Beste belegger,

  
Oei oei oei, deze maand is er al 9% van de S&P500 af! YTD zelfs 18,7%! De Dow Jones Industrial doet het met -13,3% dit jaar iets beter maar de Nasdaq -27% (oef).

Dit alles vanwege de oplopende inflatie, de verwachte renteverhogingen en monetaire verkrapping van de Amerikaanse Centrale Bank en de economie die daardoor wel eens in een recessie kan belanden.

En helemaal ongegrond is dat niet, want na een forse stijging eind 2021 is de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van dit jaar met 1,4% op jaarbasis gekrompen. Met manisch depressief gedrag van beleggers en enorm fluctuerende koersen tot gevolg.

De volatiliteit zal pas weer afnemen zodra duidelijk is dat de inflatie over haar hoogtepunt heen is.

Tot die tijd blijft het onstuimig op de beurs, maar dat biedt juist kansen!

Want vergeet niet, recessies zijn een onvermijdelijk onderdeel van de economische cyclus echter, ze duren maar een paar maanden of kwartalen. Dit in tegenstelling tot perioden van economische expansie, die duren jaren (-:

En wie dan kiest voor degelijke kwaliteitsaandelen tegen ondergewaardeerde koersen, die winst maken en een betrouwbaar dividend uitkeren, zal deze periode glansrijk te boven komen.

Het mooie is, er is een website waar je dergelijke aandelen in één oogopslag vindt.

KLIK HIER voor meer informatie