Nieuwsbrief IndexAandelen

Beurzen wereldwijd in mineur

Deze ETF’s behaalden dikke plussen

Ontdek ook het gemak van Indexbeleggen
  

 
Het is u vast niet ontgaan. Vorige maand was de slechtste december beursmaand in 80 jaar!

Veel grote aandelenbeurzen gingen diep in de min en laten een serieuze correctie zien. Van -17,4% voor de Nasdaq tot -22,3% voor de BEL20.

Maar het was niet alleen kommer en kwel. Er vielen de afgelopen drie maanden weldegelijk leuke koerswinsten te behalen.

 

Waar lagen de winsten dan wel?
Nou hier!

INDEXaandelen

Beleggers die in bovenstaande ETF's waren gestapt, speelden mooi in op de stijgende trends van o.a. veiligere havens als goud en zilver.

Maar ook onze India ETF had totaal geen last van de malaise op de beurs.

Of, beleg in een omgekeerde ETF als iets hard naar beneden gaat (zoals de short GBP en S&P500). Een daling van het een is dan een dubbele plus voor de ETF.

Voor beleggers die snel willen inspelen op veranderende trends of sentimenten, is er bijna geen eenvoudigere manier dan dit te doen middels een ETF.

En de portfolio van INDEXaandelen staat er bol mee. Bij ons vind je meer dan 30 aantrekkelijke ETF's die gewoon te koop zijn bij je bank of broker (in ieder geval bij Binck).

 

Maak ook kennis met de vele voordelen die het indexbeleggen biedt

Het is niet voor niets dat Warren Buffett zijn erfgenamen aanraadt na zijn overlijden zijn vermogen te beleggen in indexfondsen. Ook Peter Lynch, een andere grote succesvolle belegger, is groot voorstander van het indexbeleggen voor particulieren. Het almaar toenemende succes van het indexbeleggen in de VS en inmiddels Europa, is dan ook gigantisch.

Want naast de mooie prestaties is beleggen in ETF's om meerdere redenen erg aantrekkelijk. Zo gaan er met de aankoop van één ETF voor beleggers markten open die anders nauwelijks toegankelijk zijn.

Kijk naar de India ETF die de afgelopen 3 maanden een plus van 16% weet neer te zetten. Weet jij hoe je daar anders van had kunnen profiteren?

Wie slim is, maakt nu gebruik van de tijdelijke actie, waarbij u slechts €15,- betaalt voor de eerste 3 maanden! 

 

Het aantal ETF's groeit elke dag

Door de geweldige populariteit van het indexbeleggen is het aantal indexaandelen (ETF's) enorm gegroeid. Het merendeel van deze ETF's volgt een index. Sommige indexen zijn heel bekend, sommigen helemaal niet en andere indexen zijn uitsluitend gecreëerd om een ETF te kunnen produceren.

De eerste ETF (SPDR S&P500, NYSE: SPY) werd in 1993 gelanceerd. En waren er in 2010 al zo'n 950 verschillende ETF's op de markt, zijn dat er vandaag de dag al ruim 7.000!

Het vinden van een goede ETF is net zoiets als het kopen van blauwe verf bij de Gamma. De keuze is zo enorm groot! Zoek maar eens naar een ETF met "S&P500" in de naam en je hebt er al 65.

Wij pluizen de ETF's voor je uit en laten je op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien hoe elke belegger kan profiteren van alle beleggingsvoordelen die het indexbeleggen biedt.

 

3 maanden voor maar 15 euro

  

Als je nu een abonnement neemt voor slechts €15,- op INDEXaandelen.nl, dan kun je voor een periode van drie maanden gebruik maken van al onze services en krijgt je direct toegang tot onze volledige website.

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement je bevalt, hoef je niets te doen. Het wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor het standaard tarief van €45,- per kwartaal. Als het abonnement je niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om het abonnement stop te zetten. 

Dat gaat heel makkelijk kan ik je verzekeren. Dat is een garantie en daar mag je ons altijd aan houden! Je kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers normaal niet geven. Daar zit je gelijk vast aan een langlopend abonnement! Niet bij ons.

 

Aarzel niet en 

START HIER

 

En profiteer ook van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.

Met vriendelijke groet,Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen.nl

 

PS: Maak in 1 minuut kennis met het indexbeleggen middels onderstaande filmpje. 

Wat is indexbeleggen?