Nieuwsbrief IndexAandelen

 

Met een ETF altijd belegd
in de trends van nu

 

 
Ooit was General Electric het grootste beursfonds ter wereld en nu moet de conglomeraat zijn notering in de Dow Jones Industrial Average afstaan aan farmaciebedrijf Walgreens Boots Alliance.

Tja, het kan verkeren op de beurs. Met het verdwijnen van General Electric zijn inmiddels alle eerste namen uit de Dow Jones verdwenen.

Sinds de start is de samenstelling van de DJI al 51 keer veranderd. De vorige aanpassing dateert uit 2015, toen het telecombedrijf AT&T plaats moest maken voor Apple. En in 2013 werden Hewlett-Packard, Bank of America en Alcoa verruild voor Goldman Sachs, Nike en Visa.

Al deze wisselingen geven goed de ontwikkelingen van de economie weer en breken daarmee een lans voor het indexbeleggen, ofwel het beleggen in ETF’s.

Wie een index volgt, belegt namelijk altijd in de belangrijkste ondernemingen van dat moment. En dit geldt niet alleen voor een grote en simpele index als de Dow Jones, maar elke index. Of deze nu een uithangbord is van Wall Street of de belangrijkste Cyber Security onderneming ter wereld volgt.

 

Volg eenvoudig elke beleggingstrend

Het Indexbeleggen, ofwel het beleggen in ETF’s, is niet meer weg te denken uit het huidige beleggingslandschap. De grote sommen geld die elke maand naar de sector vloeien, breken record op record.

Dat het indexbeleggen steeds populairder wordt, is natuurlijk niet zonder reden. Het is meermaals bewezen dat het indexbeleggen keer op keer menig fondsbeheerder met gemakt verslaat. En dat ook nog eens met de laagst mogelijke kosten en risico’s.

Het is niet voor niets dat zelfs Warren Buffett zijn erfgenamen aanraadt na zijn overlijden zijn vermogen te beleggen in indexaandelen. Ook Peter Lynch, een andere grote succesvolle belegger, is groot voorstander van het indexbeleggen voor particulieren. 
 

Ik heb liever de zekerheid van een goed rendement dan de hoop op een geweldig rendement.  
Warren Buffett, meesterbelegger

 

Het aantal ETF’s groeit elke dag

Door de geweldige populariteit van het indexbeleggen is het aantal ETF's enorm gegroeid. Het merendeel van deze ETF's volgt een index. Sommige indexen zijn heel bekend, sommigen helemaal niet en andere indexen zijn uitsluitend gecreëerd om een ETF te kunnen produceren.

Bij INDEXaandelen vind je naast een aantal basis ETF’s zoals de S&P500 of de Europese markt, ook specifieke kansen of speculatieve ETF’s.

Zo vind je bij ons o.a. ETF’s over:

  • Biotechnologie en de gezondheidzorg
  • Opkomende markten
  • Cybersecurity
  • Robotica
  • IPO's en
  • Hoog Dividend

Hiermee spelen we eenvoudig in op diverse trends en beleggingsmethoden met hele mooie resultaten tot gevolg (zonder dat we angstvallig elke dag de beurs in de gaten moeten houden).

Bovendien zijn al deze ETF's gewoon nog te koop in Nederland en België. Ga ook indexbeleggen en laat je verrassen door onze portfolio. 

Voor de lezers van BeursBox hebben we nu zelfs een hele aantrekkelijke aanbieding.

 

50% korting

Lezers van BeursBox die nu een abonnement nemen op de nieuwsbrief INDEXaandelen.nl, krijgen er drie maanden GRATIS abonnement bij. Dat is een korting van 50%.
   

3 maanden GRATIS

 

INDEXaandelen zorgt ervoor dat je niet verdwaalt in het ETF landschap. Wij pluizen de ETF's voor je uit en laten je op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien hoe elke belegger kan profiteren van alle beleggingsvoordelen die het Indexbeleggen biedt.

 

Alle voordelen op een rij 

  • Altijd belegd in de belangrijkste ondernemingen van het moment
  • Elke maand een nieuwsbrief met daarin een nieuwe tip en het nieuws van de ETF's uit onze indexportefeuille.
  • Drie maanden gratis abonnement. Een extra periode van drie maanden, zonder dat je daarvoor maar iets betaalt. 
  • 7 dagen Niet goed, geld terug garantie. Indien je niet tevreden bent en het abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijg je het volledige bedrag terug-gestort. U loopt dus geen enkel risico.

 

Schrijf je vandaag nog in 

 


KLIK HIER

 

En profiteer ook van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.
 

Met vriendelijke groet,Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen