Nieuwsbrief GroeiDividend (prospects)

  
Trump’s dividend bonanza is begonnen

GroeiDividend aandeel keert SuperDividend uit

Gegarandeerd 9,9% dividendrendement
  

 
Het is u vast niet ontgaan. Sinds eind vorig jaar is in Amerika een nieuwe belastingwet van kracht. 

Naast een enorme vennootschapsbelasting-verlaging stelt de nieuwe wet bedrijven ook in de gelegenheid circa $2,5 triljoen aan cash (wat nu nog op buitenlandse rekeningen staat) eenmalig tegen een gunstig belastingtarief te repatriëren.

En hoewel de nieuwe belastingwet niet onomstreden is, is het wel bijzonder goed nieuws voor beleggers. Het zal de cashpositie van de onderneming namelijk enorm vergroten, wat op zijn beurt weer heel positief is voor dividendaandelen. Helemaal van grote internationale bedrijven, zoals veel van mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers  (AMDB’s) zijn.

Waarom is dat goed? De ondernemingen zullen een groot deel van dit extra geld gaan gebruiken voor de inkoop van eigen aandelen, het verhogen van het dividend of het uitkeren van een BonusDividend.
 

Allemaal enorm gunstig voor de aandeelhouders.

En een van mijn Favorieten van de maand is hier al gretig mee begonnen.
 

Naast een dividendverhoging van 15% heeft de onderneming ook een bonus dividend aangekondigd. Een bonus van circa 7,5% op de huidige koerswaarde. Samen met het uit te keren kwartaaldividend komt dat neer op een rendement van 8,1%. Op jaarbasis geniet u zelfs van een snoeihard dividendrendement van 9,9%.*

* slotkoers donderdag 8 maart

 
Hoezo GroeiDividend aandelen saai?

En ja, de onderneming is niet flitsend maar wel een hele degelijke investering. Het beloont haar aandeelhouders al jaren met een hoger dividend en zoals nu, ook regelmatig met wat extra's.

De onderneming is een heuse Dividend Aristocraat en verhoogt al 35 jaar op rij het dividend. De afgelopen vijf jaar groeide het dividend zelfs met gemiddeld 17,32%.

Dit gunstige dividendbeleid zal zeker nog niet stoppen.

Met een lage forwarding pay-out ratio en de Amerikaanse belastinghervormingen, zal deze AMDB nog jaren blijven doen, wat het al jaren doet: Alsmaar Meer Dividend Betalen.

Het aandeel noteert YTD -11% en zelfs 18% onder het 52-weeks high. Een mooi instapmoment denk ik zo.

Wie nu koopt, harkt binnen 2 weken $3,23 binnen, wat gelijk staat aan direct 8,4%.

Maar dan moet u wel nu reageren, want op 29 maart gaat dit aandeel ex-dividend en dan moet het in uw bezit zijn om hiervan te kunnen profiteren.

 

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend methode

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 242 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en

START HIER

 

Ook deze maand bestaan mijn Favorieten van de maand weer uit zeer aantrekkelijk kooptips, waaronder het hierboven beschreven aandeel waarmee u binnen 2 weken gegarandeerd 8,4% rendement ontvangt. U treft dit aandeel aan op positie 1 in de portfolio.

Zorg dat u het niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page