Nieuwsbrief IndexAandelen

  

Eenvoudig meeliften op
de Bitcoin revival

 

De Crypto Currencies zijn weer helemaal terug! Dit jaar staan de diverse Crypto’s al vele honderden, of zelfs duizenden procenten in de plus. Alleen vandaag al staat onze Bitcoin ETF rond het middag uur 15,88% hoger.

Na een periode van stilte, is de cryptomarkt weer aan het herleven en hoe! Kijk maar eens naar onderstaande YTD resultaten:
 

Bitocoin ETF : +192%
Ethereum ETF : +180%
Ripple ETF : +7.124%
Litecoin ETF : +37.895%

 
Me dunkt dat de interesse van beleggers weer is gewekt!

 

Een Bitcoin ETF biedt beleggers
duidelijk meerwaarde

Bitcoin kopen is niet eenvoudig. Om direct toegang te krijgen tot de Bitcoin markt op (vaak ondoorzichtige) beurzen moet zowat een cursus worden gevolgd. Een ETF is veel toegankelijker en gewoon te koop bij Binck.

Een ETF, of indextracker, volgt heel eenvoudig de prestaties van de digitale munt, op basis van fysieke munten en derivaatcontracten.

Verder hoef je met een Bitcoin ETF niet bang te zijn voor hacks.

Vorige maand nog werd de crypto-wereld opgeschrikt door een grote hack bij handelsplatform Binance. De hacker(s) wisten met één transactie ruim 7000 Bitcoin (omgerekend $40,7 miljoen) buit te maken. 

Met de aankoop van één ETF worden al deze hordes overgeslagen.

 

Van Bitcoin naar Crypto Assets

Het hele crypto gebeuren staat nog aan het begin van zijn levenscyclus. En al is de markt nu al miljarden waard, kan dit nog veel groter worden op het moment dat meer grote bedrijven en investeerders instappen.

De interesse in de groeiende sector van Crypto Assets is daarom weer actueel. Crypto Assets inderdaad, want dat is eigenlijk de naam die we de digitale valuta moeten geven. Bij de term Crypto Currency blijven te veel beleggers hangen in het idee dat je er iets mee kan kopen.

Crypto Assets is de techniek van de toekomst om waarde te versturen via het internet, zonder de schakel van een dure tussenpersoon.

Het is vele malen sneller en ook nog eens vele malen goedkoper. De toepassingen zullen zich daarom vooral gaan ontwikkelen op het vlak van internationale waardetransacties.

 

Een pleidooi voor Crypto diversificatie

Het unieke van Crypto Assets is dat het een aantal kenmerken combineert zoals nog geen enkele asset dat doet.

Zo heeft de activa
1) een hoog koerspotentieel
2) een hoge volatiliteit
3) nul correlatie tot alle andere activa en
4) liquiditeit.

Onderzoek door Bitwise wijst uit dat, ondanks dat Crypto’s zo volatiel zijn, de asset class ervoor zorgt dat de portfolio van beleggers beter presteren met minder diepe dalingen omdat de correlatie ervan met andere activa nul is.

Daarom zijn Crypto’s uitermate geschikt om je beleggingsportfolio te diversifiëren.
 
 

Let wel:

Je snapt natuurlijk dat beleggen in Crypto’s een zeer risicovolle belegging kan zijn. Hoewel Crypto Assets veelbelovend zijn, staat de techniek nog steeds in de kinderschoenen. Crypto Assets zijn vergelijkbaar met het fenomeen e-mail dertig jaar geleden.

De e-mail technologie werd in de jaren tachtig ontwikkeld en de eerste 10 jaar gebruikte niemand het. De enige mensen die het gebruikten waren nerds en academici in onderzoekcentra. Het gebruik ervan was moeilijk totdat het gebruiksvriendelijke "Outlook" werd geïntroduceerd en het tot parabolische waarden steeg.

Hetzelfde proces wordt voorspeld bij Crypto Assets. Ook nu zijn het alleen de nerds en academici die er gebruik van maken.

En ook nu zijn de Crypto Assets alles behalve gebruiksvriendelijk voor de doorsnee burger, maar dat kan heel snel veranderen! 

Wie de kans op flinke koersstijgingen niet wil missen en diversificatie in zijn porfolio wil aanbrengen, kan met een Bitcoin ETF dus heel goed terecht!

 

Zijn honderden procenten koerswinst
wat heftig voor je?

Ga dan beleggen in onze First Trust Blockchain ETF. Zoals je weet draaien Crypto Currencies op de Blockchain technologie.

De ETF in onze portfolio volgt de index van beursgenoteerde bedrijven wereldwijd die actief gebruik maken van, investeren in, ontwikkelen of producten hebben die klaar zijn te profiteren van de blockchain technologie.

De ETF belegt in bedrijven die blockchain helpt bestaan en bedrijven die gebruik maken van de technologie zelf. Hiermee is de ETF duidelijk geen Bitcoin ETF.

En ook met deze ETF zijn leuke winsten te behalen. Zo staat de Blockchain ETF YTD al op +20%

Meer weten over indexbeleggen, beleggen in ETF’s, de Blockchain ETF en onze Bitcoin ETF? Word dan abonnee van INDEXaandelen. Dan krijg je ook nog eens drie maanden GRATIS.

 

Ontvang 3 maanden GRATIS

Lift ook mee met de trends op de beurs en wordt abonnee van INDEXaandelen. Dat kan al voor €45,- per kwartaal. Daarnaast hebben we een eenjarig abonnement voor €180,- of een tweejarig abonnement van €280,- (wat neerkomt op slechts €35,- per kwartaal).

Met een abonnement op onze nieuwsbrief heb je 11x per jaar recht op een digitale nieuwsbrief en toegang tot de speciale informatieve secties van onze website.

Deze week hebben wij echter een heel aantrekkelijk instap-abonnement. Bij elk abonnement ontvang je nu 3 maanden GRATIS!


3 maanden GRATIS
 

 

Wij adviseren en jij kiest aan de hand van je risicoprofiel zelf de ETF's die het beste bij je passen. Zo eenvoudig is het. Voor extra hulp klik je gewoon op het onderdeel ‘HELP’ op onze site. 

 

Reageer vandaag nog en


START HIER

 

Dan ben je meteen op de hoogte van de vele voordelen die het indexbeleggen biedt.

Met vriendelijke groet,Eveline Vrisekoop
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop
coördinator INDEXaandelen.nl