Nieuwsbrief IndexAandelen

 

 Waar gaat al dat geld naartoe?

 

 
Door de nieuwe belastingwet die eind 2017 in de VS is aangenomen, hebben triljoenen dollars (die multinationals in het buitenland aanhielden) het afgelopen jaar hun weg naar de bedrijfsbalansen in de VS gevonden.

Hierdoor gutsen bij veel multinationals de contanten tegen te plinten.

Waar gaat al dat geld naartoe? Een deel van dit geld zal worden besteed aan dividendverhogingen en bonusdividenden, maar een ander groot deel zal worden aangewend voor de inkoop van eigen aandelen. 

Veel analisten zijn er zelfs van overtuigd dat het merendeel van deze cashflow richting Buybacks zal vloeien en niet richting het betalen van dividend.

INDEXaandelen.nl is voordurend op zoek naar ETF’s die het in zich hebben de bredere indexen, zoals te S&P500, te verslaan.

Met het oog op de BuyBacks hebben we vorig jaar daarom de Invesco Dynamic Buyback Achievers ETF (PKW) opgenomen. Een ETF die belegt in aandelen van Amerikaanse bedrijven die het afgelopen jaar voor minimaal 5% van de uitstaande aandelen hebben ingekocht.

De prestaties van de ETF waren sterk maar, omdat het om een “Amerikaanse” ETF ging, helaas sinds mei 2018 niet langer te koop in Europa.

Afgelopen maand zijn we echter een uitermate geschikte vervanger op het spoor gekomen. Een in Luxemburg uitgegeven ETF met hele mooie rendementen, beter zelfs dan onze huidige PKW en dat ook nog eens tegen een kostenratio van slechts 0,15%.

Het is slechts één van de voorbeelden van de vele ETF’s die je vindt in de portfolio van INDEXaandelen.nl.
 

Wat dacht je van het volgende ETF’s (met resultaten):

 INDEXaandelen

 

Hoezo indexbeleggen saai?

Het is niet voor niets dat Warren Buffett zijn erfgenamen aanraadt na zijn overlijden zijn vermogen te beleggen in indexfondsen. Ook Peter Lynch, een andere grote succesvolle belegger, is groot voorstander van het indexbeleggen voor particulieren. Het almaar toenemende succes van het indexbeleggen in de VS en inmiddels Europa, is dan ook gigantisch.

Want naast de mooie prestaties is beleggen in ETF's om meerdere redenen erg aantrekkelijk. Zo gaan er met de aankoop van één ETF voor beleggers markten open die anders nauwelijks toegankelijk zijn.

INDEXaandelen.nl spoort de aantrekkelijke ETF's op in de Europese markt en laten je op een eenvoudige en overzichtelijke wijze zien hoe elke belegger kan profiteren van alle beleggingsvoordelen die het indexbeleggen biedt.

Benieuwd naar onze gehele portfolio met meer dan 30 aantrekkelijke ETF’s? Word dan abonnee van onze nieuwsbrief.

Wie slim is, maakt nu gebruik van de tijdelijke actie, waarbij je slechts €15,- betaalt voor de eerste 3 maanden! 

Weet je trouwens dat alle ETF's die wij opnemen, gewoon te koop zijn in Nederland en België?

 

3 maanden voor maar 15 euro  

 

Niet goed, geld terug

Als het abonnement je bevalt, hoef je niets te doen. Het wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor het standaard tarief van €45,- per kwartaal. Als het abonnement je niet bevalt, is een berichtje naar onze klantenservice voldoende om het abonnement stop te zetten. 

Dat gaat heel makkelijk kan ik je verzekeren. Dat is een garantie en daar mag je ons altijd aan houden! Je kunt het abonnement te allen tijde opzeggen. Wij hanteren GEEN opzegtermijn.

Dit is een unieke service die uitgevers normaal niet geven. Daar zit je gelijk vast aan een langlopend abonnement! Niet bij ons.

 

Aarzel niet en 

START HIER

 

En profiteer ook van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.

Met vriendelijke groet,Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen.nl