen uit dividend kan combineren met een lange termijn winst door koersstijgingen.

U moet wel beseffen dat dit niet geldt voor alle posities uit onze portfolio. Dat zou ook niet geloofwaardig zijn.

We streven naar een gemiddeld dividendrendement van zo’n 8% en elke maand of kwartaal een vast inkomen uit dividend. Kapitaalwinst is dan extra.

Het voorbeeld dat ik u vandaag geef, is wel het beste wat u NU kunt kopen.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt niet alleen 50% korting en het dividend handboek gratis, maar kan gelijk uitgebreid kennismaken met deze dividendtopper.

U maakt ook kennis met de meer dan 50 (!) hoog dividend aandelen uit verschillende aandelenklassen en branches. Te veel om hier op te noemen.

We hebben speciaal voor wie wil voorproeven een kennismakingsabonnement samengesteld, waarmee u recht heeft op ALLE services van The Dividend Factory.

Normaal is dat drie maanden, maar vandaag verdubbelen we dat. Een mooie geste van mijn uitgever.
  

Het 13% dividend aandeel staat op positie 6 in de categorie Business Development Companies. De onderneming achter het aandeel blinkt uit in veelzijdigheid en is actief in de technologie sector. Een aandeel voor de toekomst!


Wie nu koopt, verankert gelijk het dividendrendement van 13%

 

U krijgt 50% korting plus het gratis handboek Hoog Dividend beleggen

Als u nu een abonnement neemt van €37,50 per kwartaal, krijgt u er van mij 3 maanden GRATIS bij. Dat betekent dat u voor de eerste 6 maanden slechts €37,50 betaalt.

The Dividend FactoryDat is dus 50% korting om u welkom te heten.

Omgerekend betaalt u het eerste halfjaar slechts €6,25 per maand voor al onze services!

Wie zich nu inschrijft, krijgt gelijk het dividendrapport kosteloos toegestuurd. Ons cadeau aan u.

Wie zich vandaag nog inschrijft, krijgt direct toegang tot de complete portfolio.

U krijgt inzage in mijn complete Hoog Dividend portfolio (gekoppeld aan de beurzen) bestaande uit meer dan 50 Hoog Dividend aandelen.

U maakt zelf een selectie uit de aandelen die het beste bij uw profiel als belegger passen. 
 

U ontvangt voortaan maandelijks onze nieuwsbrieven, met daarin nieuwe tips, dividendnieuws en adviezen voor het onderhoud van uw persoonlijke portfolio.

 

Nu wordt het kennismaken met The Dividend Factory wel erg aantrekkelijk.

 

3 maanden GRATIS

 

Niet goed, geld terug

Ik mag u vandaag een mooie aanbieding doen, maar ik ga nog een stap verder…

Als het abonnement u niet bevalt, krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement terug. Een berichtje naar onze klantenservice is al voldoende.

Dit is een unieke service die uitgevers u normaal niet geven. Daar zit u gelijk vast aan een abonnement!

Het e-boek mag u gewoon houden. 
 

abonneer hier
   

Ik heet u graag van harte welkom bij The Dividend Factory. U betaalt nu tijdelijk slechts €37,50 voor het 1e kwartaal met 3 maanden gratis, plus het handboek.

 

Succes met beleggen!

100_paul-van-den-heuvel-nw2.png
Paul van den Heuvel
Paul van den Heuvel
 

Share this page

 

PS1: Wilt u nader kennismaken met mij? Klik dan hier. 


PS2: Hier enkele reacties die wij binnenkregen.

600_tdf13.png