Nieuwsbrief GroeiDividend (prospects)

  

Succes gegarandeerd

met één simpele strategie

Ga ook GroeiDividend beleggen en ontvang 1 jaar GRATIS

 
1 jaar GRATIS

  

 
Kunt u zich het voorstellen? Een portfolio met aandelen van een exclusieve klasse, die u kunt kopen, houden of zelfs totaal vergeten, zonder er wakker van te liggen en om daarna met flinke koerswinsten te verkopen?

Maak kennis met de GroeiDividend-methode.

Afgelopen week nog stuurde ik een flashbericht uit naar mijn abonnees met het advies het aandeel Boeing (NYSE: BA) te verkopen. Een aandeel dat in 2015, 2016 en 2017 af en aan tot mijn lijst met Favorieten heeft behoord.

Deze week was het tijd om te verkopen.
 

GroeiDividend

 
 
Afhankelijk van het instapmoment behaalden mijn abonnees een totaalrendement van 132,5%-186,2%.

Maar ook in december 2017 en januari 2018 verkochten we nog met groot succes twee aandelen.

Zo verkochten we het aandeel Moody's met een totaal rendement van 66,7% op twee jaar tijd.
 

GroeiDividend

 

En Jack Henry Associates met
  
een totaalrendement van +256%

 

GroeiDividend

 

 

Nieuwe opname

Afgelopen woensdag is mijn nieuwsbrief van de maand juni verschenen met hierin weer een nieuwe opname. Een aandeel dat we naar alle waarschijnlijkheid over een paar jaar weer met succes kunnen verkopen.

 

GroeiDividend

 

In een van mijn eerste nieuwsbrieven behoorde dit aandeel al tot onze lijst met Favorieten waarna we het na 2 jaar overgewaardeerd hebben verkocht met een totaalrendement van 64,42%.

Heden ten dagen maakt dat een flinke dividendverhoging van ruim 15% het aandeel terug is ondergewaardeerd.

En wetende dat het aandeel tot een van de vijf meest crashbestendige DividendAristocraten uit de S&P500 behoort, hoefde ik niet lang te twijfelen om het aandeel weer terug op te nemen.

 

Ontvang ook goed nieuws

Bent u er de volgende keer ook bij wanneer ik mijn abonnees een flashbericht stuur met een verkoopadvies?

Dat kan!

U ziet aan de hand van mijn voorbeeldgrafieken dat het gemiddeld toch wel twee jaar duurt voordat een aandeel van ondergewaardeerd naar overgewaardeerd groeit.

En om u de tijd te geven ook mijn goednieuws flashberichten te ontvangen, heb ik daarom nu een hele aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt op GroeiDividend, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar maar €199,90 betaalt.

 

1 jaar GRATIS

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u nu een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 244 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Reageer vandaag nog en 

 
START HIER

 

Naast mijn nieuwe opname bestaat deze maand mijn lijst met Favorieten uit nog 10 aantrekkelijke tips. 

Zorg dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Piet B. - Nieuwegein

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier