Nieuwsbrief IndexAandelen

Biotech ETF +12,4% - iPay ETF +9,6% - IPO ETF

+10,8% - Value ETF +10,4% - China ETF +11,1%

 
De top-5 stijgers van januari 2018

Lift mee op deze trends
en ga indexbeleggen

Je ontvangt nu:


3 maanden GRATIS

 

 
Het beleggingsjaar 2018 is goed gestart. De Dow Jones Index heeft de 26.000 punten grens overschreden en de S&P500 flirt met de 2.900 punten. Beide indexen staan op een YTD rendement van resp. 6,7% en 5,8%.

Niet slecht voor de eerste maand van het jaar, en zeker veelbelovend voor héél 2018.

Indexbeleggers liften heel eenvoudig mee op de trends in de markt, zonder dat ze zich moeten verdiepen in individuele bedrijven. Zo behaalde onze S&P500 ETF in 2017 dus heel eenvoudig een rendement van 5,9%.

Dat is leuk, maar waar vinden we de grote uitschieters? In de biotechnologie! Kijk maar eens naar onderstaand overzicht.
  

INDEXaandelen

 
De biotechnologie doet het echt fantastisch. Na de dip van 2015 en 2016 is de sector weer omhoog geschoten, en deze trend zet zich in 2018 verder voort.

Ook de andere ETF's blijven in het nieuwe jaar goede zaken doen.  

 

Biotechnologie:

Een uitstekende lange termijn investering

En denk nu niet dat deze opwaartse trend tijdelijk is. Biotechnologie-aandelen blijken, ondanks het speculatieve en volatiele karakter, een uitstekende lange termijn investering te zijn.

Om dit aan te tonen, laat ik een grafiek zien van de resultaten van de Biotech ETF, de Nasdaq en de S&P500 van de afgelopen 10 jaar.

INDEXaandelen

 

De sector verslaat de brede indices al jaren met twee vingers in de neus.

 

Lift mee op de trend en ga indexbeleggen

Beleggen in biotechnologie, China, of IPO's is geen sinecure, niet zonder risico en vergt heel veel kennis van zaken en expertise en dan nog is dit geen garantie voor succes. Er zijn altijd onvoorziene en/of onbekende factoren die één specifiek aandeel zo weer de diepte in kan sturen.

Meeliften op een mogelijke rally kan gelukkig veel eenvoudiger! Door te kiezen voor een Exchange Traded Fund (ETF) die een specifieke sector index volgt. Hierdoor verklein je het risico, beperk je de kosten en kan je toch profiteren van de enorme koersstijgingen die zich voordoen. En dat is mooi! Want menig belegger, vermogensbeheer en bank doen het met hun speciaal geselecteerde aandelen niet beter.

Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? 

 

Ga voor eenvoudig en efficiënt

Het is niet voor niets dat Warren Buffett zijn erfgenamen aanraadt na zijn overlijden zijn vermogen te beleggen in indexfondsen. Ook Peter Lynch, een andere grote succesvolle belegger, is groot voorstander van het indexbeleggen voor particulieren. 

Indexbeleggen is DE trend van deze eeuw en met de fantastische rendementen die met indexbeleggen kunnen worden behaald, is dat niet zo gek. 

Lift ook mee op de trends van 2018 met onze speciaal geselecteerde ETF's en wordt abonnee van INDEXaandelen. Dat kan al voor €45,- per kwartaal. Daarnaast hebben we een eenjarig abonnement voor €180,- of een tweejarig abonnement van €280,- (wat neerkomt op slechts €35,- per kwartaal).

Met een abonnement op onze nieuwsbrief heb je 11x per jaar recht op een digitale nieuwsbrief en toegang tot de speciale informatieve secties op onze website.

Deze week hebben wij echter een heel aantrekkelijk instapabonnement. Bij elk abonnement ontvangt je nu 3 maanden GRATIS!
 


3 maanden GRATIS
 

 

Word abonnee en ontvang het
gratis E-boek! 

200_e-boek2.jpg

Neem een abonnement op INDEXaandelen en ontvang meteen het gratis E-boek "Wegwijs in indexbeleggen".

INDEXaandelen is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt enkel je abonnement en de gebruikelijke transactiekosten bij je bank of broker als je een ETF koopt. 

Wij adviseren en jij kiest aan de hand van je risicoprofiel zelf de ETF's die het beste bij je passen. Zo eenvoudig is het. Voor extra hulp klik je gewoon op het onderdeel ‘HELP’ op onze site. 

 

Reageer vandaag nog en 

START HIER

 

Dan ben je meteen op de hoogte van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.

Met vriendelijke groet,Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen.nl

 

PS: De 5 best preserente ETF's waar we het in deze mail over hebben, vind je in onze portfolio op de website onder de selectie "speculatieve ETF's".